Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

walla hiçbirini bilmiyorum canım ben
özelden at istersen ekliim

arşı :lepi: öle olmalı zatı
hem calısıp bız(evlenınce bende calıscamya)onlara maddı anlamda buyuk destek oluyoruz onlarda manevı anlmda olsunlar
yardım etmeyenlerde yok deıldır goruyom blıyom yanı
mesela edanın ayusu yardım etmes edada pıs evı mok götuurur:roflol:

densm benı deşifre etme nan :mymeka: o ebemın adıı

eda mıs gıbım cnm epılasyon aletı onun kılları gorunce bozulmuşş:roflol:

pashmına cıkma ımkanım yok ama catı katında yanmaktan ıyıdır

betacım h geldunnn

densem hıc yakısıyo mu sana sıl cıkarmak:mymeka:

bunlardan bende aldım canım.taksimden aldın dimi ? çok şekerler yaaaa
yok hediyelik eşya fuarından sille kavşağında:roflol::roflol:Ben Konyadayım canım:roflol::roflol:
ayyyyy anlatma arsi yaa bi hoş oluom şimdi eve gidince nasıl yetiştircem bilmem yemeğe çağırmış bide hoşşik :mymeka:
arşıı dur daha anlatma sımdık vazgeccemm hee evlenmektenn
senınkı yardım etmıyo mu sana
ben varya yolarım adamı benn temızlıyosam oda süpürcek:mymeka:zatı yapar cok tıtız
hee hee yapar yapar çok beklersin ilk günler gösterişten bi ucundan tutar 1 ay sonra sen yaparsın o izler 1 sene sonrasını sen tahmin et artık-tatlicadiarzu-
ayy benim ki ütü mü yapacak vay vay bi elektrik süpürgesi kullanma ehliyeti var o da her seferinde radara yakalanıo zate:roflol::roflol: her yeri mi çizdi pat küt nası süpürüo bilmem süpürgeyi bağladım izin yok artık:mymeka:
arsi ütüyü kocişin mi yapıo. benimde ütü yığıldı evde benimki yapsın die bekliom ama oralı deel
bekle bacı bekle bende bekliom dolmuş misali ama dolmuş eninde sonunda gelio

kız böcük akşam bişe eklicem sana gösteriim diye telefonumla çekmiştim çok net diil ama idare edersin
burdasın dimi akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…