- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcük ben buzdolabı alcam yardım ettttdelikafadulden
herkes gittimi yaaa
emirgana giden varmı son zamanlarda? nasıldır acaba yaa yarın aşkım gelio orayamı gitsek :uhm: kötü bi yer diildir dimi :)))
herkes gittimi yaaa
emirgana giden varmı son zamanlarda? nasıldır acaba yaa yarın aşkım gelio orayamı gitsek :uhm: kötü bi yer diildir dimi :)))
Kızlar ben kaçar akşam yemekli misafirim var bilionuzkafamçokkarıştı bir an önce gidip tavuğumu kızartıp pilavımı yapıyım patlıcanı oturtacam daha ooffff çok işim var çoookk daha evi süpürmedim-tatlicadiarzu- Allahım bana yardım et kızlar dua edinde vukuatsız şu ilk yemek davetimi atlatıyım
hosgeldn yaleliherkese merhaba çeyiz topiğinin sempatik üyeleri sürekli takip ediyorum sizi ama doğru dürüst bir şey almadığımdan ekleyemiyorum birşey ama bilin ki ben de aranızdayım sevgiler hepinize
ay kız cnm ıstedıgünaydın kızlarr
kandiliniz mubarek olsun
ıns kolay gecmstır cnm arkadsım
ıst da avr yakasında oturanlar benden arcelık konusundan yardım alabılır ındırımlı mağaza mudur arkdasım olur
canımm benim işte herşey yepyeni olunca böle şeker oluyo soframız:)
şimdi veriyorum tarifi dikkatttttt!!!!delikafadulden
kızlar milföy hamurundan tarif.
milföyleri tepsiye diziyoruz üzerlerine ketçap ya da salça sürüyoruz fırça ile.
ayrı bir kapta sosisleri küp küp doğruyoruz
domatesi küp küp doğrayıp ekliyoruz.
haşlanmış mısır,doğranmış yeşil zeytin ekliyoruz.
keyfimize göre malzemeleri çoğaltabiliriz.mesela bezelye de güzel olur.
sonra hepsini karıştırıyoruz ve salça sürdüğümüz milföylerin üzerlerine yayıyoruz.
tek tek hepsine kaşar rendesi serpip kaşarlar eriyinceye kadar 175 derece de pişiriyoruz..
tam bir kahvaltılık aperatif..
afiyet olsun kıslarcokacimcoookcokacimcoook
Ohh ohh herkeslerr geliyorr teker tekerr hihoyyyt
Öfff bugün çok işimm varr..
-Çamaşır yıkanacak
-ortalık toparlanacak
-bulaşıklar yıkanacak
-yatak odam temizlenecek
-balkonlar yıkanacak
-aöf bürosuna gidilecek
öffff öfff hepsini nasıl bitiricemm :umursamaz:
erva akşam sen yoktun nan bekle bekle zatı kollarım acıyoodu bende cıktımm ama mınıkle dedıkodu ettık:jeyyar:
papı bende sana hastayım anamm:jeyyar:
mınık 3 dılım yedımm kesmedı yorgunum dostlarım yorgunum yorgunn
bugun cok yoğun olcam benı özlen
günaydın kızlarr
kandiliniz mubarek olsun
Esmacım akşamı atlattım çok şükür eve gider gitmez elimi yıkadım önlüğümü taktım tavuğumu kızarttım o kızarırken patlıcan oturtmamı yaptım sonra pilavımı pilavım dinlenirken böreklerime yumurta sürüp fırına verdim bu arada dün akşam fırında 3 yemeğimi aynı anda pişirdim mutfak curcuna oldu saate bi baktım 8 olmuş hemen bulaşıkları makineye attım içeri koştum süpürdüm toz aldım zil çaldı kociş geldi hemen onun eline malzemeleri tutuşturdum salata yaptı :smiley-cool: cacık yaptı bende sofrayı kurdum veee din dan don -tatlicadiarzu-
baharım açılışı yapıyosun peşinden geliyos gülüm yaz gelinleri burdaaaaaaaaa gel geeeelll:[/I]
arkadaşlar philipste çalışan bir tanıdığımız var.ben ona sordum beyaz eşyada ne önerirsin diye. o arçelik dedi.bozulursa parçası hem çabuk bulunuyormuş hem de daha ucuza mal oluyormuş. sağlam arçelik dedi.ben arçelik almayı düşünüyorum. ama bu beyaz eşya olayı gerçekten şans işi birazda
ıst da avr yakasında oturanlar benden arcelık konusundan yardım alabılır ındırımlı mağaza mudur arkdasım olur
Esmacım akşamı atlattım çok şükür eve gider gitmez elimi ........... veee din dan don -tatlicadiarzu-
herkes gittimi yaaa
bende isterimmmm kaydirigubbakcemile3:asigim:hadi bizde listemizi yapalım artık :) 2010 gelinleri olarak
10 Nisan 2010 Baberko
10 Nisan 2010 Uğur Böcüğü (kısmetse)
............ 2010 Erva8
............ 2010 Aybuer
kızlar devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?