alın size hafta sonu aldığım bambu kaşıklarım ellerimle çizdim :roflol::roflol::roflol:
benim kocamın işi home ofis :roflol:
ilk zamanlar dediki kafaltı edelim öyle git
hazırladım uyandırdım anam baktım yemiyor beni izliyor uyuyarak :)
sonra uyandırmadım hazırladım uyanınca yapar die yapmadı
şimdi sabahları gidiom öpüom uykusu çoksa uyanmıyor normalse gelip beni yolcu ediyor
bu ara gece şantiyede onun için uyanamıyor
selamlar herkesee :)
buket yaaa düdüklüde nası yapıosun o kadar yemeği bizede anlat daa sendende clipso tarifleri alalım.. gamzenin poğçası keki derken buketin barbunyası diyede eklensin tariflerimize
nan millet nasıl yetiştiriyor yaa ben bi çamaşır seriom toplamak 2 günü alıo bulaşıkları makineye atıom bi bakıyom daha dışarda bi ton tencere var hadi bileğe kuvvet diom içeri gidiom tv izlicem aman bi toz alıyım öle oturuyum diom ev havalansın balkonu açıyım diom içeri toz girmesin die balkon yıkıyom banyoya giriom her seferinde su damlaları göz zevkimi bozuo jelliyom duruluyom kuruluyom kociş duşa girio haydeee dön başa sonra çamaşır aklıma gelio onları topla yerleştir ütüle yemek bulaşık meyve kahve herneyse yatıom ölee işte sadece yatıom ama -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
BEN BIRAKTIM O İŞLERİeda nan tarla çapa işleri nasıl gidiii
eneem çoh dadludur kesin çoooooooooohhheda napim anca fırsatım oldu
2 yaşında bi fırlama war şuan ofiste
peşimden ayrılmıyo abaa abaa diye
puuu ben nazar etmem bi kere hıhhheda bende dedım klıma carptı kesınn :gitme: hıc yerınde duramazdı nan yoksm nazar mı değdı:mymeka: dun dedıklerın aklıma geldıı sımdık pıslukk nazarın değdı kesınnn uşağuma
7de cıkıyom nasıl olam nan evde bılem 8de oluyomm ımkansız hem o işte olcak kım gerı getrcek beni
dun gttın mı epılasyona cıhaz bozulmadı mı nan:bbo:
canım bana geçen duvartist diye bi siteden mail geldiKızlar sizce nasıl stickerler alabilirim yada nasıl tablo gibi birşeyler alabilirim...?
Kırmızı koltuklara ve siyah takıma...Hani şu parçalı stickerler var biliyormusunuz 3 tane yanyana birbirini tamamlıyorlar birinde değişik birinde değişik, arıyorum ama bulamadım hadi be hacılar bi el atıverin akıl akıldan üstündür:sinifsinif:
wallahi arsicim o kadar sinirliyim kinasıl dayanıyorsun :uhm:
ay ben kaçırdım ne dediini yaaaa
dedim
yurtiçine verim vip kargo :)
çok güzel olur dene derim :) severim ben
la yeni gittiler ama iyilik ettim başımı marazladım galba
ama iyi atlattım akşam
çiftlerden ikisinin hanımı çok yardım etti sağolsunlar hele biri mutfa bi girdi salona gittim geldim masayı kapatmaya mutfak tertemiz
kaydirigubbakcemile3
ay ilahi burcu :roflol:Kızlar günaydınnn....
Ay demin up uzun bir yazı yzdım sayfa görüntülenemiyor demez milmaz:
eskiden sabah kalkar kalkmaz KK ya gelirdim evli bir bayan olmak ne kadar zormuş yaaaasırnaşık şey
bakın sabahtan beri yaptıklarımı anlatayım size...
saat 6 da kalk mutfağa koş kahvaltı hazırla patatesli yumurta yap... kocişle otur zıkkımlan...:roflol: sonra kocişi öp uğurla balkona çık el kol salla öpücük günder.. :roflol:
balokonda kurulu olan sofrayı topla. mutfağı sil çamaşır sula akla pakla. sonra dolaptaki flote tavuğu çıkar ikiye ayır dövecekle döv incelt anneni ara yatıracağın sosun tarifini sor. sosu hazırla tavukları bula kaba koy dolaba yerleştir. yatak odasına geç havalandır yatağı topla. sonra tuvalet molası ver orda ancak gazetenin ekini oku. :roflol: çıktıktan sonra etrafı toparla. şimdi birazdanda dün sıcak nedeniyle yarım kalan epilasyona devam et. :roflol: bitince evi süpür sil toz al. aşama doğru balkonu bir daha yıka. yemeği pişir....:roflol: nasıl kızlar :roflol:
anaa ne kolaymış yewçok basit kuzucum ayıklanmış yıkanmış barbunyaları koy bi kenara ki benim buzluktaydı
3 orta boy soğanı yemeklik doğra yağda kavur içine doğranmış 2 havucuda at beraber kavurmaya devam et sonra 3 yada 4 dometesi (küp küp doğranmış) at kavur istersen azıcık salçada atabilirsin en son barbunyaları at az kavurduktan sonra üstüne çıkacak kadar sıcak suyu ekle tuzunu da ekle zeytin yağını şööle bi gezdir ve 1 tane küp şekerini salla içine kapat düdüklüyü.saatini 10 dk ayarla saat dıdıt yaptığında altını kapa .... afiyet olsunn
Not: bu yemekte patateste olur ama patates bekleyince yemeğin tadını bozuo bence o yüzden ben eklemedim isteyen araya patateste sıkıştırsınn
heee:roflol::roflol:sinay hahah nasıl çizdin nan
değişik bi kaşık kafasımı var öle kıs
sağol kuzumŞenizsinaayyy :lepi: :lepi: :lepi:
güle güle kullan :))
tşkrŞenizsinay kaydirigubbakcemile3
çook güzelmiş güle güle kullan :lepi:
adresini hemen at özelden çabuk bekliomkaydirigubbakcemile5Sİnay bende İsteremmm heheee
benimde var onlardan hemen çözdüm ne olduğunu sinay.çk seviyorum onları bende opuyorumnanaktan
nasıl bişey yaa ben hiç görmedim aslınıda ekle sinayım müsait zamanında
sınay gene çizime başlamışsın:roflol: gule gule kullan sacları yesıl sanırımm
papı ınş bekledığnıe değer barıı yaa ınşş
ay başım ağrıyo yahaha eda nie bıraktın
zor geldi dimi
sen de bahim ona o zamaneda yokk hıcbısey demedı
o demezkı:mymeka: hıc bahsetmes
ben hıc sormadım dedıkı eda geldı bugn az konustukk gıttı ahada bu kadr
ben sana aksam dedım ya senın yaında o yawru kalır dıe:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?