Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

GÜNAYDIN KIZLAAAAR ...

aime21, canım çok sewimliymiş bıçak setleri :)

songacım, güle güle kullan yeni cicilerini.

başıyazmalıkız, iyi günlerde kullan aldıklarını. magnetlerin çok güzelmiş, nerden aldın acaba?

nazlıhilal, canım herşey olacağına varır, dert etme.

eylül25, canım bornoz için taçın serisine baktın mı?, güzel şeyler var.

eudorabeta, beğenmene sevindim canım oturma odası yapmayacağım, sadece salon. gümüşsuyuna bakıcam evet ama resminide eklersen yine sevinrim.

buketcim, güle güle kullan cezvelerin sahiden şirinlermiş..

böcüğüm, üzülme yawrim..

oofffff günaydın kızlar...bugün hiç çalışasım yok dün ve diğer tüm günlerdede olduğu gibi -tatlicadiarzu-
ya o bıçak mıçak bişiler gördüm ay ne güzel şeyler onlar ölee..
mandilin bırak kız işi gücü hadi çık gel gezelim sırnaşık şey

bu arada istanbulda buluşma günü yapılıyo yaaa çeyizcilerin ben gidemiyorum kudururum kıskançlığımdanÇok üzgünüm çoook ya biz ankara olarak çok mu azız sanki ne pÇok üzgünüm çoookek denk gelmedim ankaralıyaCADIARZU

siparişini verdim kızlarr voodoo bıçak setimle uyumlu olacağını düşündümm bakalım nasıl birşeymiş :)))) böyle orjinal şeylere bayılıyorum :lepi:

ya nerde satılıyo bu bıçaklar kürdanlıklar falan diyiver bakiim bana hatın gız :icecream: bide ücretlerini söylersen hanii

çaycı konusundaki fikirler için çok teşekkür ederim kızlar. hayatım akşam baktım fakirmiş canım sağol düzelttin için beni. arzum alıcam sanırım ehli keyif olarak almayı düşünüyorum. ayrıca bakır cezve alıcam.

ben de ben dehihoyyyt
nasıl anladım ama:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
çeyiz hazırlıklarında kolaylıklar size al al bitmez sanki
bana daha çok var bakalım, çok özeniyorum sizea.s.

bende bulgaristan göçmeniyim kısçeler.
bıldır : geçen yıl

bıçaklar süpermiş bayıldın çok değişik, kürdalıkta aynı.

songacım, başıyazmalıkız, songa84, buket yazmadığımda varsa kusuruma bakmasınlar ve hepiniz iyi günlerde kullanın aldıklarınızı.

nazlıhilal, baban elbet pes eder canım.

eylül25, bornozu geçenlerde çarşıda gördüm canım yeni çıkmış fiesta veya üçkoçtu sanırım markaları onlarda havlu konusunda iyiler çok güzel ve değişikti ben almamış olsaydım onlardan alırdım.90 tl civarındaydı fiyatı.

ya nerde satılıyo bu bıçaklar kürdanlıklar falan diyiver bakiim bana hatın gız :icecream: bide ücretlerini söylersen hanii

Bıçak setini mudodan almıştım metalik grisini 175 TL ama kırmızı ve siyah rengi 145 TL idi..
Kürdanlığıda netten sipariş verdim 21 TL ama kargo parasıyla 27ye geliyo biraz tuzlu oldu ama olsun :)))))))))))))

a.s. canıııııım benim, krizee sokma beni lütfeeen.. zati bende sabah sabah çatladım yerimde duramıyorum çalışasımda yok. hawada berbat..
uyyy bende istiyoruum gezmek yaa
Ankaralı çook az canım ewet..

Bıçak setini mudodan almıştım metalik grisini 175 TL ama kırmızı ve siyah rengi 145 TL idi..
Kürdanlığıda netten sipariş verdim 21 TL ama kargo parasıyla 27ye geliyo biraz tuzlu oldu ama olsun :)))))))))))))

güle güle kullan cnm..çok orjinal sevimli şeylerr çok beğendim ben ama şu an alamıycam sanırım :çok üzgünüm:

cumartesi mudoya gider sever gelirim biraz onları napiim sırnaşık şey

bu çaycıdan bir tanıdığımda kullanıyor, memnunum dedi arzum da çıkarmış bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…