anaaa bitmez bu zabaha kadar:)
nerden buldun canım?
bende artık albümümdeki fotoları sileceğim kızlar görmeyen duymayan yok zaar
kızlar resimlerde de gördüğünüz üzre
zayıflamam lazım ne yapam ben :)
Çalışan hanımlara pratik birşey söleyim
valla bende şaşırdım nasıl yetiştirdim -tatlicadiarzu-:1hug: benim kocis de öyle ne versen yiyor. aferim sana kiz sinaytaze fasülye nasil yapiliyor. Sogan yagda öldürülür domates salcasi eklenir karistirilir sonra fasülye bide su mu eklendir bide baharatlar. Bumudur? ben bi mok bilmiyorum.
gecen günlerde balik buglama yapim dedim megersem buglama sulu yapilirmis ben hic su eklememistim bitek zeytin yag koymustum bide padades domates sogan biber :çok üzgünüm:
adımız düdükçüye çıktı-tatlicadiarzu-:1hug: sağol düdükçü sinayım
AYNENNNN katılıyorum benim kocişin midesi de bi çöplük :) :dance:, nasıl yetiştirdin o kadar yemeği vallahi bravo... düdüklü de fasulyeyi nasıl yaptın ben daha tencerede zor yapıyorum sırnaşık şey
kavur soğanı biberi domatesi yağı tuzu fasülyesisonra kapağını kapat düdüğünü kaldır :roflol::roflol:düdük ötünce indir:roflol::roflolişince havasını al :roflol::roflol::roflol:haydeeee yine başladık:roflol::roflol:
aman derya bulduysa alıcı sen hayli hayli bulursun kaydirigubbakcemile3
günaydin ceyiz topigin güzel bayanlari
Bu arada bende halen hasta olmadım gülçin 10 günü geçti:)
kızlar resimlerde de gördüğünüz üzre
zayıflamam lazım ne yapam ben :)
Çalışan hanımlara pratik birşey söleyim ben aldım 10-15 tane soğanı ve biberi rondada doğradım sonra ağzı sıkı bi saklama kabına döküp buzdolabına koydum manyak kolaylık oldu dün mesela eve gittim fasülye yapıcam yarım saatim vardı hemen iki kaşık soğanı 2 kaşık biberi attım düdüklüye zeytinyağıyla onlar kavrulurken domatesini elimde doğradım hemencik oldu fasülyelerini koydum kapatıverdim 15 dk da hazırdı ve birde buzluğunuzda hazır sarılmış sigara böreği bulundurun boş zamanlarınızda sarın dondurucuya koyun ani misafir geldiğinde çıkarıp biraz buzunun çözülmesini bekleyin (ben mikrodalga fırının defrost'unda çözdürüyorum )üzerine yumurta fırına 10 dk misafirinize börek işte yani kesinlikle tavsiye ederim hayatı gittikçe pratikleştiriyorum değilse altında kalıcam :bbo:
günaydın herkese
çalışan hanımlara pratik birşey söleyim ben aldım 10-15 tane soğanı ve biberi rondada doğradım sonra ağzı sıkı bi saklama kabına döküp buzdolabına koydum manyak kolaylık oldu dün mesela eve gittim fasülye yapıcam yarım saatim vardı hemen iki kaşık soğanı 2 kaşık biberi attım düdüklüye zeytinyağıyla onlar kavrulurken domatesini elimde doğradım hemencik oldu fasülyelerini koydum kapatıverdim 15 dk da hazırdı ve birde buzluğunuzda hazır sarılmış sigara böreği bulundurun boş zamanlarınızda sarın dondurucuya koyun ani misafir geldiğinde çıkarıp biraz buzunun çözülmesini bekleyin (ben mikrodalga fırının defrost'unda çözdürüyorum )üzerine yumurta fırına 10 dk misafirinize börek işte yani kesinlikle tavsiye ederim hayatı gittikçe pratikleştiriyorum değilse altında kalıcam :bbo:
kım evlendı sımdıkızlar bizim düğünde oldu bitti bende bir kaç resim eklıyım:)kuzenimin düğünü albümüme eklıyorum bir sürü sizin için resim çektim bol bol kıyaet görebilirsiniz herkesin kıyafetını çektım fikir olması açısından:)
günaydıngünaydın kızlar nasılsınız
evet durumunuzu çok güzel açıklamşınızevet bir an önce hallet teyzemin hamileliği bu yüzden büyük sıkıntılarla bitti:teselli:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nan Hayatım bu pıtırcıktan ne istiyon ben maket dedim sen bulamaç demişin :roflol::roflol::roflol:ayy koptum bizden başka yok yalnız bi biz uğraşmışız kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş o hesap:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?