Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saol canım benim.fiyatını öğrensen nakit veya taksitli ii olur gerçekten
bende benimkine sölerim ananemiz alcakmış buzdolabımızı ii olur yerimseniben
bu modelı mı sorcam cnm temem aksama sorarım
şşş böcüüük essenin çkb seti ii midir??

essenın hıc bı urununu almak kısmet olmadı
o yuzden bılmıyorum cnm ama sankı burdan alan olmuştu

canım valla kocişin istiyosa akan sular durur orda bişey diyemem sana kısa saçta yakışır bencea.s
bluzu bende alalı oldu baya ama dediğin gibi meşhur oldu artık giyemiyorum yoksa her an pişti olma durumu varmafoldumben

btkbb yee atmıstım ama gıtmemıs sanırım kusura bakma dkb btbb de endustrı muh sıymıs onda bılgı alıcacaktım btbb benı duyuyormusunnnn:)

,

bunu beğendım
benım saç modelımde buna benzıo suan
evet bende beğenmiştimm bunu ama favorimm 1 ama cesaret şart :sinifsinif:

Evet bende artık dışarıda giyemiyorum evde giyiyorumm :sinifsinif:

Ya kızlar param yok zati ben bunu hediye alayım sana diyenlerden birine aldırıcam da o yüzden şimdiden alayım diyorum...

2 tane alarsam 40 tl oluyor, 4lü den alırsam 30 tl gidengitti sitesinde...Hadi siz yakından gördünüz hangisini alın derseniz ondan alıcam...Hemde yatak odasına almıcam hemen giriş kapısının karşısında boşluk var evde şu anda oturan da oyle bir ayna koymuş o yüzden...

Ama sanki şu 2 liden alsam daha mı estetik durur aman bilmiyom işte...Alayım demişken aldırayım :gitme:

ayy o usttekı soldakı saten pamukk
80 tl mı sımdık o

gıdemmmmmmmm alammmmmmmmmmm benn kalmaz

kızlar benimde ikeadan aldıklarım geldi dün gece tablo almıştım çokkkkkkk cici oldu ama asmadık daha..
bir yerleşse tamamen hemen foto koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…