eda çüşş:
erva gelemem yap işin ne :dilcikar: ben bı yerleırmı yırtıyom iş bıtsın dıe ama bıtmıyo baska topıclere uğramadım bılemm
densem ben sana verım benımkını sonrada ceyıscı kızlarla takıldığımızı ee onuda bılmyon
arşı :lepi: öle olmalı zatı
hem calısıp bız(evlenınce bende calıscamya)onlara maddı anlamda buyuk destek oluyoruz onlarda manevı anlmda olsunlar
yardım etmeyenlerde yok deıldır goruyom blıyom yanı
mesela edanın ayusu yardım etmes edada pıs evı mok götuurur:roflol:
densm nan gercek adım zarif:lepi:
densm benı deşifre etme nan :mymeka: o ebemın adıı
eda mıs gıbım cnm epılasyon aletı onun kılları gorunce bozulmuşş:roflol:
pashmına cıkma ımkanım yok ama catı katında yanmaktan ıyıdır
betacım h geldunnn
densem hıc yakısıyo mu sana sıl cıkarmak:mymeka:
Hoşbildümm böcüğümm Şenizbetacım h geldunnn
betacım hoşgeldin
yok hediyelik eşya fuarından sille kavşağında:roflol::roflol:Ben Konyadayım canım:roflol::roflol:bunlardan bende aldım canım.taksimden aldın dimi ? çok şekerler yaaaa
ayyyyy anlatma arsi yaa bi hoş oluom şimdi eve gidince nasıl yetiştircem bilmem yemeğe çağırmış bide hoşşik :mymeka:
:roflol::roflol::roflol:
ayy ayy çok zor be anacım
akşam eve gidiyorum ha bide şöyle bi derdim var onlara gitmezsek eve gidiyom :)
yemek hazırla ye kaldır çay may derken akşam oluyor zaten
bulaşık çoksa makinaya diziyorum gece yatarken çalıştırıyorum sabah erken uyanırsam boşaltıyorum makinayı
çamaşırı genelde hafta sonu yıkarım asıp toplamayı çok isterim ama uzun süre orada kalır :)
hatta bikeresinde kayınvalidem kaynımın evini temizlemeye gelmişti ertesi gün bize misafirliğe gelmişti
hergünçamaşırmı yıkıon dedi yasakkelime halbuki iki günde gördüğü çamaşır aynı çamaşırdı :roflol::roflol:
ben evide pazardan pazara süpürüom çok gerekli bişe olmazsa suyu doldur boşalt temizle zor geliyor
ama halıların üstlerinde bazı kısımlar ve kenarlar hep toz oluo onuda şarjlı ile çekiyorum
benim tatil günüm bi pazar
oda genelde şöyle 12 de kalkıp kahvaltı edip mutfağı toplayıp
sonra oturma odasını dzenleyip
evi süpürüp yerleri silip toz alıp banyoyu ovmayayla geçiyor
bide bzim duşakabn cam bana sormadan eden kocam cam etmiş o lekeler beni deli ediyor
her seferinde temizliyorum banamısn demiyorklava:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hee hee yapar yapar çok beklersinarşıı dur daha anlatma sımdık vazgeccemm hee evlenmektenn
senınkı yardım etmıyo mu sana
ben varya yolarım adamı benn temızlıyosam oda süpürcek:mymeka:zatı yapar cok tıtız
ayy benim ki ütü mü yapacak vay vay bi elektrik süpürgesi kullanma ehliyeti var o da her seferinde radara yakalanıo zate:roflol::roflol: her yeri mi çizdi pat küt nası süpürüo bilmem süpürgeyi bağladım izin yok artık:mymeka:
ütü işi onundur :)
yatağı toplarken nevresim değişirken yardım eder
mutfakta bişi hazırlıosak o yoğurur o çırpar
süpürürken bazen elimden alır bi odayıo süpürür
bi kere çok fenaydım yemeği o hazırlayıp kaldırdı
yapar yani Allah için
mesela dün masaya bişiler götürmek istedi ama öle arkadaşlarının yanında yapsın istemedim ben çok dalga geçi hoşşikler
ama o yinede yardım etti
sonra meyve servis edicektik hazırlamama o yardım etti
hatta mutfa temizleyen kız geldi ana beni çağırsaydın ben ederdim dedi
ben kocamdan yardım almak istiyorum dedim kaydirigubbakcemile3
bekle bacı bekle bende bekliom dolmuş misali ama dolmuş eninde sonunda gelioarsi ütüyü kocişin mi yapıo. benimde ütü yığıldı evde benimki yapsın die bekliom ama oralı deel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?