ne bilim dikkat etmedim utanırım dabi çok seviyorum.ayy yirimm senii utanırmıştaa:1hug:
tubişşş bak yavruş bilem söylüyor. kızım o yeni evlendi o ka gelinlik baktık hiç öyle bir şey görmedik.
off offff
senin altı diğer gelinlikçiye götürmüştüm seviodum onu ben
üstüde farklı olacaktı ama
kadın bana bacak boyun kısa durur dedi
zati eğer o bana gidecek olsa senin modeli seçip yine acaba olurmu diye düüşünmektense modelin kendi altını secerim
sen gördünmü onu
gördüm canım. çok güzel o amme zayıf ve az uzunlara daha çok uyar. benim alttamı sana kısa durur dedi bacak boyunu.
evet hayırlısı olsun, anlatırsın sen bana zorlukları, dikkat etmem gerekenleri tecrübe olcek nede olsa, 20 gün 20 gündür hihoyyythee süperr ben 20 günlük gelin olucam senin düğününde:asigim:
he senin modelde
ben onu çok sevmiştim
bende bundan yola çıkarak senin alt benim bacak boyunu kısa gösterirse onun altıda gösterrir die düşünüdm
arsimacım,
üst kısım için düşündüğün o dantelli modelin hemen bel kısmında saten - dantel şeritleri olsa ince ince olmaz mı? Gelinliğin saten alt kısmı ile de birleşmesi abes durmaz böylece. Tam anlatamadım ama bak biraz resimdeki gibi ama seninki ince şerritler olup belini sarsın...
Arsima ya o gelinliğin kendi modeli zaten boyu kısa göstericek bi model değilki?
yani fazla anlamam ama netten araştırdığım kadarıyla boyu kısa gösteren çok kabarık ve alt üst ayrı modeller.. e bu gelinlikte bütünmüş gibi duruyo orjinali, ve çok kabarık olmadığı için kısalara daha çok yakışır diye düşünüyorum, yani kısa biriyimdir o yüzdende bende o gelinliği seçmiştim :)
senin boyun kaç ki? benidemi kısa gösterdi acep. provada görücez. gerçi beni kısa göstersede ayakkabılar baya bi yüksek. nişanlım uzun olduğu için :dance:
üstü dantel altı saten olursa birleşme yeri için fikir arıyosun sanırım, bunun gibi birşey kaydetmişim bende resimlerimin içine belki bi fikir verir :)
neyse daha bakmıcam
kafam çok karışıyor
hepinize teşekkür ederim
cmartesiye kadar bakmıcammmm
süpersiniz ya kopardınız beni gece gece be yaa
Tee ben de göçmenim beahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?