songacım nişanla bir düşünüyosanız nişanda takıcaklarını takabilirler yada söz bileziği takabilrler.düğündede bilezik ve seti takabilirler
nereye gidiyosun nan bu akşam he habire gez zaten :mymeka:
hem alyans hem tektas
hemde nişanda takı olarak sana ne takıcaklarsa artık set mi, baska bşy mi bakacaksın onu takacaklar
bilezikte kendilerine kalmış
ama nişanda set alınıyo
alıp almamak senin tercihinopuyorumnanaktan
model çok güzelmiş sen bal rengi kravat aramaya devam et eğer bulamazsan o zaman krem alırsın inşallah bulursun çok uyumlu olur o zaman
bende öyle düşünüyorum canım.hep bal rengi hayal ediyordum ben.bakalım aşkımada göstereyim o ne diyecek :)
size azcık elimin altında olan çeyislerimen foto çektim
jelatinlerinden çıkarıpta çektim hemde zemuszemus herşey kk için :enbuyukkk:
bunlar bikaç süslü havlum
masa örtülerim
daha eklicem yerimseniben
baharatlığım
bunlarda küçük boylarım 2 tanesini çektim gerisi kutuda
bu yağdanlıklar hediye kendi aldığım büyükler var bunlarda hediye geldi masaya koyulur küçüklerya
minik kaselerrrr
o bahsettiğim eternitye benzeyen tencerelerimden biri ben içi beyaz sanıyodum ama içi teflonmuş
saklama kapları var onların içi beyaz karıstırmısım
saklama kapları
sebze kesme bıçağıymış
evet nerelerdeydin sen kuzu yokluğun belli oldu :)Günaydın kızlar, iyi haftalar.
4 gün topice gelemedim umarım önemli birşey olmamıştır.
kızlar c.tesi mudoya gıtıtm kırılan balkavonoz ıcın am ahersey var koavonoz yok buketın sekerlıgıde var kavonoz yok
zeytınlkaldım bende
sonra annem gelmiştı ya oraya gıttım kocaiş benı almaya geldi
kız kardesımıde alıp bize gittik fılm ızledık
sonra pazar askm bızı ıkeaya goturdu mutfaıma demıler varya barcak canak asıyon onlardan aldım tava aldk bıcak termos
sonra ısyerımın oraya geldm haftanıjn 6 gunu yetmıyor sankı burda yemek yedık
rızabıngolde coks evıyom orayı
kahvaltı masamn resmını eklıycem zeytınlık ıcın ama burcunun kahvaltısından sonra utanıyom zemuszemus
slm kızlar nasılsınız
kardelenmiydi o teflon markasını soran aman diyorum eternity den uzak dur ben aldım ama hiç haberim yokken aldım çok şikayet var az daha fazla ver tefal al başın ağrımasın derim
@Erva çeyizlerini güle güle kullan canım inş
annem mutfak masasına örtü almış bez değil ama naylon olanlardan kenarıda turunculu tam kahvaltı takımıma uymuş, bakalım koca bir mutfağım olur da serebilirsem
reyhancım çeyislerin çok güsellbuda hafta sonu aldıklarım
yağdanlık sati siyah çıkmış ama bambu porslen tauch me ürünü migrostan aldım..
yemek takımım eminönü mercandan aldım.
katlı meyveliğide 10.00tl ye aldım.. sadece üzerinde o şekilleri yok sade benimki...
su filtreli süpürgemde ablamın hediyesii:)
oy oy oyy aydönümüdemi kutlanıyor kısçeler yaa
işte kızlar birinci ayımızın kutlama menüsü :))))
yeni makarna tabaklarım....
aşkısım bana 2 tanee menekşe alıp gelmiş 1 ay dönümü hediyesi. koydum balkonuma camın önüne...
birde pasta yedik ohh miss...
pufii cnm herşeyde bi hayır vardır..Şimdi benim sevgili nişanlımın çok samimi bir arkadaşı var, benimde arkadaşım tabiki çokda severim çok terbiyeli çok düzgün bir kardeşimiz. Neyse Allah rahmet eylesin çok çok sabır versin bu kardeşimizin geçen yıl sevgilisi elim bi kazada hayatını kaybetti 1 ay sonra felan istemeye gidecekti. Çok zor dönemlerden geçti biz hep yanındaydık yine yanında olacağız tabiki...
Neyse bizim nişanımız olduğunda elimizde hiç birşey yoktu, birgün otururken dediki size birşey söylücem ama kabul edeceksiniz yemin ettirdi nişanlıma da banada. Biz de ettik. Sebebini söylerse kabul etmeyiz diye önceden yemin ettirdi...Sıkışık olduğunuzu biliyorum, buzdolabım yok ama diğer ana beyaz eşyalarım var ben daha uzun süre evlenmeyi düşünmüyorum durumları biliyorsunuz zaten o eşyalarıda istemiyorum eşyalarımı size vericem sizde eliniz bollaşınca yani evlendikten çok daha sonra bana alırsınız dedi ben kabul etmedim 1ay uğraştı istemedik ama çok zorladı ikna etti yemin ettiniz dedi neyse bizde kabul ettik planımızı ona göre yaptık beyaz eşya olayına hiç girmedik ona harcayacağımız parayı başka yerlere aktardık.
Hatta geçenlerde paraya ihtiyacı oldu ben vermek istemedim sıkışığız diye, nişanlım kızdı bana, o bize ne kolaylık yaptı sen o kadarı mı esirgiyorsun dedi. Neyse verdim birikmiş paramı küçük bir miktar ama olsun bizim şu anda 5 tl ye bile ihtiyacımız var!!!!!!!!!
Şimdi aradı nişanlım; sormuş ki kardeş evi de tuttuk felan filan yavas yavas yerleştirmeye başlayalım diyoruz eşyaları da alırız beraber depodan demiş...Sevgili kardeş de ailem izin vermeyebilir sormam gerek demiş bizimkide apışıp kalmış nasıl yani demiş böyle böyle demiştin diyebilmiş sadece hemen çıkmış yanından beyfendi ailesine soracakmış, %90 izin vermez zaten ne güzel değilmi arkadaşlar düğünüme 1 ay var, beyaz eşya çıktı bide eee elimizde beş kuruş yok, borç da çok ohh mis mis
arsi kız sen 2007'den beri mi bu sitedesin :1shok:
kuzum senin emeklilik vaktin gelmiş hadi bi git de gençlere yol açılsın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet hemde kapının önünde ama bunlar biraz ekşimsi canım reçeli çok güzel oluonannn :mymeka: böğürtlenmi var sizin ordaa
o kadar kocamanmı oldulaarr
yaaaaa ben köye gitmek istiyoruuummm
ayırdım kız
hepside çok güsel ervacım güle güle kullan..
evet nerelerdeydin sen kuzu yokluğun belli oldu :)
esmacımmm masa örtünün rengi çok tatlı yaaa
zeytinliğinde süper:lepi:
tek kusur kıslarında sölediği gibi masa örtünün ütüsüz oluşu
ee her güzelde olucak o kadar kusurda değilmi :))
eline sağlık herşey çok güsel görünüyor..
güle güle kullan şekerim masa örütünü a.s.
reyhancım çeyislerin çok güsell
açacağını yesinler senin çok şekermiş :)))
oy oy oyy aydönümüdemi kutlanıyor kısçeler yaa
bnmki kutlamaz sanırsamm nerde o incelik bnm nişanlımda :)))
burcu'cum makarnan ve tabağın harika görünüyor kuzuşum
pufii cnm herşeyde bi hayır vardır..
böyle olması belkide sizin için daha hayırlı oldu..
üzülme kuzum
ev düzmek sahiden zor.. bu zor günlerde geçicek elbet..
bende kk'nın 2007 üyelerindenim :icecream:
pıtırcık harika görünüyorrr:lepi:
hani bnm payımm cokacimcoook
çok cnm çekti kıss cadıı:mymeka:
senin eklediklerinden de benim canım çektipıtırrr cnm çekti kız yaa
pıtırcık ve buket ellerinize sağlık kısçeler,
saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?