baberkom sen ikna edersin bence enişte beyi :lepi:
haydi sor soryaa kısceleer size bi sorum varr çeyisle ilgilimm
işallah ama edemezsem ordan alırsak bişey olursa başına kakıp dururum :umursamaz:
çin malı olmazsa sorun değilde öyleyse istemem
Günaydın; hayırlı kandiller herkeslere, Allahım dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:
Nişanlım için biriyle görüşecektim ya dua edin demiştim, olmadı o iş. Bakalım ne yapıcaz, bu akşam bize de dua edin unutmayınmafoldumben
yaa kısceleer size bi sorum varr çeyisle ilgilimm
günaydın kızlarrr
herkese hayırlı kandiller
akşam bi dua ettim bi dua ettim gece yatınca
umarım kabul olur
kaydirigubbakcemile3 canım hatun milletinin nasıl oldugunu bildikleri için sanmıorum dediğim dedik olsunlar bu konuda..soora bi hata cıkarsa başlarına ne geliceğini bilirler kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso
ne zaman senin kııııız
günaydın pıtırım umarım deme inşallah de nan Allah bütün dualarımızı kbul etsin inşallah.
daha kimvar kim vaaaar ımm bi düşüniiim
Günaydın; hayırlı kandiller herkeslere, Allahım dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:
Nişanlım için biriyle görüşecektim ya dua edin demiştim, olmadı o iş. Bakalım ne yapıcaz, bu akşam bize de dua edin unutmayınmafoldumben
günaydın hayırlı kandiller kızlar:)
oh cok sukur atlattnEsmacım akşamı atlattım çok şükür eve gider gitmez elimi yıkadım önlüğümü taktım tavuğumu kızarttım o kızarırken patlıcan oturtmamı yaptım sonra pilavımı pilavım dinlenirken böreklerime yumurta sürüp fırına verdim bu arada dün akşam fırında 3 yemeğimi aynı anda pişirdim mutfak curcuna oldu saate bi baktım 8 olmuş hemen bulaşıkları makineye attım içeri koştum süpürdüm toz aldım zil çaldı kociş geldi hemen onun eline malzemeleri tutuşturdum salata yaptı :smiley-cool: cacık yaptı bende sofrayı kurdum veee din dan don -tatlicadiarzu-
guanydnnngünaydın herkese
hayırlıııı kandıller
7kasım 2009 bebişzemuszemus
haydi sor sor
ha cnm sor gülüm
:roflol:alırken zaten derim bişey olursa sorarım sana diye :roflol: ozaman bikez daha düşünür bide ben sessiz biriyim ama bişey oldumu uzatıp dururum o huyumdan nefret eder :roflol:
:))))pıtırcıııkk gel bi kaçma....
pufiimm sıkma canını herşeyde vardır bi hayır..belki enişte oraya girince sevmicekti huzursuz olucaktı..kısmet diilmiş..olumlu tarafından bak..Allah bi kapı kapatır başka kapı açar..
ne zaman senin kııııız
günaydın pıtırım umarım deme inşallah de nan Allah bütün dualarımızı kbul etsin inşallah.
daha kimvar kim vaaaar ımm bi düşüniiim
arcelık bu cnm
maddı durumda sorun yoksa kesınlıklle bu derım
yok nrmal bısey ıstersende gene arcelık baska model bı buzdolabı :lepi:
günaydın kısçelerr herkesin kandili mübarek olsun Rabbim bugün ettiğimiz bütün dualarımızı kabul etsin inşallah evlilerin evinden sevgi saygı mutluluk eksik olmasın evleneceklerinde aşkı mutluluğu daim olsun
çeyis içinde paraları eksik olmasın inşallah kolaylıkla ev dizsinler .. bekarlara kısmet sağ olanlara selamet.. Amiiin :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
..[/B]
size bi boncuğun resmini eklim
alıntı etmeyinde silicem]
pıtırcık ne tatlı bişey bu böyle
var ya ısıra ısıra bitiririm onu maşallah
essenin çatal kaşıkları ne marka bilionus mu bide kaliteleri nasıldır??
ahaha o daha kötü o zaman kendimden bilirim dayanılmaz oluorz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?