benim bıçak setim duvara monteli olanlardan...
tezgahta yer kaplamasın diyenler için..
fikir olur diye şimdi çektim resmini....
KOCİŞİN SENİ SERİ KATİL SANACAK KUZUMsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hızınıza yetişemiyorum :)
buda benim çaycım ama kullanışlı değilmiş gibime geliobide yer kaplıcak sankii ama aldım bikere:)
buda benim çaycım ama kullanışlı değilmiş gibime geliobide yer kaplıcak sankii ama aldım bikere:)
bktbb farkındayım canım dünden beri takip ediorum çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş bende şikayetçi olmam bu durumdan
bende 12 temmuz 2009 da evlenyrm :)hihoyyyt
ayy ne güzel bi tarih seçmişsin tatlım, bu bizim söz tarihimiz :):sm_cool:
bizim de düğünümüz 05.07.2009
kızlar yukardaki saklama kaplarını bugün bernardodan aldım. 3 tanesi 15 tl.çok uygun bence.bievin ürünü bunlar.hatta sitesinde değişikleride var ve fiyatı 21 tl.haberiniz olsun ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim.
kızlar pratik şarjlı el süpürgesi hakkında ne düşünüyorsunuz? alacakmısınız ve hangi markyı tavsiye ediyorsunuz?
Canım ya bir yerden duydum Divan kundura varmış.Özel siparişe görede ayakkabı yapıyorlarmış.Özellikle gelin ve abiyede çok iyi modelleri varmış.Bir bak istersen İzmir'de yok :çok üzgünüm:
kızlar bişey dicem bende siyah istiyorum ama annem sürekli için karar napcan siyahı deyip deyip druo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?