levelımız düşük ama paramızz varr :dilcikar:
Paramızlaa satın alıyoruzz :dilcikar:
Senidee maceraperest prensesi ilan ediyorumm.
Bence sen arsinin maceraları diye bi kitap yazz kaydirigubbakcemile3
ufff süper görünüyo tabakta benim kahvaltı setiminn takımından :lepi:
Bende yapıcam bunlardan o kalpler hazır içinden mi çıkıyokii :uhm:
arsimacım , bu tatlı muffinlerin tarfini verebilirmisin :kedi: çok güsel görünüyor.. eline sağlık a.s.
he de bakam bu kıza ne küsüon o zaman :roflol::roflol::roflol:e sen baa küsüyon ama
hadi yaa senide ben merak ettim heee ne olursa olsun gözler hep aynı dimi insanın değişmeyen tek yeri gözleriymiş:1rolleyes:
21
sinay çok tatlısın kız
bende eklemiştim ama sayfayı bulamiyorum
evet canım biraz çıtırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy sinayy ne tatlı bebeksin cocuklukluğunda da bayıldım maşalalahbuarada doğum yılına sasırdım ben daha büyük sanıyodum seni :1hug:
Seniiii misafirrperverr prensesi ilann ediyorum vereliniortak[/QUOTE .!.:eee bu kadar mı insan bide madalya verirdi onca misafiri ağırlamak kolay mı??:roflol::roflol:
arşi gulme nan Ona
hadi yaa senide ben merak ettim heee ne olursa olsun gözler hep aynı dimi insanın değişmeyen tek yeri gözleriymiş:1rolleyes:
eee bu kadar mı insan bide madalya verirdi onca misafiri ağırlamak kolay mı??:roflol::roflol:
dediiini de zaten hiç üstüme bile almamıştım çünkü benim kıçım küçük :)) küçük de demeyelim de orta ama en azından böyük deel :)
elısaa o dr outgerın hazr kekı bacım marketlerde bulabılırsın pembe kabı varr
arşi gulme nan Ona
ama yevrim bak ne güzel dedinnan ben bu daktır hakaret edıyom resmen nıe sureklı ourger dıomkı :roflol:
neyse sız benı anlıyonus nasılsa
avatarında ınek olan arkdaş sana küs değil kırgınım
fqakir ama gururlu arsim bende akşam yemeklerinden sonr tartıldıığımda 58 oluyorum laelaelaelaelae üstüne boyumda 1.60 :kedi:
şekle kanıp yapmayalım o zaman gamzecim demi
densem annemin küçüklüğünü bilenler anneme babamınkini bilenler babama benzetir
ablamla beni ikiz sanarlar
biz hep 4 kardeşz derim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?