Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hoşgeldiin canım

teşekkür ederim cnm hoşbuldumzemuszemus uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum sizi çeyiz hazırlığında çok çok yeniyim daha sandık çeyizinden başka bide ekmek kızartma makinem var sadece:sinifsinif::sinifsinif:ama inşallah tamamlamak kısmet olur

chaiga hoşgeldin canım aramıza..
sanırım 10 ayın var sende yaz gelini olacaksın heralde daha çok var yaparsın bissürü şey cnm bende bi çatal kaşıkla başladım hey gidi günler hey çeyise başladığımda daha nişanlı bile değildim ne meraklıymışım he
anlatsana biras kendini cnım daha yakından tanıyalım

işallah müstakbel düğündaşım :asigim:

evet cnm inşallah yaz gelini olacağım ama bende henüz nişanlı veya sözlü değilim 1 ay ara ile hepsini önümüzdeki yaz yapmayı planlıyoruz bi sorun çıkmazsa:sinifsinif: kendimi kısaca tanıtiimm şuan itibariyle kpsszede devlete atama bekleyen zavallı bi ingilizce öğretmeni adayıyım edirneliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumkaydirigubbakcemile3

bugün aldığım seksü parfümümü eklim size
ayy göremedim diodum alıntı yapınca resim cıktı kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan tavla bütün beas jiplileri a.s.

yaa bu farmvillede locked yazan sebzeler bilmemler niye locked yani niye alınmıyo kitlii ben habire çilek mi ekcem

arsima yüsünden herkes farmtown sardı kaydirigubbakcemile3

bende oynuom sayenizde kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaarrrrrr benide alırmısınız aranızaaopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım..

Son düzenleme:

olsun canım hepsini tamamlarsın yavaş yavaş bende 2 sene önce başladım

hepsi yanı anda olmuoo

aa edirnelimişsin, çok severim orasınıda, ben de kırklareliliyim

teşekkür ederim kızlar hoşbuldukopuyorumnanaktan becerebilirsem eğer bende çok beğendiğim iki tane ev babeti dedikleri ve annem zor bela ördürdüğüm patiklerimin resmini ekleyeceğim size malum başka bişeyim yok şimdilik

çok güzeller kıss bendede var bikaçtane öle patikten güsel duruyo çok seviyorum bende..

biri gelsin bana şu farmtown mudur farmwillemidir nasıl oynanıyo anlatsın ya

bende şarköylü sayılırım tekirdağlı Şeniz

chaiga çoook güzeller yaa bayıldım bende istiom kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan
çok güzeller kıss bendede var bikaçtane öle patikten güsel duruyo çok seviyorum bende..

biri gelsin bana şu farmtown mudur farmwillemidir nasıl oynanıyo anlatsın ya

ayy bnm sinirim bozulmaya başladı arazim bitti :gitme:

cnm bunlar tığ ile yapılıyor ve yapımıda çok kolay hemde kimseciklerde yokkkzemuszemus
bende biraz çeyiz psikopatlığı vardaaakaydirigubbakcemile3
nerde ne görsem bunuda çeyize koyalım dedikçe annem kendinide kapat sandığada bari çeyizde çıkarsın diyokaydirigubbakcemile3

hakikaten kimsede görmedim bunlaran en üstte olna acayip hoşuma gitti, anneme gösteriim de bakıp yapsın barii

nette vardır mutlaka tarifiii

bende kullanıyom onu 100 tl 100 ml yanında deo. ıstersen bana de ben tanıdık bırı bılıyomm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…