selenay bunun gibi duracak yani dimi?
ALINTIDIR
selenay ona cok benzer evde paketlıvar gonderemmı sana
Ben geldiiiim ama hiç hoş gelmedim bu akşam misafirim var demiştim ya size eşimin arkadaşları aynı zamanda davetiyelerimizi basan arkadaşı bize geleceklerdi aramış biz saat 9 gibi işten çıkıp gelicez aç gelicez demişler ee bu durumda ne denir yok yiyip gelin diyemeyiz buyrun gelin Allah ne verdiyse yeriz demiş eşim :mymeka: benim hiç yemeğim yok hazırlığım yoktuu :bbo: Allah veriyorda pişirip vermiyor ya tövbe tövbe -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
SİNAYY gelir gelmez kopardın beni yaaaa
komşu sen neyi sildin nan
kızlar tam böyle sarı bişey değil böyle duracak ama tokamın renginde olacak birşey istiyorum umarım anlatabildim
alıntıdır
YOK BE BU GÜZEL DEGIL KESKE ISTANBULDA OLSAYDIN bnm yaptırdm kuaöfre baksana arzu
kızlar tam böyle sarı bişey değil böyle duracak ama tokamın renginde olacak birşey istiyorum umarım anlatabildim
alıntıdır
ya ben pufi için bişey yazdım :kedi:sonra sildım komşu bu din konusu oldu dıye sıldım yanlış anlaşılmasın dıe
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
komşu bu din konusu oldu dıye sıldım yanlış anlaşılmasın dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?