evlenene kadar öğren sende oturupta bi taraflarınızı büyütmeyin öğrenin öğreninn
klava: klava: :roflol:
alındım Çok üzgünüm çoook
sağa dimedim annem sen evlenmişin treni kaçırmışın kaydirigubbakcemile3
evlenmesen önce bende bitatafımı büyüttüm evet sırnaşık şey naniknanik :içelim:eminim arsi, sinay,buket, beta, mandilin, hayatım ve yeni evlenen bütün kızlar alınmıytış
ne yani kıçımızı mı büyüttük biz onun için mi aksama ne pişirsek diye düşünüyoruz?
bende 52 kilo olmak ittiyoruuum yafs :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
kızlar bu arada kaynım telefon açmış ben Antalya'dayım beni merak etmeyin :1shok: manyak mıdır nedirklava:
keske diyorum profiline eklesen de bende görsem opuyorumnanaktan
alındım Çok üzgünüm çoook
eminim arsi, sinay,buket, beta, mandilin, hayatım ve yeni evlenen bütün kızlar alınmıştır
ne yani kıçımızı mı büyüttük biz onun için mi aksama ne pişirsek diye düşünüyoruz?
senin söylediğinden bu çıkıyo, yani biz evlenene kadar biseş öğrenmedik kıçımızı büyüttük?
bence senin nickin "densem" değil, "densiz" olmalıymış nerde ne konuşacağını lafın nereye gideceğini bilmiyorsun çünkü
senin söylediğinden bu çıkıyo, yani biz evlenene kadar biseş öğrenmedik kıçımızı büyüttük?
bence senin nickin "densem" değil, "densiz" olmalıymış nerde ne konuşacağını lafın nereye gideceğini bilmiyorsun çünkü
böcük ben o masayı hatırlamadım
evlenmesen önce bende bitatafımı büyüttüm evet sırnaşık şey naniknanik :içelim:
sen ne dediğinin farkındamısın
o dediğinin kim olduğu ortada.
eğer senin espri anlayışın "kıt"sa kusura bakma senle uğraşamam
muhattabım diilsin....
ayy HAYATIM ınş kızlarınn kaderı guzel olur
sorumsuz baba nolcak:mymeka:
densem sana cvp verdım okudun mu
arşi dondurmalı ırmık süper
askıma ettıydım gecen hafta
farkındayım bi daha lafını bil konuş
sen kim oluyosunda bana akıl weriyosun?
sen kim oluyosunda bana densiz diyosun?ne hakla?
sen kimsin kendinde benimle bu şekilde konuşma cesareti buluyosun?
bi söle bakim..
valla annem hep ben erken girdim siz girmeyin derdi mutfak için
o yüzden sokmazdı bizi pek mutfağa
ablam evlendi herşeyi yapabiliyordu
ben evlendim evde olsam kesin yaparım ama olmadığımdan yapamıyorum
zati yemek yapmayı bilmek yada bilmemek yok insan isteyince yapar benceee :1ninca:
çokmu biiyordum ilk yemeğim izmir köfte idi (ocak olmayınca mecbur fırın yemeği) :roflol:
bende
kaç kilosun ballim
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?