Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selenay bunun gibi duracak yani dimi?

ALINTIDIR

eklediğim taşlı toka aynen bunun gibi duracak evet canım
ama alnımda da hoş bir detay istiyorum

selenay ona cok benzer evde paketlıvar gonderemmı sana

ayy canım çok sağol opuyorumnanaktan beni masraftan kurtarırsın, resmi var mı elinde bi bakayım mümkün mü?

kızlar tam böyle sarı bişey değil böyle duracak ama tokamın renginde olacak birşey istiyorum umarım anlatabildim

alıntıdır

nerelerdesin sen kuzu
ahh ahh senin misafirlerde hiiiç bitmicek canım yaa
kızartma falan yap canım ortaya kocaman homur homur yesinler

sınay h geldın bak gördun mu gamze düdüklüyü bızden önce bılıyormuş kaldırmış havasını neyım:roflol: masallah
nan sende yap bı düdüklüde nohut 15 dk hazır:lepi: en ıyı bıldığın şey:jeyyar:

SİNAYY gelir gelmez kopardın beni yaaaa
komşu sen neyi sildin nan

ya ben pufi için bişey yazdım :kedi:sonra sildım
salavatı tefriciye
4444 kere okununca dua kabul olur sıkıntılar atlatılır
bız bı arkadaşımız ıcın birleştık okuyoruz bugun ALLAH ızın verırse 400 tane okumam var :Saruboceq:

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

komşu bu din konusu oldu dıye sıldım yanlış anlaşılmasın dıe

YOK BE BU GÜZEL DEGIL KESKE ISTANBULDA OLSAYDIN bnm yaptırdm kuaöfre baksana arzu

arzu kuaförü biliyorum canım çok güzel yapıyorlar
ama istanbulda oturacak olsam da düğünlerim bi orda olmuyor dertliyim bu konuda hemde çook
çok sağol canım bakayımda inş olursa bi ondan da kurtulurum

kızlar tam böyle sarı bişey değil böyle duracak ama tokamın renginde olacak birşey istiyorum umarım anlatabildim

alıntıdır

cnm bende öyle ucu ucgen bır kolye aldım ılla dedım kuaaföre bunu öyle one tak
dedı olmaz kınada esarbımın yanına taktı bılmıyorum resımlerde varmı ıstersen bulabılırsem onuda yollarm am aonu sonra ısterım dıgerını ıstemem
ya ben pufi için bişey yazdım :kedi:sonra sildım komşu bu din konusu oldu dıye sıldım yanlış anlaşılmasın dıe

BÖCÜK BEN BILIYORUM AMA ALAN KISININ SORUMLULUGU BUYUK

bu duayımı 4444 kere okuyoruz ?

tek başımıza okusak olur mu

okuyabilirmiyizz

püfff

bu arada bizim geçen sünnet düğünü vardı, çocuğun annesi saçını topuz yaptırmış, bide taç takmış ama tersten :) yani arkasında duruyodu sanki kolye takmış topuz üstüne gibi çok güzel görünüyodu

tabi böle anlatınca olmuyo görmeniz laızmmdı kafamçokkarıştı

esmacım gercekten öle ve bı tarıh var elımızde bugun okumam lazım 2 gundur halamdayım dünde cok yorgundum ustelık ınş bugun ınş dıyorum sabahtan berı

papi zorluk cekılmesın dıe bız arkadaslar arasında pay ettık
ben bu duamı bıtınrınce ısteyene tekrar okurum seve seve
4444 tek kişi için zor olur ama ımkansız deıldır
muslumanın muslumana duası kabuldur o bakımdan bız bölduk yoksa tek basınada okunur sanırım ben öle bılıyorum

hee bide burcunun balkondaki fesleğen ve nanelerini merak ettim :)

burcuuuuuuuuu bize göstertsenee.. bide çok seviyosunuz mağdem çok yiyosunuzdur demekki, ee yetişiyomu?

ahhh ahhh eskiden bahçemiz vardı herbişiyimiz vardı ama şimdi hiçbişiyimiz yok herşey marketten pazardan :sinifsinif:

eheh yarın aşkım geliyoo :lepi:

ykm ye götürcem onu tabakımsı bişiler beğenmiştim siyah beyaz kuşlar vardı kenarında onu göstercemmm :)

bızımde balkonda nane acı küçük bıberlerden dolma bıber sarımsak soğan falan var
dolma bıberde bıze bu yıl süprız oldu
sıvrı bıber dıe ekmıştık suan 4 tane var 8 tane falan olsun aşkıma yemek yapcam puyorumnanaktan

papı ınş

papi sıyah beyaz ıse kesın alır
dün bende mutfak tezgahına asılan askıdan aldım bıde hamur kesıcı pızza kesıcı rende konserve acıcağı pasta servıs kaşığı falan aldım

hemşo ya o önden olan cok hoş durmamış bence
ama ılk koyduğun guzeldı
sözdede kırmızıydın
zumrut yeşılıde cok hoş bı renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…