Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bunu dün gördüm ben mağazanın vitrininde..
kullanışsız geldi bana.
sadece görüntüyü sevenler için uygun yani.
popoyu bile zor kapıo neremizi kurulıcak :)

Arsima etekteki tül yeri mi anlamadım?

zaten satenle dantel güzel durur, ikisini tek sevmiyorum pek (Tabii dantel dandik ucuz değil, Fransız danteli hoş duruyor)

bi de gelinlik modellerini görünce beğeniyoruz ama gelinliği vücut yapımıza göre seçmeyerek bazen hata yapıyoruz.

Ne bilim straplez (böle mi yazılıyo?) istiyor biri ama omuzları yüzücüler kadar geniş çirkin duruyor. yada kilolu kabarık gelinlik, çok zayıf dümdüz elbise gibi gelinlik...

bunlara da dikkat et canım

bu arada benim pike takımının aynısı bi sitede gördüm 10 lira bakmak isteyen varsa yollim linki

üst kısımı çok güzel dantelin çok sık olması gerekiyor. altı tül düşünsen yada danteli alta kadar indirerek kulanırsan daha iyi olur

Arsima şimdi bunun üstü dantel eteğin alttan gözüken yeride dantel olunca bence güzel olur birbirini tamamlar. saten çok parlak olmasın bide biraz kırık beyaz olursa dadından yinmez kanımca

benim sorunum üst ve alt farklı kumaş ya birleşim yeri kötü olurmu

benim sorunum üst ve alt farklı kumaş ya birleşim yeri kötü olurmu

gelinlikçiye gidip buna benzer model deneyeceksin yada saten olan bir model üzerine dantali koyacaksın o zaman fikrin olur. bence hoş olmaz tecrübe konuşi burda bir yıl gelinlik bakan biri olarak konuşuyom.

arsima bebişim zaten satenle dantel birbirini tamalayan kumaşlar diilmi bebem?bence gayet şık duru gibime gelioo. bi gelinlikçide denesede satenin içinden dantel geçir bakem

gelinlikçiye gidip buna benzer model deneyeceksin yada saten olan bir model üzerine dantali koyacaksın o zaman fikrin olur. bence hoş olmaz tecrübe konuşi burda bir yıl gelinlik bakan biri olarak konuşuyom.

he gatılıyom sağa

bi çözüm bulunmalı üle olmas CADIARZU

arsimacım, tül yeri dantel olduğu için birbirini tamamlar gayyette güzel olur benim fikrim...
bencee çook güzel bi gelinlik canım kararını değiştirme derim. ..

evet o yönde kafamda bi soru işareti yok ama benim derdim
birleşim yeri
yani üst dantel alt saten bel kısmı birleşimi nası olar

bu gelinlik işi insanı çok strese sokuyo yaa

hemde nasıl ağlıcam valla
keşke üstü bulduğum gibi altıda bulsam
bazen direk onun kendi orjinal atlını diksem ama kısa durmaktan korkuyorum

evet etekteki tül kısmı dantel olacak üstün danteli ile aynı model olacak
danteli sectim fransız
ben çok model beğendim ama vücuduma uymaz diye vazgeçtim
onlara dikat ederek elememi yaptım şuan son aşamadayım
dün görüştük herşey ok ama az önce kafama takıldı o birleşim nası duracak diye şimdi onu düşünüyorum ağlıcam ya :çok üzgünüm:

cok zarif görünüyo :asigim:

peki birleşim sence nasıl olar

üst kısımı çok güzel dantelin çok sık olması gerekiyor. altı tül düşünsen yada danteli alta kadar indirerek kulanırsan daha iyi olur

peki alta kadar inerse diğer (şuanki tül olan) kısımda ne olacak
bide mesela o saten olan yeri dantel yapsa tarlatanla giyince sönük durmaz dimi
danteli sectim sık ve hoş bişe canım

of hemde nasıl, bizde bu ay alıcaktık mart'a erteledik

aslında bi an önce alınsa da akıldan çıksa yerimseniben

bence erteleme inan çok zor

benzer model hiçççç görmedim ki deniyim
off offf

ben bi elbise alırken bile ne kadar zorlanırdım gelinlik çok zormuş senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…