Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben bunları çok beğendim hemde 215 bievde
nasıl alan varmı bunlardan yaa
alıcam zaman bunlardan alıcam galiba
kışa fln alırım artık

ikinci modele bayıldım canım.yalnız çaydanlıklar kullanışlı olurmu acep ? bende bunlardan istiyordum ama vazgeçtim.hem el yakması oluyormuş hemde üst kısım porselen ya çabuk çatlayıp su akıtıyormuş.

yaa evet kaç tane nevresim olması gerekio tahminen??pamuk saten kullanıslı mı??

bence cok abartmayın 5-6 gayet yeterli abartısına kaçmayın ihtiyacınız oldukça yeni çıkan modellerden alırsınız..benim yaklaşık 10 tane vardı ve 5tanesi kapalı cıkartmadım bile pamuk saten alın çok daha güzeller

pıtır çok güselmiş bu takım
kahvaltı takımımı yoksa yemek takımımı
bende bu tarz canlı kıpır kıpır gündelik yemek takımı almak istiyorum bulamadım daha

porland a bak canım. benim yemek takımım lolipop olandan. :) kıpır kıpır şeker gibiiii :)

bernardodan hangi konuda şikayet var arkadaşlar ?

3tane pamuklum var..sanırım annemde almıstı ama sandıgımı açmadım hiç..1-2 tane daa alsam pamuk saten ya da sırf pamuk yeter o zmn :kedi:

HMM BAK BUNU ÖĞRENDİĞİM İYİ OLDU

patronumun düğünunden bı resmı ekleyım mı:jeyyar:
haha ekle ekle

aman her gün bununla kahvaltı etmicez ya
kütahyayla gürala bakalımm

böcük patronun gençmiş

bızı kardeş sandılar
kız evıne gıttımmm ceyıs gunu yardıma ana kımse slm vermıyoo bana meğersem kızınn kardesı sanmışlar erkek tarafının arabasına bındımm sen nıe gelıyon dedıler:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…