Günaydın kızlar
hayırlı kandiller
dün akşam üst komşumuz kalp krizi geçirdi
çok üzüldüm
sabaha kadar neredeyse uyuyamadım
ama mübarek akşamda gitti
allah rahmet eylesin
sizler de bi fatiha okursanız ne iyi olur
,
bunu beğendım
benım saç modelımde buna benzıo suan
burcum hoşgeldin :1hug:kızlar benimde ikeadan aldıklarım geldi dün gece tablo almıştım çokkkkkkk cici oldu ama asmadık daha..
bir yerleşse tamamen hemen foto koyucam
ay ilk nevresm odaMA COKGİDER YAAAAAAAAAA
pıtır çok güselmiş bu takım
kahvaltı takımımı yoksa yemek takımımı
bende bu tarz canlı kıpır kıpır gündelik yemek takımı almak istiyorum bulamadım daha
Başınız sağolsun
bende bunu beyendim
burcum hoşgeldin :1hug:
cnmcım yaa senin kaç tane nevresimin vardı ? yani kaç tane olması gerekiyo en az
tecrübelerinden faydalanalım. ayrıca pamuk satenler kullanışlı oluyormu ?
aa nerde nekdar cnm sende bnm gıbı evını erken tutanlardansın
herkes gittimi yaaa
emirgana giden varmı son zamanlarda? nasıldır acaba yaa yarın aşkım gelio orayamı gitsek :uhm: kötü bi yer diildir dimi :)))
cnmcım yaa senin kaç tane nevresimin vardı ? Yani kaç tane olması gerekiyo en az
tecrübelerinden faydalanalım. Ayrıca pamuk satenler kullanışlı oluyormu ?
versene kızzzzzesma en baştaki nevresimden var bende verimmi:)
okmeydanı canım 600 olcak sanırım nişanlımın akrabaları 0 ev daha eylül 1de bize verecek şuan içinde bazı işler var bitti ama.ev çok güzel ama salon ve mutfak biraz küçük...ama 2kişiyiz yeter diye düşünüyoruz.nişanlım istemessen tutmayız diyor ama ben anneme yakın ondan istiyorum:kedi:
BÖCÜKÜM dün internet sitesinde baktım senin o eklediğin dolaba ama pahlı bizi aşıyo
bide biz peşin alcazya doğubankta baya farkediyodu dün babam dediki ordakiler çinden üretiliyomuş hbriniz olsun( bayiler daha güvenli dedi alırken üretim yerini sorun dedi
cnmcım yaa senin kaç tane nevresimin vardı ? yani kaç tane olması gerekiyo en az
tecrübelerinden faydalanalım. ayrıca pamuk satenler kullanışlı oluyormu ?
essenin çatal kaşıkları ne marka bilionus mu bide kaliteleri nasıldır??
ahaha o daha kötü o zaman kendimden bilirim dayanılmaz oluorz kaydirigubbakcemile3
canım bunun modeli ne oluyo.banada yardım edin.bende beyaz eşya alacağım ama modeline karar veremiyorum.arçelik beko veya onların yan ürünleri blomberg veya altus lmayı düşünüyorumda model,kapasite filan bilemedim nasıl olacak.:çok üzgünüm:
amin ne güzel bir dua etmişsin öyle.
maşallah çok şekermiş.yiğenin heralde.
canım ben günlük kullanım için çatal kaşık bıçak setimi esseden aldım.ama kullanmadığım için bişey diyemicem.essede çalışan bir tanıdığımız vardı o çok kaliteli falan diyordu. misafir için kullanacaklarımı hisardan aldım ama.
Günaydın kızlar
hayırlı kandiller
dün akşam üst komşumuz kalp krizi geçirdi
çok üzüldüm
sabaha kadar neredeyse uyuyamadım
ama mübarek akşamda gitti
allah rahmet eylesin
sizler de bi fatiha okursanız ne iyi olur
Canım çok sağol...
Şimdi aldığım yatak odasının boy aynası yok bende arsi de görmüştüm o da girişe o aynalardan koymuştu dediğin gibi çok cici durmuştu aklıma geldi bende alayım diye..
2 tanesi mi güzel durur 3 tanesi mi sizce? Boyutlarını yakından görme fırsatım olmadığı için size sorayım dedim...
Bundan aldın dimi karam lahanam ?
Birde bu var başka bir yerden buldum...
Boyutları uzunluk 44 cm Genişlik 40 cm Paket miktarı 4 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?