Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fmk öyle deme çok mutlu değiliz deme. Hayatın gerçekleri tokat gibi çarpsada yüzümüze mutlu olmalıyız

Eğer rep verebilseydim ( daha önce vermişim diye veremiyorum) sana yüz milyon tane puan verirdim, kesinlikle sana katılıyorum tatlımmm...inadına mutlu olmalıyız,alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

iyi iyi olmasın şimdi sen bi hamileyim dersin zaten gamzede hamile herkes bebiş ister :CüvCüv:

[

zaten bende 3-4 ay sonra olsun istiyorum, hem 20 dişle ilgili sorunum var önce onu halletmeliyim hamilelik döneminde kalsiyum eksikliğinden dolayı dişler de daha çok sorun çıkıyormuş, bir an önce 20likleri çektireyim ki sonradan ağrısı falan tutar hamileyken rezil eder beni ilaç da kullanamam, :1hug:

Allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol:

buket bi kek nası bu kaaa kabarıyo yaaa ben dicektim arsi dedi şu kek kalıbının resmini çekip koysana be hacı laelaelaelaelae

sıvı vanilya ne yaaaa

kız ne sıvı vanilyası
sıvıyağ ve vanilya demek istedim

tamam kızlar akşama kek kalıbının resmini çekicemm

tarfi not aldim canim. Ben bu yemek isinde cok acemiyim.. bide isten sonra hic ev isi yemek yapasim gelmiyor. anca hafta sonlari..

Calisan evli bayanlar siz nasil yapiyorsunuz bu yemek isini. aksamdan mi hazirliyorsunuz yada isten sonra mi

bende çok acemiydim ama deneme yanılma yapa yapa elim alışmaya başladı dün yemekte misafirlerim vardı mesela eve gittiğimde saat 8 di ve misafirler 9.30 da geleceklerdi yemekteyiz yarışması gibi zamanla yarıştım resmen bi yerden pilav bi yerden düdüklüde taze fasülye:roflol: diğer ocakta mercimek çorbası salata cacık tam 1,5 saatte hepsini hallettim kendime inanamadım ama sürekli dua ederek yaptım neyseki herşey süperdi ve sofrada ne varsa silip süpürdüler zaten benim kocişin mide mide değil bildiğin çöplük ne koysan yiyor -tatlicadiarzu-

evet bir an önce hallet teyzemin hamileliği bu yüzden büyük sıkıntılarla bitti:teselli:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nan Hayatım bu pıtırcıktan ne istiyon ben maket dedim sen bulamaç demişin :roflol::roflol::roflol:ayy koptum bizden başka yok yalnız bi biz uğraşmışız kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş o hesap:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:1hug: benim kocis de öyle ne versen yiyor. aferim sana kiz sinay taze fasülye nasil yapiliyor. Sogan yagda öldürülür domates salcasi eklenir karistirilir sonra fasülye bide su mu eklendir bide baharatlar. Bumudur? ben bi mok bilmiyorum.
gecen günlerde balik buglama yapim dedim megersem buglama sulu yapilirmis ben hic su eklememistim bitek zeytin yag koymustum bide padades domates sogan biber :çok üzgünüm:

anaaa bitmez bu zabaha kadar:)
nerden buldun canım?

:teselli: Allah kavuştursun bebemmm

sağol kuşum Şeniz

tarfi not aldim canim. Ben bu yemek isinde cok acemiyim.. bide isten sonra hic ev isi yemek yapasim gelmiyor. anca hafta sonlari..
Calisan evli bayanlar siz nasil yapiyorsunuz bu yemek isini. aksamdan mi hazirliyorsunuz yada isten sonra mi

ben ya bi kez ya iki kez önceki günden hazırlayabildim genelde heep eve gidince koşturmaca başlıyor...
tarifini şaapayım mandilincim için
kekini annem pişirmiş dün ben hemen meyveleri yerleştirdim ama hazır pasta tabanlardan kullanabilersiniz:)
t
aldım tarifi canım teşüküyy edirim pıtırım

eşinin mesleği ne canımcım? ınşallh herşey yoluna girer..

Allah kavuştursun mandilinim Şeniz

:1hug: sağol düdükçü sinayım

AYNENNNN katılıyorum benim kocişin midesi de bi çöplük :) :dance:, nasıl yetiştirdin o kadar yemeği vallahi bravo... düdüklü de fasulyeyi nasıl yaptın ben daha tencerede zor yapıyorum sırnaşık şey

fmk bende bi mok bilmiom herşey internetten yapıom
imam bayıldı bile yaptımm nettennn

gamze anne hoşgeldinnn

mübarek ramazan kapida allah sonumu hayir etsin. Acimiza ölmezek iyi. bende tariflere baka baka yaparim artik. ne pisirsem diye karar verene kadar akla karayi seciyorum zaten

Günaydın kızlar pufilota çok üzüldüm canım her işte bir hayır vardır merak etme düzlir inşallah.pıtırcık pastana bayıldım bu akşam yapıcam.Kekde çok güzel tuzlular da çok güzel.Burcu özge senin masa da çok şık olmuş o makarna tabağı çok hoş çok zevklısın ya.Daha geçmişi bitiremedım okudukça yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…