Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tşk ederım kızlar saolun varlığınız yeter:asigim:

mlhll2009 cnm aldıklarını ı gunlerde kullan bende o battanıyenın nevresımı aldım cok harıka days ın colours aldım ama gördukce alasım gelıyor bırı benı durdursun

Çelik canım gayette şık duruyor. Denedim çayıda çok güzle oluyor.
Mutfağımdaki küçük aletler ve ekipmanların hepsi çelik ağırlıklı. Gerçi bu kadar çok şey benim ufacık mutfağıma nasıl sığacak o kunuda hiçbir malumatım yok :1rolleyes:

cnm cok pahalıya almışsın ben sordum 345 tl ıdı gecen hafta ı gunlerde kullan

bu arada kızlar buluşmamız kalabalıklaşıyorhihoyyyt süper olcak ınş sonrada resımlerı eklerız

gule gule kullan cnm cok guzel:lepi:

kizlar siz bicak setinizi nasil almayi düsünüyorsunuz???
tezgah üstü mü???
ben pek tezgah üstü almak istemiyorum yer kaplamasin diye
cekmece daha iyi degil mi????
bende tezgah ustu ıstemıyorum ama beğenmemde cok önemlı:1closedeyes:
hepsı bı harıka cnm ceyıs bıttı senınde maşallah benı gectın hayrlı gunlerde kullanhihoyyyt
ben de bugün aldıklarımı ekliyorum kızlarhihoyyythihoyyyt

nbb çamaşırlarım
[/IMG]

[/IMG]

vayy :jeyyar: vayy vayy cok guzel renkler ı gunlerde kullan

Mlhhll aramıza hoşgeldin ama dikkat et burada bazı arkadaşlar bağımlılık yapıyor sana zorla çeyiz aldırıyolar:1hug:

esra canım çok şık gerçekten çelik olmasıda çok güzel mesela benimki arzum çaycı plastik altı senağlama
güle güle kullann

benim bıçak setim duvara monteli olanlardan...
tezgahta yer kaplamasın diyenler için..
fikir olur diye şimdi çektim resmini....
cok guzel bı düşünce ama ben bıcaktan cok tırsarım öle her zmn karsımda görmesemkaydirigubbakcemile3 senın evınde cok guzel zaten balım
sanada resımlere bakmak kalıyor cnmdelikafadulden

hasır tepsim

magnetlerimkaydirigubbakcemile5

bacım samanları nerden buldun:1shok: cok hoş bı ortam olmuş yalnız
ı gunlerde kullan ahh ahh ben yalnızca bakıyom sımdılık ama buluşmada:jeyyar:

evt cnm tamamı okadr sadece arcelık tasktım baska yere yok zaten ama bu bulusmada ne kadara yükselır bılememkaydirigubbakcemile3

ben fakir düşünüyordum ama yengem süpürgesını almış cok kötu cıktı o yuzden kararsız kaldım ona sıra gelınce ortak karar alırız artıkın:delphin:
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
yetişinnnnnnnnn
ben bornoz takımı alacağım emme bir öneri istiyorum..Aldığınız beğendiğiniz varsa lütfen bilgi verinizz:1closedeyes:

ben taç düşünüyorum cnmşakkıdı

Teşekkür ederim canım benim sende iy günlerde kullan.
Bu arada benim evlilik cetvelinde tam 2 ay yazıyorrr :1shok:aay 2 ayım kaldı valla hem heyecanlı hemde buruğum ne çabuk geçiyor bu günler.

ayy kızlar beynım durdu haa malum üzgun bı gunumdeyım sayfaların hepsını okuyamadım herkes aldıklarını ı gunlerde kullansın ınş mutlu yuvasındaŞeniz

komşu kahve makınası sana arcelık önerırım cnm harıka yapıyo bızzat gördum çaycı bılmıyom ben alşmıycam ıcın fıkrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…