papi sıyah beyaz ıse kesın alır
dün bende mutfak tezgahına asılan askıdan aldım bıde hamur kesıcı pızza kesıcı rende konserve acıcağı pasta servıs kaşığı falan aldım
bu duayımı 4444 kere okuyoruz ?
tek başımıza okusak olur mu
okuyabilirmiyizz
püfff
kızlar iyi akşamlar burcu sinay bugun hiç yoktular betada aynı şekilde öpüorum hepinizi opuyorumnanaktan
yok derken sinay çıkagelmiş yada ben yazılarını kaçırdım
Allah veriyorda pişirip vermiyor ya tövbe tövbe
alemsin sinaayyyyyyy yakaydirigubbakcemile3
SİNAYY gelir gelmez kopardın beni yaaaa
komşu sen neyi sildin nan
kızlar tam böyle sarı bişey değil böyle duracak ama tokamın renginde olacak birşey istiyorum umarım anlatabildim
alıntıdır
nerelerdesin sen kuzu
ahh ahh senin misafirlerde hiiiç bitmicek canım yaa
kızartma falan yap canım ortaya kocaman homur homur yesinler
sınay h geldın bak gördun mu gamze düdüklüyü bızden önce bılıyormuş kaldırmış havasını neyım:roflol: masallah
nan sende yap bı düdüklüde nohut 15 dk hazır:lepi: en ıyı bıldığın şey:jeyyar:
sinay:roflol: sımdık mısafr bascak burayı nan
kokuyu alan gelcek :jeyyar:
kızlar benim nişan olacak kısmetse
cumartesi gübü gelinlikçiye girdim nedense kırmızı tualetleri beğendim hep :) sanırım kırmızı tualet kiralatıcam
arsi kız sen 2007'den beri mi bu sitedesin :1shok:
kuzum senin emeklilik vaktin gelmiş hadi bi git de gençlere yol açılsın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ben geldiiiim ama hiç hoş gelmedim bu akşam misafirim var demiştim ya size eşimin arkadaşları aynı zamanda davetiyelerimizi basan arkadaşı bize geleceklerdi aramış biz saat 9 gibi işten çıkıp gelicez aç gelicez demişler ee bu durumda ne denir yok yiyip gelin diyemeyiz buyrun gelin Allah ne verdiyse yeriz demiş eşim :mymeka: benim hiç yemeğim yok hazırlığım yoktuu :bbo: Allah veriyorda pişirip vermiyor ya tövbe tövbe -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
eklediğim taşlı toka aynen bunun gibi duracak evet canım
ama alnımda da hoş bir detay istiyorum
kızların hepsi kaçmış düdüklüde yemek yapmaya gittiler sanırım :roflol::roflol::roflol:
arşı:1ninca: ne arıyon bu saate alla alla
sınay herhalde duduklusu olan konuşuyo
hımm selenayın istediği böle bişey sanırım :)
o koyduğu resim kötü duruyo evet :) ama bende seviyorum böle şeyleri, kibarını bulmak lazım tabii
hee bende baktım nan esma nickini yasınca resmin çıkıyo kaydirigubbakcemile3aa kıza bak ya kızım google esmy dıye turkce karakter arat resmım cıkıyor avatarı degsıtırdım
gercı degıstırdm yıne cıkıyor
ıns cnm
aman be lülülülülülü
benmkı hıc bozulma öle şeylere
sıkıldım
ama çok şükür saat 6ya gelıyo
çalışmaktan anam ağladı bugun
akşam bı klıtap okudum ağladım resmen cok guzeldı selam sana ey nebı kıtabın adı yazarı senaidemirci
kesınlıkle tavsıye edıyorum ben öle bı dalmışımkı
kıtabı bıtırdımmgözlerım kapandı resmen ama cok süperdı
ya ben pufi için bişey yazdım :kedi:sonra sildım
salavatı tefriciye
4444 kere okununca dua kabul olur sıkıntılar atlatılır
bız bı arkadaşımız ıcın birleştık okuyoruz bugun ALLAH ızın verırse 400 tane okumam var :Saruboceq:
kızlar sizi çook özledim bugün ama giremedim arkadaş yıllık izne ayrıldı sabahtan beri koşturuyorum valla gıçıma yumurta koysalar pişerdi hatta pişmek ne kelime yanardı:bbo: akşamada misafir var bu gidişle yumurta yiyecekler herhalde
Selenay bu alnındaki boncuktan vazgeç hiç hoş durmuo kıro gibim -tatlicadiarzu-nan böcük biz her akşam düdüklüde yapıoz zate bişiler içimiz dışımız nohut oldu hem banane onlarad evinde yesinler düdüklü yemeklerini:dilcikar:banlatacan zorla beni tövbe tövbe:roflol::roflol::roflol:
sinay:roflol: sımdık mısafr bascak burayı nan
kokuyu alan gelcek :jeyyar:
ı aksamlar bu aksam yokum benı özlen anacım
arkadaşlar söz ve nişan birarada yapılırsa takı olarak ne takılır ? bir topikte şöyle yazıyor. sözde tektaş,nişanda alyans deniyor.biz ikisini birarada yaparsak hem alyans hem tektaşmı takacaklar ? başka bişey de takılıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?