Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sözde çikolata götürülüyo ya, abisine salonuna koyacağı vazo şeklinde aldı, ya vazo diilde işte gondolmu ne öle bişi, arada bizide sormuş aşkıma siz kesin siyah beyaz bişey alırsınız diyede :) aklıma onlar geldi direk yarın bi bakayım alıcı gözüyle..

gerçi daha benim sonuçların açıklanacağıda yok, zaman var ama işte kız milleti :)))))))

kızlar iyi akşamlar burcu sinay bugun hiç yoktular betada aynı şekilde öpüorum hepinizi opuyorumnanaktan

yok derken sinay çıkagelmiş yada ben yazılarını kaçırdım

Allah veriyorda pişirip vermiyor ya tövbe tövbe
alemsin sinaayyyyyyy yakaydirigubbakcemile3

SİNAYY gelir gelmez kopardın beni yaaaa
komşu sen neyi sildin nan

kızlar tam böyle sarı bişey değil böyle duracak ama tokamın renginde olacak birşey istiyorum umarım anlatabildim

alıntıdır

nerelerdesin sen kuzu
ahh ahh senin misafirlerde hiiiç bitmicek canım yaa
kızartma falan yap canım ortaya kocaman homur homur yesinler

kızlar sizi çook özledim bugün ama giremedim arkadaş yıllık izne ayrıldı sabahtan beri koşturuyorum valla gıçıma yumurta koysalar pişerdi hatta pişmek ne kelime yanardı:bbo: akşamada misafir var bu gidişle yumurta yiyecekler herhalde
Selenay bu alnındaki boncuktan vazgeç hiç hoş durmuo kıro gibim -tatlicadiarzu-nan böcük biz her akşam düdüklüde yapıoz zate bişiler içimiz dışımız nohut oldu hem banane onlarad evinde yesinler düdüklü yemeklerini:dilcikar:banlatacan zorla beni tövbe tövbe:roflol::roflol::roflol:

papi saol cnm benım sözumdekı cıkolata seyımde gondol deılde ona benzıyı rengı fıstık yesılı krem turunucu karısık cekerım bı ara fotosunu
benımkı nıe öle almış dıyem sana odam fıstık yesılı krem turuncu karısık dıe yengem bana dıo boş odan olursa bu koltuğun ıle halınıda götr
cunku yığenıme oda alıncak ben evlenınce bende seve seve dedım yanı bı odalık esyam var ama 3 odalı ev düşünmuyoruz

hımm selenayın istediği böle bişey sanırım :)

o koyduğu resim kötü duruyo evet :) ama bende seviyorum böle şeyleri, kibarını bulmak lazım tabii

kızlar benim nişan olacak kısmetse
cumartesi gübü gelinlikçiye girdim nedense kırmızı tualetleri beğendim hep :) sanırım kırmızı tualet kiralatıcam

toka olur ama diğeri olmasın

arsi kız sen 2007'den beri mi bu sitedesin :1shok:

kuzum senin emeklilik vaktin gelmiş hadi bi git de gençlere yol açılsın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

he kocam askerdi o vakitler
yer kaplamıoz herhal gelen gelsin mani deiiliz

:sinifsinif:
çarpıllacann lmaz:
:roflol::roflol:

eklediğim taşlı toka aynen bunun gibi duracak evet canım
ama alnımda da hoş bir detay istiyorum

yok yok sadece toka olsun daha zarif (bbizim böcük deil ama ha)

kızların hepsi kaçmış düdüklüde yemek yapmaya gittiler sanırım :roflol::roflol::roflol:

ben yapamam kocam yok
kime yemek edecem demi -tatlicadiarzu-

arşı:1ninca: ne arıyon bu saate alla alla

sınay herhalde duduklusu olan konuşuyo

araba ile çıkacaktık o adamı beklim kafamçokkarıştı

hımm selenayın istediği böle bişey sanırım :)

o koyduğu resim kötü duruyo evet :) ama bende seviyorum böle şeyleri, kibarını bulmak lazım tabii

ı ıh ben ynede sevmiyorum
oynadıkça hareket edecek alnına dan dan vuracak
insan bi anlık şeyle gözüne geli sanar
resimlerde gözü ona takılır fln şaşı çıkar Allah muhafaza

bide orda durması senı rahatsız eder hemşo emın ol

nan arşı ne zmn etcen ozmn nohut:roflol:
ayy bıde parantez acıp o deıldı demış nan benım kadar zarifi var mı
kendını bı mok sanan üye smılesı:

ben kaçar evde düdüklüyü bilmemde misafir beni bekler ben ise yemek yapmadım bari giderken kızarmış tavuk alıyım lmaz:

arkadaşlar söz ve nişan birarada yapılırsa takı olarak ne takılır ? bir topikte şöyle yazıyor. sözde tektaş,nişanda alyans deniyor.biz ikisini birarada yaparsak hem alyans hem tektaşmı takacaklar ? başka bişey de takılıyor mu ?

hee bende baktım nan esma nickini yasınca resmin çıkıyo kaydirigubbakcemile3

senai demircinin kitapları zaten çok güzel oluyo yaa
anlatım uslubu çok güzel demi böcük

evet salatı tefriciye bi anahtar gibi sayısı ne fazla ne eksik olmalı rakamlar önemli değildir deniyor dualarda ama önemli.
ve salavat duaların önünde bi köprü gibi
çok güzel bi dua ..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaaa sen ne cazgır bişisin böleee
sinay her mesajına ayrı gülüyorum hee:roflol:
bizim içimis dısımız nohut oldu diyo hahahh
bukadar açık söleme nan :jeyyar: olan var olmayan var allah allah:jeyyar:

sinay:roflol: sımdık mısafr bascak burayı nan
kokuyu alan gelcek :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
bak ben geldim

songacım nişanla bir düşünüyosanız nişanda takıcaklarını takabilirler yada söz bileziği takabilrler.düğündede bilezik ve seti takabilirler

ı aksamlar bu aksam yokum benı özlen anacım

nereye gidiyosun nan bu akşam he habire gez zaten :mymeka:

hem alyans hem tektas
hemde nişanda takı olarak sana ne takıcaklarsa artık set mi, baska bşy mi bakacaksın onu takacaklar
bilezikte kendilerine kalmış
ama nişanda set alınıyo
alıp almamak senin tercihinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…