Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

he benimde sinirim bosuluyoo çilekle bezelyeden başka bişi ekemiyorum Allah allah zatenn minnacık arazim
hehe canım paranla arazi al sürekli değişik şeyler ek sende zengin olarsın

bende kullanıyom onu 100 tl 100 ml yanında deo. ıstersen bana de ben tanıdık bırı bılıyomm:lepi:
canım adı verita bee 20 lira

çok güzeller kıss bendede var bikaçtane öle patikten güsel duruyo çok seviyorum bende..

biri gelsin bana şu farmtown mudur farmwillemidir nasıl oynanıyo anlatsın ya
haha anlatim arazi alıon ekion puan topluon çok arazi al çok para kazan ekle benide istersen komşu oluruz

chaiga çoook güzeller yaa bayıldım bende istiom kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan

ayy bnm sinirim bozulmaya başladı arazim bitti :gitme:
haha onu nasıl başarsın sürekli ek

bendede var 212 sexy çok güzel...
yelizcim ii günlerde kullan...
canım saol da adı öle diil:

yaa bu farmvillede locked yazan sebzeler bilmemler niye locked yani niye alınmıyo kitlii ben habire çilek mi ekcem
canım bazıları belirli levelden sora alınıo

ptırcıkk güle güle kullan canım perfümüüüüüü
saol canımmm

kızlaaaaaarrrrrr benide alırmısınız aranızaaopuyorumnanaktan
aha hem edirneli hem kpss zede
hoşgeldin canımm
edirnelileri ayrı bi severim bende

pıtır depol nan:mymeka: bhceymışş ınş çıtlerdenn koyunların atlarda kacar

edanın slmı varr maynak karı benı aradı uşağumun yanındaymışş

kolılerle eve gelmek zor olurdu dıye bugun almadım kolılerı kucuk kolı aldım onada bıkac sey ancak sığdı
yarın getırırım ınş
eve geldım duş aldımm yemek ydım maske yaptımm
msırım pişiyoo
sızın yerınızede yerımmmzemuszemus

kendı kendıme konusuomm yaa
eee daha daha ben nasılım
ıyı ıste dıpçıkk gıbımm
ne zmn düğün
belkı yarın belkı yarındanda yakın

gıdem az ekşın bulam

Kızlar bugün nişanlımla beğendiğimiz eşyalara öylesine bakmaya gittik ama hepsini değiştirdik yani beğendiklerimizin yerine başkalarını beğendik mecburen :sinifsinif:
Tabiki şükrediyorum, bunları bulamayanlarda var Allahıma şükürler olsun, aman aman istediğim gibi olmadı birçok şeyden feragat ettim ama durumumuz düzelince istediklerimizin hepsini alacağız inşallah :Saruboceq:

İnşallah sizlerde beğenirsiniz, netten az çok benzerlerini bulmaya çalıştım:kedi:

Oturma Odam; yalnız sadece iki koltuğu aldık tekli koltukları almadık aynen bu renk kırmızı, kaba gelebilir belki ama yakından çok spor ve cici

Salon Takımım; sadece konsol ve masa sandalye alabildimyerimseniben

Bu da başka açıdan görünümü

Salon Takımım; ama kızlar renkleri böyle değil kırmızı yastık felan yok, başka resim bulamadım, oturulacak yerler sırf krem beyaz gibi bir renk, yastıkları siyah beyaz yani yemek takımımla uyumlu

Zigon Sehpam;Bunun aynısı birde orta sehpa var

Mutfak Masam; ama sandalyelerim lila

Yatak Odam;

Taşlı birşey almam dedim taşlı almak zorunda kaldım büyük konuştum işte aslında hiç sevmiyorum ama yapacak başka bişey yoktu seçeneklerim arasında en şıkları bunlardı, şükür yinede Allahım olmayanlarada versin:Saruboceq:

puficim hiç üzülme canım

gayet modern ve cici mobilyalar seçmişiniz

hem önemli olan eşya değil evdeki huzurunuz mutluluğunuz kuşumm

pufim canım eşyaların çoook güzel..Allah huzurlu mutlu bir şekilde oturmanızı nasip etsin..

tatlım belki gönlünde daha iyileri vardı ama emin ol ki bunlar da çoook şık ve çook modern..

puficim resimlere bakmadan önce yorumunu okudum öyle bir anlatmışsınki sanki çok kötü...cnm hepsi çok şık güle güle kullan...

yaa bu farmvillede locked yazan sebzeler bilmemler niye locked yani niye alınmıyo kitlii ben habire çilek mi ekcem

tarla ektikçe deneyim puanların oluyo ya, seviye atladıkça yeni şeyler çıkıyo :))

kpsszededaşım **böle yazılırmı bu** bende aynı modelin bilgisayarcı versiyonuyum bakalım açıklansın kontenjanlarda nolcek :))

he bide annem kırklarelili, pashmina senin kırklareliden olduğunu bilmiyodum yaa bi tekirdağa gitçeni biliyodum :)

haha sadece arıom bulamıom ki

nasıl üzülmücem kızım
hepiniz hazırlık edionuz ama sevgiliniz var
ben ediom ama aday bilem yok
öff valla kalcam ben evde yaa

güzelim bide şöle bak, sende hazırlık var aday yok, bende aday var hazırlık yok :umursamaz: lmaz: gel anlaşalım ikimizde üzülmeyelim vereliniortak yoksaaa ben daha kötü durumdayım, bak böcüğe adayı hemen buluverdi çeyiz varken, evleniverecek.. ama beeenn daha bişiyim yok havlulardan ve dantellerden başkaa :gitme:

nann benide komşu yapın dicemde facebook aslen aşkımın ben oyun için giriom tek :))) ortak göyada bu kadar

pufiii lmaz: öyle bi giriş yapmışsınkii ne çıkıcak diye merak ettim hee :tomato:

çok güzel görünüyo eşyalarınn hele helee syah beyaz seçmişsin yemek odanı yaa tamamdır herşey :enbuyukkk: ayrıca konsol ve masa sandalye yeter yahu ben konsol istemem dedim aşkım kızdı :mymeka: öyle evmi olur dedi konsolsuz, yani almak zorunda kalcam sanırım :))) az eşya öz eşya yer kaplamasın fazla, temizlik derdide az olur :)

böcüüükk bende mısır yedim afiyet olsun sanadaa cokacimcoook gel ablaa geellll çatalca mısırı bunlaarrrr :lepi:

haha evet bi yandan sende haklısın:)

pıtır depol nan:mymeka: bhceymışş ınş çıtlerdenn koyunların atlarda kacar

edanın slmı varr maynak karı benı aradı uşağumun yanındaymışş
hahaha
yok kız gerçek bahçede oturdum

hepsi çok cici güle güle oturun

burdaayım

pıtırcık tavlarsın canım..zamanı gelince herşey olur..sen ne kadar sıksanda kendını üzsende bi işe yaramıo:1hug:
hehe bakalım
yarın parfümü sıkıp ben bi salınayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…