Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çalışan hanımlara pratik birşey söleyim ben aldım 10-15 tane soğanı ve biberi rondada doğradım sonra ağzı sıkı bi saklama kabına döküp buzdolabına koydum manyak kolaylık oldu dün mesela eve gittim fasülye yapıcam yarım saatim vardı hemen iki kaşık soğanı 2 kaşık biberi attım düdüklüye zeytinyağıyla onlar kavrulurken domatesini elimde doğradım hemencik oldu fasülyelerini koydum kapatıverdim 15 dk da hazırdı ve birde buzluğunuzda hazır sarılmış sigara böreği bulundurun boş zamanlarınızda sarın dondurucuya koyun ani misafir geldiğinde çıkarıp biraz buzunun çözülmesini bekleyin (ben mikrodalga fırının defrost'unda çözdürüyorum )üzerine yumurta fırına 10 dk misafirinize börek işte yani kesinlikle tavsiye ederim hayatı gittikçe pratikleştiriyorum değilse altında kalıcam :bbo:

Çalışan hanımlara pratik birşey söleyim

ben öyle yapmıyorum hoşuma gitmiyor nedense o
her seferinde taze kesiyorum :)
ama börek vs. dolabımda mevcut
kurabiyemde var
misafir gelecek bilsem bi kek börek kurabiye hazır
tatlıda ya yaparım ya yapmam duruma göre

sınay düdklüyü amma cok kullanıyon hee masallahh sana pek hamaratsın

off ekşınlı konu kapandı ben cızım yapem az gelcem

kızlar bizim düğünde oldu bitti bende bir kaç resim eklıyım:)Kuzenimin düğünü albümüme eklıyorum bir sürü sizin için resim çektim bol bol kıyaet görebilirsiniz herkesin kıyafetını çektım fikir olması açısından:)

valla bende şaşırdım nasıl yetiştirdim -tatlicadiarzu-
aynen canım fasülye böle oluo içine 2 dişte sarımsak at bide ben et bulyon atıyom kekik karabiber tuz kimyon çok leziz oluo :lepi:

:1hug: sağol düdükçü sinayım
adımız düdükçüye çıktı-tatlicadiarzu-

tencerede nasıl yapıyosan aynı şekilde düdüklünün içinde kavur soğanı biberi domatesi yağı tuzu fasülyesisonra kapağını kapat düdüğünü kaldır :roflol::roflol:düdük ötünce indir:roflol::roflolişince havasını al :roflol::roflol::roflol:haydeeee yine başladık:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aman derya bulduysa alıcı sen hayli hayli bulursun kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

günaydin ceyiz topigin güzel bayanlari

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

SİNAY ARSİMA
dolaba attığınız sigara böreklerinin arasına eritrilmiş margarin sürün
çıtır çıtır oluyo yerimseniben
belkki yapıyosunuzdur ama bilmiyosanız die sölim dedim :kedi:

çok hastayım kızlar
halam geldi bide sağ boşluğumda çok fena bi ağrı war mafoldumben

Bu arada bende halen hasta olmadım gülçin 10 günü geçti:)

:lepi:

kızlar resimlerde de gördüğünüz üzre
zayıflamam lazım ne yapam ben :)

kafamçokkarıştı benimde 4-5 kilo fazlam var ama boğazımı tutamıyorum ?

süper bende aynısı sarımsağa yaptım,yanlız içine tuz atacaksın ki yumusak kalsın yoksa buzlu oluyo,
sigaüra böreği olayını bende bugün sarıp atayım bari birazcık,
geçenlerde mikro dalganın dfrostunda et çözdürüym derken, et pişiyordu nerdeyse hemde 2 dkcık kaldı içinde ? benim mikrodalgayla basım belada, kullanan varmı markası delonghi

günaydın herkese

guanydınnn

oo süperrr
kım evlendı sımdı
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın

evet durumunuzu çok güzel açıklamşınız

gamze teşekkürler canım

SıNAY, bu gece rüyamda hamilelik testi alıyordum iki tane istedim 30 TL deyince bi tane olsun dedim :) kazıklıyodu sayak eczacı beni laelaelaelaelae, gecen gün senin yazdıklarından etkilendim sanırım gamyoncuiremsu

Fmk herşeyde bir hayır vardır diyerek dua etmelisin bol bol.Umarım eşin dil öğrenir iş bulur.Eskiden almanyada yaşam çok kolaydı ama artık öyle değil diyorlar.Bizim de bir akraba vardı geçen düğünü oldu istanbulda yaşıycaklardı kız alışamadı gitti almanyaya işten de ayrılmıştı kız tekrar iş arıyor eşi de dil kursuna gidiyor istanbulda ardından iş bulunca kız götürecek eşini çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…