- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hehe canım paranla arazi al sürekli değişik şeyler ek sende zengin olarsınhe benimde sinirim bosuluyoo çilekle bezelyeden başka bişi ekemiyorum Allah allah zatenn minnacık arazim
canım adı verita bee 20 lira
bende kullanıyom onu 100 tl 100 ml yanında deo. ıstersen bana de ben tanıdık bırı bılıyomm:lepi:
haha anlatim arazi alıon ekion puan topluon çok arazi al çok para kazan ekle benide istersen komşu oluruzçok güzeller kıss bendede var bikaçtane öle patikten güsel duruyo çok seviyorum bende..
biri gelsin bana şu farmtown mudur farmwillemidir nasıl oynanıyo anlatsın ya
haha onu nasıl başarsın sürekli ekchaiga çoook güzeller yaa bayıldım bende istiom kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan
ayy bnm sinirim bozulmaya başladı arazim bitti :gitme:
canım saol da adı öle diil:bendede var 212 sexy çok güzel...
yelizcim ii günlerde kullan...
canım bazıları belirli levelden sora alınıoyaa bu farmvillede locked yazan sebzeler bilmemler niye locked yani niye alınmıyo kitlii ben habire çilek mi ekcem
saol canımmmptırcıkk güle güle kullan canım perfümüüüüüü
aha hem edirneli hem kpss zedekızlaaaaaarrrrrr benide alırmısınız aranızaaopuyorumnanaktan
işallah müstakbel düğündaşım :asigim:
saol cicimcanımm hayırlısı olsun inşallah sorusuz sıkıntısız o tarihe kadar istediğin gibi olsun herşey..
saol cnm
kız pıtır güle güle kullan benim aşkımmda aldı bu hafta erkekini :)
hoşgeldin :lepi:
bi tavlayabilsemm bi tavlayabilsemmmayy göremedim diodum alıntı yapınca resim cıktı kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan tavla bütün beas jiplileri a.s.
arsima yüsünden herkes farmtown sardı kaydirigubbakcemile3
bende oynuom sayenizde kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım..
saol canımben kacr ı aksamlar erva aksama gell
pıtır gule gule sık kullannn püf yap
pıtır nan ne deişik şişesi var bende bi parfüm almıştım daha yeni nişanlıydım o zamanlar 212sexy diye çok pahalıydı ama hee ama çok seksüydüü ayy :jeyyar: şimdik ona vercek param yok
kaç ytl ye aldın adını yazsana reklam olur mu :smiley-cool:
haha verita adı 20 yetale
utanmazlar cıkın nan ortaya
merve ptır:mymeka:
utanmazlar cıkın nan ortaya
merve ptır:mymeka:
yaa bu farmvillede locked yazan sebzeler bilmemler niye locked yani niye alınmıyo kitlii ben habire çilek mi ekcem
evet cnm inşallah yaz gelini olacağım ama bende henüz nişanlı veya sözlü değilim 1 ay ara ile hepsini önümüzdeki yaz yapmayı planlıyoruz bi sorun çıkmazsa:sinifsinif: kendimi kısaca tanıtiimmşuan itibariyle kpsszede devlete atama bekleyen zavallı bi ingilizce öğretmeni adayıyım edirneliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumkaydirigubbakcemile3
haha sadece arıom bulamıom ki
nasıl üzülmücem kızım
hepiniz hazırlık edionuz ama sevgiliniz var
ben ediom ama aday bilem yok
öff valla kalcam ben evde yaa
haha evet bi yandan sende haklısın:)tarla ektikçe deneyim puanların oluyo ya, seviye atladıkça yeni şeyler çıkıyo :))
kpsszededaşım **böle yazılırmı bu** bende aynı modelin bilgisayarcı versiyonuyumbakalım açıklansın kontenjanlarda nolcek :))
he bide annem kırklarelili, pashmina senin kırklareliden olduğunu bilmiyodum yaa bi tekirdağa gitçeni biliyodum :)
güzelim bide şöle bak, sende hazırlık var aday yok, bende aday var hazırlık yok :umursamaz:lmaz: gel anlaşalım ikimizde üzülmeyelim vereliniortak yoksaaa ben daha kötü durumdayım, bak böcüğe adayı hemen buluverdi çeyiz varken, evleniverecek.. ama beeenn daha bişiyim yok havlulardan ve dantellerden başkaa :gitme:
nann benide komşu yapın dicemde facebook aslen aşkımın ben oyun için giriom tek :))) ortak göyada bu kadar
hahahapıtır depol nan:mymeka: bhceymışş ınş çıtlerdenn koyunların atlarda kacar
edanın slmı varr maynak karı benı aradı uşağumun yanındaymışş
hepsi çok cici güle güle oturunKızlar bugün nişanlımla beğendiğimiz eşyalara öylesine bakmaya gittik ama hepsini değiştirdik yani beğendiklerimizin yerine başkalarını beğendik mecburen :sinifsinif:
Tabiki şükrediyorum, bunları bulamayanlarda var Allahıma şükürler olsun, aman aman istediğim gibi olmadı birçok şeyden feragat ettim ama durumumuz düzelince istediklerimizin hepsini alacağız inşallah :Saruboceq:
İnşallah sizlerde beğenirsiniz, netten az çok benzerlerini bulmaya çalıştım:kedi:
Oturma Odam; yalnız sadece iki koltuğu aldık tekli koltukları almadık aynen bu renk kırmızı, kaba gelebilir belki ama yakından çok spor ve cici
Salon Takımım; sadece konsol ve masa sandalye alabildimyerimseniben
Bu da başka açıdan görünümü
Salon Takımım; ama kızlar renkleri böyle değil kırmızı yastık felan yok, başka resim bulamadım, oturulacak yerler sırf krem beyaz gibi bir renk, yastıkları siyah beyaz yani yemek takımımla uyumlu
Zigon Sehpam;Bunun aynısı birde orta sehpa var
Mutfak Masam; ama sandalyelerim lila
Yatak Odam;
Taşlı birşey almam dedim taşlı almak zorunda kaldım büyük konuştum işte aslında hiç sevmiyorum ama yapacak başka bişey yoktu seçeneklerim arasında en şıkları bunlardı, şükür yinede Allahım olmayanlarada versin:Saruboceq:
hehe bakalımburdaayım
pıtırcık tavlarsın canım..zamanı gelince herşey olur..sen ne kadar sıksanda kendını üzsende bi işe yaramıo:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?