Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

baberko bencede bayii herzamn güvenilir bende spot alacktım daha uygun olur diye fakat onlardada çok sorun yaşanıyormuş.en iyisi gidip bayiden almak..opuyorumnanaktan

baberko bencede bayii herzamn güvenilir bende spot alacktım daha uygun olur diye fakat onlardada çok sorun yaşanıyormuş.en iyisi gidip bayiden almak..opuyorumnanaktan

bencede bayiden almak daha iyi en azından muhattap olucagın kişiyi de bilirsin..ama şu an ki ekonomik durumlar sıkısık oldugu için çoğu kişide spotculara da iş çıkıo..gerçi şans olayı da var ya bayiden alırsın problemli çıkar spotçudan alırsın tıkır tıkır calısır..

günaydın kısçelerr herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bugün ettiğimiz bütün dualarımızı kabul etsin inşallah evlilerin evinden sevgi saygı mutluluk eksik olmasın evleneceklerinde aşkı mutluluğu daim olsun
çeyis içinde paraları eksik olmasın inşallah kolaylıkla ev dizsinler .. bekarlara kısmet sağ olanlara selamet.. Amiiin :Saruboceq:
opuyorumnanaktan

herkes gittimi yaaa

emirgana giden varmı son zamanlarda? nasıldır acaba yaa yarın aşkım gelio orayamı gitsek :uhm: kötü bi yer diildir dimi :)))

ooo emirgan süper biyer cnm bende gtmiştim aşkımla ilkzamanlarımızda ordan yıldıza geçmiştik ayy ne güzeldiyaa köşkler fln var çayır çimen çiçek böcek yeşillik anlıcağın böle biyerde kuğular vardı suyun iiçinde ayy süperdi yaa

geç kaldımbiras böcüğüm buakşamda olmam galiba sana kolay gelsin yardıma geleyimi zemuszemus

:asigim:hadi bizde listemizi yapalım artık :) 2010 gelinleri olarak

10 Nisan 2010 Baberko
10 Nisan 2010 Uğur Böcüğü (kısmetse)
............ 2010 Erva8
............ 2010 Aybuer

ya mayıs 9 ya haziran 19 kısmetse inşallah Allahın izniyle canım başka kim vardı merve vardı densem vardı galiba..

:asigim:hadi bizde listemizi yapalım artık :) 2010 gelinleri olarak

10 Nisan 2010 Baberko
............ 2010 Erva8
............ 2010 Aybuer

kızlar devam edin

kesin tarih olmamakla birlikte bende varım bu listede kımetse:asigim::kedi::kedi:

eewt babam öyle dedikten sonra zaten soğudum bayiden isterim ama gel benimkini kandır biraz dediğim dediktir.

:Saruboceq::Saruboceq: ekleyin kızlar ben başlangıcı yaptım

2010 Gelinlerimiz

10 Nisan 2010 Baberko
............ 2010 Erva8
............ 2010 Aybuer
............ 2010 Densem
............ 2010 Dkb
............ 2010 Mawro
............ 2010 Nefesim

kızlar devam edin

Son düzenleme:
erva canım bnm tarih belli diil gönlüm hemen şimdi olsun dio ama nerdeeeeeeeee :gitme:
ah askerim ahh kaydirigubbakcemile3

baberkom sen ikna edersin bence enişte beyi :lepi:

Günaydın; hayırlı kandiller herkeslere, Allahım dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:

Nişanlım için biriyle görüşecektim ya dua edin demiştim, olmadı o iş. Bakalım ne yapıcaz, bu akşam bize de dua edin unutmayınmafoldumben

siz düğün muhabbeti yapıonuz ben kaçar

pıtırcıııkk gel bi kaçma....

pufiimm sıkma canını herşeyde vardır bi hayır..belki enişte oraya girince sevmicekti huzursuz olucaktı..kısmet diilmiş..olumlu tarafından bak..Allah bi kapı kapatır başka kapı açar..

kızlar en son kapanışı ben yapıyordum fakat benden sonrada evlenen var yuppii:)

ne zaman senin kııııız
günaydın kızlarrr
herkese hayırlı kandiller
akşam bi dua ettim bi dua ettim gece yatınca
umarım kabul olur
günaydın pıtırım umarım deme inşallah de nan Allah bütün dualarımızı kbul etsin inşallah.

daha kimvar kim vaaaar ımm bi düşüniiim

minik canım çooook çektimafoldumbenmafoldumben

benimde canım çektii

şimdiden özledimm :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…