Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

herkes gittimi yaaa

emirgana giden varmı son zamanlarda? nasıldır acaba yaa yarın aşkım gelio orayamı gitsek :uhm: kötü bi yer diildir dimi :)))

cnm yakında gıtmedım ama cok sevıdıgım bıyer emırgan korusunumu dıyon
pembe köşk felean var
kızlar hafta sonu kardeşlerim vardı kahvaltı da bakın soframız :)

cnm super otesı yaaaa

ıns kolay gecmstır cnm arkadsım
herkese merhaba çeyiz topiğinin sempatik üyeleri sürekli takip ediyorum sizi ama doğru dürüst bir şey almadığımdan ekleyemiyorum birşey ama bilin ki ben de aranızdayım sevgiler hepinize
hosgeldn yaleli
günaydın kızlarr

kandiliniz mubarek olsun

ay kız cnm ıstedı

HAYIRLI KANDILLER VE GUNAYDIN

Ohh ohh herkeslerr geliyorr teker tekerr hihoyyyt

Öfff bugün çok işimm varr..
-Çamaşır yıkanacak
-ortalık toparlanacak
-bulaşıklar yıkanacak
-yatak odam temizlenecek
-balkonlar yıkanacak
-aöf bürosuna gidilecek

öffff öfff hepsini nasıl bitiricemm :umursamaz:

erva akşam sen yoktun nan bekle bekle zatı kollarım acıyoodu bende cıktımm ama mınıkle dedıkodu ettık:jeyyar:

papı bende sana hastayım anamm:jeyyar:

mınık 3 dılım yedımm kesmedı yorgunum dostlarım yorgunum yorgunn

bugun cok yoğun olcam benı özlen

ıns kolay gecmstır cnm arkadsım

Esmacım akşamı atlattım çok şükür eve gider gitmez elimi yıkadım önlüğümü taktım tavuğumu kızarttım o kızarırken patlıcan oturtmamı yaptım sonra pilavımı pilavım dinlenirken böreklerime yumurta sürüp fırına verdim bu arada dün akşam fırında 3 yemeğimi aynı anda pişirdim mutfak curcuna oldu saate bi baktım 8 olmuş hemen bulaşıkları makineye attım içeri koştum süpürdüm toz aldım zil çaldı kociş geldi hemen onun eline malzemeleri tutuşturdum salata yaptı :smiley-cool: cacık yaptı bende sofrayı kurdum veee din dan don -tatlicadiarzu-

ıst da avr yakasında oturanlar benden arcelık konusundan yardım alabılır ındırımlı mağaza mudur arkdasım olur

o eklediğin dolap ne kdr cnm mesela?ben arçelik hiç sevmiyorum ama
yinede fiyatlarını bilmekte fayda war..

canım bizde onu fırından aldığımız hamurla yapıyoruz çok güsel oluyo..

canım abartmaaa bi işin yokmuşş kolay gelsin :)

canım kolay gelsin sanada

ohh çok şükür atlatmışsın
artık kim korkutur seni yemekli misafirden heyytt hihoyyyt

baharım açılışı yapıyosun peşinden geliyos gülüm yaz gelinleri burdaaaaaaaaa gel geeeelll:[/I]

:asigim:hadi bizde listemizi yapalım artık :) 2010 gelinleri olarak

10 Nisan 2010 Baberko
10 Nisan 2010 Uğur Böcüğü (kısmetse)
............ 2010 Erva8
............ 2010 Aybuer

kızlar devam edin

babamda aynen öyle dedi :bbo:

ıst da avr yakasında oturanlar benden arcelık konusundan yardım alabılır ındırımlı mağaza mudur arkdasım olur

yaşa be böcük neresinde avr. yakasının tahmini nekadar indirim olur :jeyyar: (ay deminden beri bu jeyyarı arıyom) benim baktıklarım 4000 tutuyo buzdolabı,çamaşır,bulaşık,ocak,aspiratör) peşin para:kedi: ay çok sordum :kedi:

Esmacım akşamı atlattım çok şükür eve gider gitmez elimi ........... veee din dan don -tatlicadiarzu-

hadi gecmiş olsun :)

HAYIRLI KANDİLLER
GÜNAYDINLARopuyorumnanaktan

BÖCÜKÜM dün internet sitesinde baktım senin o eklediğin dolaba ama pahlı bizi aşıyo
bide biz peşin alcazya doğubankta baya farkediyodu dün babam dediki ordakiler çinden üretiliyomuş hbriniz olsun ( bayiler daha güvenli dedi alırken üretim yerini sorun dedi

herkesciklere günaydın...
RABBİM şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine tüm günahlarınızı af,dualarını kabul etsin.
sevdiklerizden ayırmadan hayırlı ömürler nasip etsin hepinize...

başıyazmalı ne harika bir sofra o öyle canım.
herşey şıkır şıkır.
tarifide hemen kaydettim ,aslında bildiğim bişiy ama ne zamndır yapmıyordum iyi oldu hatırlamış oldum.
insan kıyamaz o masada yemek yemeğe valla...
ellerine sağlık.

sinayım geçmiş olsun hadi atlattın bunuda hayırlısıyla...

başka sanki bişiy vardı ama unttum...:kedi:

herkes gittimi yaaa

emirgana giden varmı son zamanlarda? nasıldır acaba yaa yarın aşkım gelio orayamı gitsek :uhm: kötü bi yer diildir dimi :)))

emirganı bende çook seviyorum..pembe köşk sarı köşk falan var orda yemeklerde çay kahve de ucuz..ayrıca yemekleri de lezzetli..

:asigim:hadi bizde listemizi yapalım artık :) 2010 gelinleri olarak

10 Nisan 2010 Baberko
10 Nisan 2010 Uğur Böcüğü (kısmetse)
............ 2010 Erva8
............ 2010 Aybuer

kızlar devam edin
bende isterimmmm kaydirigubbakcemile3

günaydın kısçeler..
hayırlı kandiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…