Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşu sağlık olsun bozulunca bu kez arcelık alırsın

ay sen gelemıyon demı buluşmaya bu arada burcuözge bana gelıyorum demedı topıcede uğramadı tubış yazdı dıe lısteme ekledım
aynı sekılde arsımada ınş gelır

arkadaşlar mouluniex mutfak robotu 29 parça olanından aldım. yemek takımım güral porselen kahvaltı takımı hediye vermişti .çatal bışak takımı italyan markaydı ,almond modeli daha bir çok eksiğimiz var tabi çok güzel oluo böle burada paylaşımda bulunmak!! çok eğlenceli herkese kolay gelsin...:roflol:

Eklentiler

• $DFC6_odacio3_225x225 (1).webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 53
bktbb farkındayım canım dünden beri takip ediorum çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş bende şikayetçi olmam bu durumdan
bende 12 temmuz 2009 da evlenyrm :)hihoyyyt

hızınıza yetişemiyorum :)
buda benim çaycım ama kullanışlı değilmiş gibime gelio bide yer kaplıcak sankii ama aldım bikere:)

yanılıyosun canım kullanmaya başlayınca anlayacaksın süper süper biz senelerdir kullanıyoruz evimizde kendimede aldım valla pişman olmazsın üzülme kaydirigubbakcemile2

günaydın herkese

ayy ne güzel bi tarih seçmişsin tatlım, bu bizim söz tarihimiz :):sm_cool:
bizim de düğünümüz 05.07.2009

bizim tarih öylesine secildi ama 17 haziran olsa daha çok severdim çünkü barışıp tekrardan bir araya gelme tarihimiz
bizim söz tarihimizde 03.03.2007 :asigim:

saklama kapları çok güzel güle güle kullan
ütü almanada sevindim
hepsini güle güle kulan şekercim

bu arada yazıdğınız yorumların altına kaç ay kaldığı yazılıo resimli onu naısl yapıosunuzz ?

gamze arzum onlar canım, bende kettle alıcaktım fikrimoydu sonra tek onu alcağıma çaycı alayım dedi. onda da çok fazla seçenek var seçim yapamadım.

buketcim, iyi aklına gelmiş dün sabah söylemişti resimleri sonra öğleden sonra söyledi yok daha ortada.

lepi gülüm foto yarına kaldı canım Şeniz

dimplez canım allh kolaylık versin zor ama tatlı işler bunlar el ele verildimi bi çırpıda biter işler inş:)

çok ciciler güle güle kullan a.s.a.s.

kızlar pratik şarjlı el süpürgesi hakkında ne düşünüyorsunuz? alacakmısınız ve hangi markyı tavsiye ediyorsunuz?

ben almadım ama var
ablam annem için almıştı çççook önceden bosch marka annem kullanmadı bana veriyor

Canım ya bir yerden duydum Divan kundura varmış.Özel siparişe görede ayakkabı yapıyorlarmış.Özellikle gelin ve abiyede çok iyi modelleri varmış.Bir bak istersen İzmir'de yok
:çok üzgünüm:

tüm ayakabılar 150 ytl imiş

kızlar bişey dicem bende siyah istiyorum ama annem sürekli için karar napcan siyahı deyip deyip druo ya

bencede siyah iç karartır ama sen seviyorsan sorun yok
hem temizliğide güç olur hep toz hep toz

kızlar ya kaç saatir size yetişmeye çalışıyorum senağlama

herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın kızlar
buarada *****başıyazmalı***** kız aldıkların çok cici hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…