Kızlar işallah 5 ay sonra bugun bu satte kuaförde olucam
slm şekerler....
ben 7 yıllık evliyim,ve evlendiğim ilk günden beri ARÇELİK TİRYAKİ
KULLANIYORUM...
bir tanesini eskittim 1 yıl önce yeniledim hatta..
resmini ekliyeceğim,arçeliğin bu modeli çok sevimli,
alt kısmıda cam,su kaynayınca mavi bir ışık yanıyor,özellikle gece görüntü süper resmen aydınlatıyor mutfağı,akvaryum gibi..
ben çok memnunum tavsiye ederim yani...
işte resmi
bende tezgah ustu ıstemıyorum ama beğenmemde cok önemlı:1closedeyes:kizlar siz bicak setinizi nasil almayi düsünüyorsunuz???
tezgah üstü mü???
ben pek tezgah üstü almak istemiyorum yer kaplamasin diye
cekmece daha iyi degil mi????
hepsı bı harıka cnm ceyıs bıttı senınde maşallah benı gectın hayrlı gunlerde kullanhihoyyyt
kızlar yukardaki saklama kaplarını bugün bernardodan aldım. 3 tanesi 15 tl.çok uygun bence.bievin ürünü bunlar.hatta sitesinde değişikleride var ve fiyatı 21 tl.haberiniz olsun ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim.
sonunda ütümü de aldım kızlar.philipsin azur serisinden gc 4411 . yeni çıkanlar kadar ağır değil.benim gibi ağır ütü istemeyenler varsa bir baksın derim
veee son olarak migros tan aldığım bulaşık kurulama peçetemmmm.burdan bir arkadaş dah almıştı.kendisine çok teşekkür ediyorum banada fikir vererek almama vesile olduğu için.yalnız o pembesinden de almıştı ama ben bulamadımmmmm.
ben de bugün aldıklarımı ekliyorum kızlarhihoyyythihoyyyt
nbb çamaşırlarım
[/IMG]
[/IMG]
cok guzel bı düşünce ama ben bıcaktan cok tırsarım öle her zmn karsımda görmesemkaydirigubbakcemile3 senın evınde cok guzel zaten balım
benim bıçak setim duvara monteli olanlardan...
tezgahta yer kaplamasın diyenler için..
fikir olur diye şimdi çektim resmini....
sanada resımlere bakmak kalıyor cnmdelikafaduldenKızlar, İstanbul'da buluşmanız ne hoş.. gelmek isterdim ancak bulunduğum il dolayısıyla 12 saat yolu çekemicem üstelik farklı sorunlarda var... ama siz gezerken yanınızda gibi hissediceme eminim....
oku oku bitiremedim ne kadar çok sayfa olmuş.. nihayet bitti... kızlar aldıklarınız çok güzel... herkes güle güle kullansın....
hasır tepsim
magnetlerimkaydirigubbakcemile5
nee 2200'mü:1shok: böcüğüm seni biraz durdurmak lazım kuzum yaaaBenim 400 bir kredi kartına sonracıma 200 bir kredi kartına her ayda 150 ytl kız kardeşime aldığım tencereler tabak çanak için veriyorummm
2 ay sonrası bence en uygunu...Hem havalarda güsel olur. Gezerizdeeee değil mii amahihoyyyt
ben fakir düşünüyordum ama yengem süpürgesını almış cok kötu cıktı o yuzden kararsız kaldım ona sıra gelınce ortak karar alırız artıkın:delphin:şarjlı el süpürgesi gereklimi gereksizmi tartışılır tabikide ama ben hangi marka alacağıma karar veremedim henüz yaaaaaaaa.tavsiyeler bölümünde kenwood,fantom ve fakir e iyi demişler.sizde bu markalardan kullanan varmı
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
yetişinnnnnnnnn
ben bornoz takımı alacağım emme bir öneri istiyorum..Aldığınız beğendiğiniz varsa lütfen bilgi verinizz:1closedeyes:
Mlhhll aramıza hoşgeldin ama dikkat et burada bazı arkadaşlar bağımlılık yapıyor sana zorla çeyiz aldırıyolar:1hug:
esra canım çok şık gerçekten çelik olmasıda çok güzel mesela benimki arzum çaycı plastik altı senağlama
güle güle kullann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?