Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay yevrim sen hamağa çıktığın gibi ata ibniosan vay da vay vay

böcüüüüüüüüüüüüüüüüük

dütt düüüttttttt geldiiiimmdelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3

Hayatımmmm tatlımm benim, uykum geliyo canım sıkılıyo ne biliym çalışasım da yok bugün :) bi de akşama ne pişirsem diye düşünüyorum :)

anladım canım ben te dün akşamdan bunaldım bugün ne yapacağıma dair. karar verdim ÇILBIR :lepi:

anammm ben de 7 aylığım bekleyememişim kaydirigubbakcemile3

peki bu milföyler birbiriyle kaynıcak mı? buruşturarak derken yırtmıyoruz dimi yufkayı?

kızlar bu arada kaynım telefon açmış ben Antalya'dayım beni merak etmeyin :1shok: manyak mıdır nedir klava:

sinay resmi gördüm bu arada adam düdüklü de nohut yemekten düdük gibi olmuş gevşemiş anasını satimm baksana deniz anası gibi oturmuş hamağa :=))))))))))))))))))

sinay resmi gördüm bu arada adam düdüklü de nohut yemekten düdük gibi olmuş gevşemiş anasını satimm baksana deniz anası gibi oturmuş hamağa :=))))))))))))))))))
Fotoyu silmiştim nerden gördün
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:bi benle kocam kalmıştı uğraşmadığın laelaelaelaelae

keske diyorum profiline eklesen de bende görsem opuyorumnanaktan

burcuu misafir kim güzelim kim geldi....

sinay akşam nasıl geçti misafir falan

canım dün aşkım nöbetçi oldupu için dalamandan bir arkadaşımız geldi... benle yaşıt yanımda kaldı sohpet ettik falan iyi oldu. perşembe günü gene nöbeti var o zama ne yapıcam b,lmiyorum :uhm:

sinay maşallah çok şekersiniz..
gamze tarif süper mutlaka denicem yerimseniben

böcük bu dua için gün belirleniyomu
yani 17sinde başladı 21 son demişsin
4 günde okunmasımı gerekiyo?

17 mı yazdım:mymeka:14 te başladık cnm süre yok ama cok uzatmamak lazım
bız calısan ınsanlar olduğumuz ıcın 1 haftada bıtrsın herkes dedık

:1shok: :1shok:
tatil mi yapıyomuş yoksa deli eltinden kaçıp, niye gitmiş?

ay bilmiyorum ya böle demiş kapamış telefonu. ay garı çıldırmıştır

alıntıdan gördüm demincek kaydirigubbakcemile3
aaa niye uraşayım yaa gerçeği süledim zemuszemus

sana noldu gız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…