Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buket hafif kuyruklumu istiyorsun anladım senin dediğin modeli. popiten aşağı katlı iniyor genelde hafif bir kuyruk oluyor onlarda.

göçmen olarak kalabalıkmışız.

bunu dün gördüm ben mağazanın vitrininde..
kullanışsız geldi bana.
sadece görüntüyü sevenler için uygun yani.
popoyu bile zor kapıo neremizi kurulıcak :)

güzelim ben bundan almış bir kişi olarak bizzat giyindim.ben zayıf olduğum için s beden aldım.kalçayı kapatıyor gayet güzel.o kadar da kısa değil bence.ama tabiki yinede zevk meselesi :) hihoyyyt

yahu ceyıs alışverısı ıcın herkes tarıh soruyo ne desemkı nısan mayıs dedım ama geç mıbenneyaptımki

sanırım evt onlar var nısan mayıs anca dıyorum ben hem mart soğuk olur gun erken kararır hemde para konusunda yane tabı sız ne dersınız bılmıyom

ayy ben cok alışverıs yapmıycam:bı ayak kalkık smılı:

ya şidmi böcük bu istanbul buluşmasına ankaradanda geliniyo dimi...anam yaa ben neden gidemiyorum offffffffffffffÇok üzgünüm çoook

cnm aslında ısteyen herkes gelebılır il sınırı yok bize başvuran ank ve kocaelılı var dıe onları dedık:)

evet ya nerden bulabilirimki arkası katlı hafif uzun olsun önü düz olsun istiomm

senin istediğin gelinlik tarzını aybike zehra var kk da o düğün fotolarını yayınlamıştı onun gelinliğinin modeline benzettim..o kapalı bi arkadaşdı ama altı senin tarfi ettiğin gibiydi sanırsamCADIARZU

ahhh ahh sen ıst da olsan ya kız uzulme saa resımlernı yollarız

kım benlen yatacak bakım:jeyyar:

abbooo nasıl bulucamki ben onuuu:sm_cool:

evet ya nerden bulabilirimki arkası katlı hafif uzun olsun önü düz olsun istiomm

fatihte pek rastlamadım canım o tarz nette görmüştüm. marka olan yerlerde olabilir belki. tobinin dediği nasılmış bakmak lazım. duruyormu acaba topiği.

ben yatarım derim emmee ben cok rahatsız yatıyorummmm :jeyyar: hazırım diyosan ben varım

olur gız ben yastıksız yatarım haa sende yastıksız yatcan annem dıo senın ceyıse yastık yok bı kocana tmm:roflol:

bu arada kzlar unlu mağazaların yerlerını öğrenıyom mesela burcuözgenın koyduğu gecelıkler b.köy de satılıyomuş olımyumda ayy yazamadım sonra fatıh var evlencek kızlar ıcın gelınlık cesıtlerı harıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…