Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet canım iki kat yufka arasına eritilmiş margarin sonra sarıyorum yerimseniben
korkutmak gibi olmasında sende kist var kanımca benimde sol boşluğum ağrıyordu
dr gittim sol yumurtalıkta kist çıktı adetlerimde çok ağrılı oluodu
şimdi eridi tabi 1 kutu yasminle yerimseniben

ilk defa duyuyorum malezyadan mı getirttiniz :roflol::roflol::roflol:anam babam arçelik benim ki :roflol:
evet durumunuzu çok güzel açıklamşınız

gamze teşekkürler canım

dobrayız kısıım dobrayız bizzz:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Kızlar böreği anladımda kurabiye falan nasıl atıyorsunuz buzluğa???
Bende soğanı hiç sevmem kardeşim hafta sonu geldiğinde doğradı bütün soğanları poşete koyup buzluğa attık. Hafta sonu fasulye yaptım soğanları hemen düdüklüye attım çoook rahattı. Dün akşamda domatesler biraz yumuşamış gibi geldi onlarıda rondoda çektim buzluğa attım.
Ben yemeklerimi sebze varsa akşamdan yapıyorum ,et, makarna falanda işten döndükten sonra yapıyorum

Esmy kuzenim evlendi.Arsima valla bend eöyleyim şu an şişim bir de herkes dalga geçıyor balına oldun diye 5 kilo vermem lazım.Ama bir türlü başlıyamıyorum.

yapıyorum
pişiriyorum
atıyorum
kullanacağım zaman
alıyorum
çözüyorum
ikram ediyorum :)

SİNAY, bu gece rüyamda hamilelik testi alıyordum iki tane istedim 30 TL deyince bi tane olsun dedim :) kazıklıyodu sayak eczacı beni laelaelaelaelae, gecen gün senin yazdıklarından etkilendim sanırım gamyoncuiremsu
yuhhh rüyanda amma kazıklanmışın heee 1,5 lira konyada-tatlicadiarzu- hee bu arada geçen gün bi avukat ablam (antepli kendisi) tatil dönüşü bana şekerlik getirmiş çelik gibi kenarları işli kapaklı falan çok hoş küçük küçük:1rolleyes: koyuyorum herkes soruo nerden aldın die
bida size resim eklemicem :)
psikolojim bozuluyor kilolarımı gördükçee :)))))

uahhhahahahahha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oktar ben 2007 martta sözlenmiştim
o zamandan kalan kurabiyeleri annem dondurucuya atmış geçen sene yazın çıktı kurabiyeler ortaya
yedik yeni yapılmış gibiydi :))
benim çeyiz zamanında kurabiye yapmışlardı kalanı dolaba atmışlar
1 1,5 ay sonra misafirim gelmişti çıkardım taptazeydi
balkavam vardı yne çeyizden kalma onlarda çıkartıp çözülünce taze :)
şekerlenme bile yok

kurabiye buzluktan çözülünce tadı yumusamıyo mu yada görüntü bozulmuyo mu?

:) antep işi mi?

hadi len arsi yeme bizi

CANIM YOK YAA BEN ÜŞÜTMÜŞÜM SANIRIMONDAN OLDU
dewamlı bi ağrı diiil yani yerimseniben
ayrıca seninki bi kutuda yok olduysa bende warsa bile izi kalmamıştır
ben 1 sendir diane35 kullanıyorum dkh yani yerimseniben

arsi ben sana dedim yaa düdüklüde nohut başka en kolay çözümü her öğün olsa daha makbul ama olmiyir :):)

Benim anneannemde herşeyi buzluğa koyar dedemle tek yaşarlar.Yengemler felan gelince kek börek kurabıye yaptırır buzluga atar aynı yenı gibi daha sonr açıkar buzluktan anlamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…