alın size hafta sonu aldığım bambu kaşıklarım ellerimle çizdim :roflol::roflol::roflol:
orjın olm orjın
alcan mı ben suan kıyamıyom 100 tl
yoksa allık pudra ruj falanda alcam o gacıdan ama cok pahalı sımdılık erteledım 2 ay sonra belkım zemuszemus
kim nan o garu banada verirmiki yoksa burdan sanadamı mesaj atı o garı bana biri siteden mesaj atmış sutyen satıyorum orkidenin diye geliş fiyatından.
şimdik değil 100 tl. 10 tl . bile yok nan cebimde kuruşsuzum alıcam ama ilerde biras daha zaman geçsin
alın size hafta sonu aldığım bambu kaşıklarım ellerimle çizdim :roflol::roflol::roflol:
nan millet nasıl yetiştiriyor yaa ben bi çamaşır seriom toplamak 2 günü alıo bulaşıkları makineye atıom bi bakıyom daha dışarda bi ton tencere var hadi bileğe kuvvet diom içeri gidiom tv izlicem aman bi toz alıyım öle oturuyum diom ev havalansın balkonu açıyım diom içeri toz girmesin die balkon yıkıyom banyoya giriom her seferinde su damlaları göz zevkimi bozuo jelliyom duruluyom kuruluyom kociş duşa girio haydeee dön başa sonra çamaşır aklıma gelio onları topla yerleştir ütüle yemek bulaşık meyve kahve herneyse yatıom ölee işte sadece yatıom ama -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ama yani şu mutfağı temizleyen misafir var ya
ay ben bayılıyorum öyle insanlara
Evettt sizi eğlendirecek bir foto geliyorrr balayındaa odamızda çektik makinayı altına tuvalet kağıdı şişe ve bulduğumuz her şeyle yükseltip çektik ama dinamik olmuşş:)))))))
edaa Şeniz
böcük Şeniz
erva Şeniz
o garu burdaa ben sana dıycem merak etme ıkımız bırlıkte alırık ozmn
çüşş bee sutyen mı
yok yok bak bu guvenılır onu bırak sen gurbıkte hep ondan alıyoo
densem şenizzzzzz
mınık nerde laaa
densem akşam msn yoktunn
pufı iş noldu bugun konuscaktın
arşıı dur daha anlatma sımdık vazgeccemm hee evlenmektenn
senınkı yardım etmıyo mu sana
ben varya yolarım adamı benn temızlıyosam oda süpürcek:mymeka:zatı yapar cok tıtız
ye temem temem
gel öp bahim
ver bahim bi alt dudak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?