şimdi dün gelinliğe karar verdim
altı ve üstü bu şekilde olacak
ama şimdi aklıma takıldı dantelle satenin birleşimi nası olur
bu gelinlik işi insanı çok strese sokuyo yaa
Arsima şimdi bunun üstü dantel eteğin alttan gözüken yeride dantel olunca bence güzel olur birbirini tamamlar. saten çok parlak olmasın bide biraz kırık beyaz olursa dadından yinmez kanımca
benim sorunum üst ve alt farklı kumaş ya birleşim yeri kötü olurmu
PratikEv - Özdilek Moda Letto Defne Yastık Kılıfı (Krem) - Nevresim Takımları - Özdilek - Nevresim Takımları
işte burda herşey çok uygun şaşırdım valla
gelinlikçiye gidip buna benzer model deneyeceksin yada saten olan bir model üzerine dantali koyacaksın o zaman fikrin olur. bence hoş olmaz tecrübe konuşi burda bir yıl gelinlik bakan biri olarak konuşuyom.
ayyyy zapıtmışım :roflol:sel yawrimm 10 tl olan şey pike değil kuşum yastık kılıfııı
aklın nirde nann :)))
evet hemde çooookk :asigim:sel aşıkmısın yawrimuu
he gatılıyom sağa
bi çözüm bulunmalı üle olmas CADIARZU
arsimacım, tül yeri dantel olduğu için birbirini tamamlar gayyette güzel olur benim fikrim...
bencee çook güzel bi gelinlik canım kararını değiştirme derim. ..
bu gelinlik işi insanı çok strese sokuyo yaa
Arsima etekteki tül yeri mi anlamadım?
zaten satenle dantel güzel durur, ikisini tek sevmiyorum pek (Tabii dantel dandik ucuz değil, Fransız danteli hoş duruyor)
bi de gelinlik modellerini görünce beğeniyoruz ama gelinliği vücut yapımıza göre seçmeyerek bazen hata yapıyoruz.
Ne bilim straplez (böle mi yazılıyo?) istiyor biri ama omuzları yüzücüler kadar geniş çirkin duruyor. yada kilolu kabarık gelinlik, çok zayıf dümdüz elbise gibi gelinlik...
bunlara da dikkat et canım
cok zarif görünüyo :asigim:
üst kısımı çok güzel dantelin çok sık olması gerekiyor. altı tül düşünsen yada danteli alta kadar indirerek kulanırsan daha iyi olur
of hemde nasıl, bizde bu ay alıcaktık mart'a erteledik
aslında bi an önce alınsa da akıldan çıksa yerimseniben
gelinlikçiye gidip buna benzer model deneyeceksin yada saten olan bir model üzerine dantali koyacaksın o zaman fikrin olur. bence hoş olmaz tecrübe konuşi burda bir yıl gelinlik bakan biri olarak konuşuyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?