hoşgeldiin canım
teşekkür ederim cnm hoşbuldumzemuszemus uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum sizi çeyiz hazırlığında çok çok yeniyim daha sandık çeyizinden başka bide ekmek kızartma makinem var sadece:sinifsinif::sinifsinif:ama inşallah tamamlamak kısmet olur
benımkı kasım olmazsa buyuk ıhtımal bu tarıhı ıstıyom
senın takvımden takıp etmış olurum
abbow 8 ay ne cokkk varmışş derım
suan 3 ay var onu saymıyomm bulanıma grmeyım dıe
ınş aynı gun evlenırık
benım doğum gunumde:lepi:
canımm hayırlısı olsun inşallah sorusuz sıkıntısız o tarihe kadar istediğin gibi olsun herşey..
saol cnm
bendede var 212 sexy çok güzel...
yelizcim ii günlerde kullan...
kız pıtır güle güle kullan benim aşkımmda aldı bu hafta erkekini :)
kızlaaaaaarrrrrr benide alırmısınız aranızaaopuyorumnanaktan
hoşgeldin :lepi:
ayy göremedim diodum alıntı yapınca resim cıktı kaydirigubbakcemile3bugün aldığım seksü parfümümü eklim size
yaa bu farmvillede locked yazan sebzeler bilmemler niye locked yani niye alınmıyo kitlii ben habire çilek mi ekcem
hoşgeldin canım..kızlaaaaaarrrrrr benide alırmısınız aranızaaopuyorumnanaktan
evet cnm inşallah yaz gelini olacağım ama bende henüz nişanlı veya sözlü değilim 1 ay ara ile hepsini önümüzdeki yaz yapmayı planlıyoruz bi sorun çıkmazsa:sinifsinif: kendimi kısaca tanıtiimmşuan itibariyle kpsszede devlete atama bekleyen zavallı bi ingilizce öğretmeni adayıyım edirneliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumkaydirigubbakcemile3
evet cnm inşallah yaz gelini olacağım ama bende henüz nişanlı veya sözlü değilim 1 ay ara ile hepsini önümüzdeki yaz yapmayı planlıyoruz bi sorun çıkmazsa:sinifsinif: kendimi kısaca tanıtiimmşuan itibariyle kpsszede devlete atama bekleyen zavallı bi ingilizce öğretmeni adayıyım edirneliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumkaydirigubbakcemile3
çok güzeller kıss bendede var bikaçtane öle patikten güsel duruyo çok seviyorum bende..
biri gelsin bana şu farmtown mudur farmwillemidir nasıl oynanıyo anlatsın ya
görmüşmüydünüz bunları bilmiyorum ama benim çoookk hoşuma gittii
çok güzeller kıss bendede var bikaçtane öle patikten güsel duruyo çok seviyorum bende..
biri gelsin bana şu farmtown mudur farmwillemidir nasıl oynanıyo anlatsın ya
cnm bunlar tığ ile yapılıyor ve yapımıda çok kolay hemde kimseciklerde yokkkzemuszemus
bende biraz çeyiz psikopatlığı vardaaakaydirigubbakcemile3
nerde ne görsem bunuda çeyize koyalım dedikçe annem kendinide kapat sandığada bari çeyizde çıkarsın diyokaydirigubbakcemile3
ayyy hemşolarım var ne güzel beaaawwzemuszemus
he benimde sinirim bosuluyoo çilekle bezelyeden başka bişi ekemiyorum Allah allah zatenn minnacık arazim
pıtır nan ne deişik şişesi var bende bi parfüm almıştım daha yeni nişanlıydım o zamanlar 212sexy diye çok pahalıydı ama hee ama çok seksüydüü ayy :jeyyar: şimdik ona vercek param yok
kaç ytl ye aldın adını yazsana reklam olur mu :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?