canım alıntı yapmak istediğin msjın altında MQ var ona tıkla
göremedim cnm...:kedi:
veee dadaadamm yeni takvimimi ile huzurunuzdayım Allahımın izniyle bi aksilik cıkmaz ise 10 ocak günümüzü alıyoruz kızlar 10.04.2010 tarihine bugün itibariyle 8 ay 7 günüm var acı tatlı ilk girdğim günden itibaren paylaştığım gibi bundan sonrada devam edeceğim bakalım bu süreçte beni neler bekliyo :)) HAYIRLISI OLSUN
yeliz yazının sağ alt tarafında alıntı yap hızlı yanıt falan yazıyo ya, o ikisinin arasında MQ yazıyo her mesajda ona tıkla kaç tane alıntı yapacaksan, sonra son mesajda alıntı yap de o zaman hepsini alt alta listeliyo sana..
baberkooo takvimin hayırlı olsuninşallah herşeyin isteidğin gibi gider :)
pıtırım yaa üzülme sen bee aaaa
canım alıntı yap MQ ve hızlı cevap kısımları var mesajın sonunda..sağ altta..
ne güselsin nan sonunda ekleyebildin resimlerini baktım maşallah Allah nazardan saklasınkızlar albümüme bi kaç tane resim ekledimm . haberiniz olsn
aldım o dediğinden günlük niyetine pembelisiini aldım bisim burda hakmar marketlewr zinciri var :1closedeyes: oraya gelmşti 50 ytl.ya benim istediğim günlük yemek takımlarından gören duyan varmıı
hani güral yada kütahya porselenin oluo
18 yada 24 parça böle bi kolide
marketlerde oluo bazen gören olursa nolar bana sölesin
özel bölge :uhm::uhm: nan özel bölgede kısır yapıyomuş bilmiyonusmu lazer ışığının tehlikesini garularay ben yetişemiyorum
biri epilasyonumu sormuş
lazer yaptırıyorum ben
özel bölge
üst bacak
kol altlarımı da yaptırdım nerdeyse bitti
makineyle hallediyorum çıkan ufak tefeki
yüzüme iğne
kollarım sırtım ve karnıma da ağda
ah ulan utanmasa avuç içlerimde de çıkacaklar
nan 2 tarlatanı nasıl giyebildin hareket edebildinmi ben nişanımda bitane giymiştim kocamandı balon gibiydim kafamçokkarıştı ama kabarıkta çok seviyorum yaa gelinlik nolcak bakalım .. ama seninki çok hoş durmuş.Saol uğurum böcüğümmm kaydirigubbakcemile2 2 tane tarlatan gydm .ama keşke biraz daha kabarık olsaymş sositososito
Allah kolaylık versin canımmkızlar akşama 10 kişilik misafirim var
üf yaa bende evlenmek istiyorum bende evimi temizlemek istiyorum yemek yapmaya çalışmak istiyorum püüff
hahahahahhahaha delikafaduldendelikafadulden :roflol: yine yapmışsın yapacağını sırnaşık şeyeda çüşş nan 8500 tl mı
yatak altından sanırm
anlamıyomkıı senınkı altın benımkı neyy:jeyyar:
alçacık alçacık damlar bedevaa gıttı bızım ..........lar:roflol:
veee dadaadamm yeni takvimimi ile huzurunuzdayım Allahımın izniyle bi aksilik cıkmaz ise 10 ocak günümüzü alıyoruz kızlar 10.04.2010 tarihine bugün itibariyle 8 ay 7 günüm var acı tatlı ilk girdğim günden itibaren paylaştığım gibi bundan sonrada devam edeceğim bakalım bu süreçte beni neler bekliyo :)) HAYIRLISI OLSUN
haha sadece arıom bulamıom kicanım hayırlısıyla olur sıkma canını :1hug:
hem sen beyaz jipli yagusuklu arayısında diil miydin :1closedeyes:
hayırlısı olsun canım umarım herşey istediğinden daha güzel olur..
nasıl üzülmücem kızımyeliz yazının sağ alt tarafında alıntı yap hızlı yanıt falan yazıyo ya, o ikisinin arasında MQ yazıyo her mesajda ona tıkla kaç tane alıntı yapacaksan, sonra son mesajda alıntı yap de o zaman hepsini alt alta listeliyo sana..
baberkooo takvimin hayırlı olsuninşallah herşeyin isteidğin gibi gider :)
pıtırım yaa üzülme sen bee aaaa
pıtır nan ne deişik şişesi var bende bi parfüm almıştım daha yeni nişanlıydım o zamanlar 212sexy diye çok pahalıydı ama hee ama çok seksüydüü ayy :jeyyar: şimdik ona vercek param yok
kaç ytl ye aldın adını yazsana reklam olur mu :smiley-cool:
kızlaaaaaarrrrrr benide alırmısınız aranızaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?