Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

işallah ama edemezsem ordan alırsak bişey olursa başına kakıp dururum :umursamaz:
çin malı olmazsa sorun değilde öyleyse istemem

kaydirigubbakcemile3 canım hatun milletinin nasıl oldugunu bildikleri için sanmıorum dediğim dedik olsunlar bu konuda..soora bi hata cıkarsa başlarına ne geliceğini bilirler kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso

cnm hayırlısı olsun

yaa kısceleer size bi sorum varr çeyisle ilgilimm

ha cnm sor gülüm

kaydirigubbakcemile3 canım hatun milletinin nasıl oldugunu bildikleri için sanmıorum dediğim dedik olsunlar bu konuda..soora bi hata cıkarsa başlarına ne geliceğini bilirler kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso

:roflol:alırken zaten derim bişey olursa sorarım sana diye :roflol: ozaman bikez daha düşünür bide ben sessiz biriyim ama bişey oldumu uzatıp dururum o huyumdan nefret eder :roflol:

canım bozma moralini inşallah nişanlın en kısa zamanda çok iyi bi iş bulur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın hayırlı kandiller kızlar:)

oh cok sukur atlattn
günaydın herkese

hayırlıııı kandıller
guanydnnn

ha cnm sor gülüm

essenin çatal kaşıkları ne marka bilionus mu bide kaliteleri nasıldır??

:roflol:alırken zaten derim bişey olursa sorarım sana diye :roflol: ozaman bikez daha düşünür bide ben sessiz biriyim ama bişey oldumu uzatıp dururum o huyumdan nefret eder :roflol:

ahaha o daha kötü o zaman kendimden bilirim dayanılmaz oluorz kaydirigubbakcemile3

:))))
ne zaman senin kııııız

günaydın pıtırım umarım deme inşallah de nan Allah bütün dualarımızı kbul etsin inşallah.

daha kimvar kim vaaaar ımm bi düşüniiim

amin cnm
ay ya bizim burda bi tost yapıolar hergün yiom valla çok güzel
oh yine yedim

arcelık bu cnm
maddı durumda sorun yoksa kesınlıklle bu derım
yok nrmal bısey ıstersende gene arcelık baska model bı buzdolabı :lepi:

canım bunun modeli ne oluyo.banada yardım edin.bende beyaz eşya alacağım ama modeline karar veremiyorum.arçelik beko veya onların yan ürünleri blomberg veya altus lmayı düşünüyorumda model,kapasite filan bilemedim nasıl olacak.:çok üzgünüm:

amin ne güzel bir dua etmişsin öyle.
size bi boncuğun resmini eklim
alıntı etmeyinde silicem]

maşallah çok şekermiş.yiğenin heralde.

essenin çatal kaşıkları ne marka bilionus mu bide kaliteleri nasıldır??
ahaha o daha kötü o zaman kendimden bilirim dayanılmaz oluorz kaydirigubbakcemile3

essenin hiç bilmiyorum cnm ama annemde bana caydanlığını aldı iyi bi marka pahalıydı ama fiyatları bugünlerde düştü nasıldır bilmiyorum

buarada ewt katılıyorum huy konusunda kaydirigubbakcemile3

Pıtırcık maşallahh cokk şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…