BÖCÜKÜM dün internet sitesinde baktım senin o eklediğin dolaba ama pahlı bizi aşıyo
bide biz peşin alcazya doğubankta baya farkediyodu dün babam dediki ordakiler çinden üretiliyomuş hbriniz olsun( bayiler daha güvenli dedi alırken üretim yerini sorun dedi
baberko bencede bayii herzamn güvenilir bende spot alacktım daha uygun olur diye fakat onlardada çok sorun yaşanıyormuş.en iyisi gidip bayiden almak..opuyorumnanaktan
herkes gittimi yaaa
emirgana giden varmı son zamanlarda? nasıldır acaba yaa yarın aşkım gelio orayamı gitsek :uhm: kötü bi yer diildir dimi :)))
erva akşam sen yoktun nan bekle bekle zatı kollarım acıyoodu bende cıktımm ama mınıkle dedıkodu ettık:jeyyar:
papı bende sana hastayım anamm:jeyyar:
mınık 3 dılım yedımm kesmedı yorgunum dostlarım yorgunum yorgunn
bugun cok yoğun olcam benı özlen
:asigim:hadi bizde listemizi yapalım artık :) 2010 gelinleri olarak
10 Nisan 2010 Baberko
10 Nisan 2010 Uğur Böcüğü (kısmetse)
............ 2010 Erva8
............ 2010 Aybuer
:asigim:hadi bizde listemizi yapalım artık :) 2010 gelinleri olarak
10 Nisan 2010 Baberko
............ 2010 Erva8
............ 2010 Aybuer
kızlar devam edin
baberko bencede bayii herzamn güvenilir bende spot alacktım daha uygun olur diye fakat onlardada çok sorun yaşanıyormuş.en iyisi gidip bayiden almak..opuyorumnanaktan
bencede bayiden almak daha iyi en azından muhattap olucagın kişiyi de bilirsin..ama şu an ki ekonomik durumlar sıkısık oldugu için çoğu kişide spotculara da iş çıkıo..gerçi şans olayı da var ya bayiden alırsın problemli çıkar spotçudan alırsın tıkır tıkır calısır..
günaydın kısçelerr herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bugün ettiğimiz bütün dualarımızı kabul etsin inşallah evlilerin evinden sevgi saygı mutluluk eksik olmasın evleneceklerinde aşkı mutluluğu daim olsun
çeyis içinde paraları eksik olmasın inşallah kolaylıkla ev dizsinler .. bekarlara kısmet sağ olanlara selamet.. Amiiin :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
ya mayıs 9 ya haziran 19 kısmetse inşallah Allahın izniyle canım başka kim vardı merve vardı densem vardı galiba..
siz düğün muhabbeti yapıonuz ben kaçar
kızlar en son kapanışı ben yapıyordum fakat benden sonrada evlenen var yuppii:)
günaydın pıtırım umarım deme inşallah de nan Allah bütün dualarımızı kbul etsin inşallah.günaydın kızlarrr
herkese hayırlı kandiller
akşam bi dua ettim bi dua ettim gece yatınca
umarım kabul olur
daha kimvar kim vaaaar ımm bi düşüniiim2010 Gelinlerimiz
10 Nisan 2010 Baberko
............ 2010 Erva8
............ 2010 Aybuer
............ 2010 Densem
............ 2010 Dkb
............ 2010 Mawro
kızlar devam edin
minik canım çooook çektimafoldumbenmafoldumben
erva akşam sen yoktun nan bekle bekle zatı kollarım acıyoodu bende cıktımm ama mınıkle dedıkodu ettık:jeyyar:
papı bende sana hastayım anamm:jeyyar:
mınık 3 dılım yedımm kesmedı yorgunum dostlarım yorgunum yorgunn
bugun cok yoğun olcam benı özlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?