uzatmayalım istersen, herkes bizim tartışmamızı okumak zorunda değil hakaret boyuta girecek bi cümle sarf etmeseydin, uzatmak istiyosan yaz özele tartışalım.klava:
sımdık sızı ayırmıycam hee
kavga etcek zaman bıle bulmuşlar gelın bana yardım edın
bak bu yazımdan sonra lutfen uzatmayn konuyu cok ayıp valla
ben gıttım moda rıca ettım konumuzu sabıtlettım sımdık bu kadar guncel guzel bı topıcte olmasın bunlar egg kötu kaka seyler bunlar
hayatm bak muffin buydu
noluyo yavvv gülçin ciddi misin anlayamadım
walla bende evlenene kadar doğru düzgün girmemiştim mutfağa annem hiç sokmazdı
getir götür yapardım hep.. Kör topal öğreniyoruz işte..
57 :kedi:
waaowww ben bu resmi görmemistim süperrr
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet süper
ve ben onu yapıp eşime
fakir ama grurlu genç bndim demek istiyorum kaydirigubbakcemile3
ewel zaman içinde bi sevgililer günü idi. beyuk kaynım bizi yemeğe götürmüştü.
yemek sırasında onun işi çıkınca eşim, ben, küçük kaynım ve eltim kaldık.
yemeklerimizi yemiş tatlımzı sipariş edecektikki karnımın çok doyduğunu tatlıyı yiyemeyeceğimi anladım. eşime o zamanlardaki nişanlıma dedimki "seninkinden 1 2 kaşık alırım" tatlı geldi dondurmalı irmik tatlısı hepsini yedi bana sadece 1 kaşık verdi mafoldumben
ve o zamanların fakir ama grurlu kısçesi ben perşembe günü ona bu tatlıyı yapıp hepsini ben yicem :roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyy çok güzel burcu bunun üstündeki ne yav o kalpleri nasıl yaptın :uhm:hayatm bak muffin buydu
:1ninca:
aynen bende getir götür yıka
hiç yemek etmemiştim :)
ancak hamur işi ederdim o ka
bende 58 :kedi:
sınay benımde cok sevdığım bı bölumm
GLCNN ı aksamlar
densem bacım belkı dua etcekler arasında glcnn olabılırdı öle düşün bı yazı yuzunden yalnış anlasılma olmasın yanı sen öle demek ıstememışındır yada o sana öle demek ıstememıştr
küsmen hee
kım küserse bende ona küserım:umursamaz:
e sen baa küsüyon amaküsmen hee
kım küserse bende ona küserım:umursamaz:
arşi senı en guzel yerınden öpuyommm süper işte bu HAYATIM bak cnm bundan bahsedıyordummm
saol arşi
ya sen dondrmayı kasenın ıcıne koyyon demı sonra tekrar ırmık yoksa farklı seylerden mı bahsedıyoruz
bu arada her yedığımde sen aklıma gelcen:roflol: fakır ama gururlu
sinay ben 31.sayfada göremedim senin resmini 30a da baktım yok kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyy çok güzel burcu bunun üstündeki ne yav o kalpleri nasıl yaptın :uhm:
arsi o katlı tabaktan benimde var :asigim: ya ondan bende yaptım güzel oldu ama üstündekini pek güzel süremedim
bende 58 :kedi:
e sen baa küsüyon ama
fqakir ama gururlu arsim bende akşam yemeklerinden sonr tartıldıığımda 58 oluyorum laelaelaelaelae üstüne boyumda 1.60 :kedi:
levelımız düşük ama paramızz varr :dilcikar:sizin tarlalar daha büyük nasıl öyle oldu ki :))
Paramızlaa satın alıyoruzz :dilcikar:
Evet öyle olduu opuyorumnanaktan Uçakla tepeden bakıncaa benim tarlamıı tanırsınn artıkk mandilinn kaydirigubbakcemile3sizin tarlada aşk tarlası olmuş..
yakında küçük f ler g ler de olur büyürler.. :dance:
Seniiii misafirrperverr prensesi ilann ediyorum vereliniortakyemekten konu açılınca yarın akşam misafirim var sütlü bir tatlı tarifi aldım sizinlede paylaşıyım
bisküvileri incecik un gibi rondoda çekiyorsunuz borcama döküyonuz
sonra tencereye 1 paket margarini koyup eritiyorsunuz
üstüne 1 su bardağı un döküp kavuruyorsunuz
en son olarak 4 su bardağı sütü döküp kendinize göre şeker ekliyorsunuz
tencerede piştikten sonra bi kaba alıp mikserle iyice çırpıyorsunuz
borcamdaki bisküvi tozunun üstüne döküyorsunuz soğutup afiyetle yiyorsunuzcokacimcoook
Ben alınmadım gülçincimm işime gelince öyle şeyler yapıyorummkii anaa ben bunu nasıl yaptımm diyipp şaşırırıyorum kendimee :kedi:eminim arsi, sinay,buket, beta, mandilin, hayatım ve yeni evlenen bütün kızlar alınmıytış
ne yani kıçımızı mı büyüttük biz onun için mi aksama ne pişirsek diye düşünüyoruz?
Senidee maceraperest prensesi ilan ediyorumm.
evet süper
ve ben onu yapıp eşime
fakir ama grurlu genç bndim demek istiyorum kaydirigubbakcemile3
ewel zaman içinde bi sevgililer günü idi. beyuk kaynım bizi yemeğe götürmüştü.
yemek sırasında onun işi çıkınca eşim, ben, küçük kaynım ve eltim kaldık.
yemeklerimizi yemiş tatlımzı sipariş edecektikki karnımın çok doyduğunu tatlıyı yiyemeyeceğimi anladım. eşime o zamanlardaki nişanlıma dedimki "seninkinden 1 2 kaşık alırım" tatlı geldi dondurmalı irmik tatlısı hepsini yedi bana sadece 1 kaşık verdi mafoldumben
ve o zamanların fakir ama grurlu kısçesi ben perşembe günü ona bu tatlıyı yapıp hepsini ben yicem :roflol::roflol::roflol::roflol:
Bence sen arsinin maceraları diye bi kitap yazz kaydirigubbakcemile3
ufff süper görünüyo tabakta benim kahvaltı setiminn takımından :lepi:hayatm bak muffin buydu
Bende yapıcam bunlardan o kalpler hazır içinden mi çıkıyokii :uhm:
hayatm bak muffin buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?