Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilin kapmışın yine kırmızıları
kız sen seninkinide kırmızı boyaya batırmadın inşallah
güle güle kullan tatlım
kalıplarına bayıldımm

günaydin kizlar... keyifler nasil?

gunaydn cnm cok erkencısın
uykum varmirmirmirmir

uykum var asabiyim suratsızım pazara daha çok var mafoldumben
aynen kociş gece işe gıttı korkuyorum dıey eltımde kaldım am asureklı uyanıp saate bakmaktan uykumu alamadım kocişte 6d a geldi benı aldı sonr eve gıt tekrar uyu böle işte

buket kekınden yaptm kac yumurta oldugunu yazmamaısım 3 kattım
ama benm slikon kek kalıbımdan nefret edıyorum ıkıdır yapıyorum
hiç güzel sekıl vermıyor yamuk yumuk oluyor
ahanda

selenay bendeki bu canm

mandilin
sendemi kırmısıyı çok seviyosunn

oo sevmek ne demek kırmızı manyaa

kaydirigubbakcemile5 eveeeet

bide mandilin
ben senin resimlerini hiç görmedim
beni kabul etmedin
:umursamaz::kedi:

benide etmemişti.
göremedim. ama eminim güzeldir güle güle otur mandilin güzel günlerde mutlu huzurlu sağlıklı

teşekkürler kızlar.. a.s.
albümümü kaldırdım sonra bi ara eklerim sizin için.

Mandilinn yeni cicilerini iyi günlerde kullan şeker opuyorumnanaktan
Kapı süsünde pek güzell zemuszemus Baş harfleriniz de gözümden kaçmadıı yerimseniben

teşekkür ederim betacım Şeniz

günaydın kızlar beta nerelerdesin kuzum mandilin pek hoşmuş süsünüzde canım

teşekkür ederim canım a.s.

benim de cok uykum var :-(
havalar cok güzel buralarda bugün de cok sicak olacakmis.. kahve aldim onu yudumluyorum suan.
Dün yaptigim yemek: Manti corbasi, Pilav, Et kavurma
bugün icin hic bir fikrim yok... Esim corbayi cok fazla begendi desem yalan olur ama ben begendim lezeti yerindeydi

esma ben hafta ici cogu zaman erkenciyimdir.. 6.30 mesai basliyor

ama haftaya calismiyorum ekonomik kriz nedeniyle. Yavas yavas isler acilmaya basliyor isler cogalmaya basladi cok sükür..

esma iyiki silikon kek kapi almamisim.. pastan pek suratsiz olmus ama lezettli oldugundan eminim. Silikon kaplar cikti cikali isinamadim.
Kizlar kasimda kurban bayramina belki annem babam gelecekler türkiyeden bir ihtimal insallah gelirler.

günaydin kizlar... keyifler nasil?
iyiyiz şeker hoşgeldinn ?
geçmişe bakıyordum bende..
senin yazını gördüm nasıl gidiyor eşinin kursu ?kolay değil hemen alışması ondan zamana ihtiyacınız var Allah yardımcınız olsunn :Saruboceq:

günaydın kızlar hepinize
çook uykum var benimde gözlerimi açamıyorum

kızlar yarın sabah yazıcam şimdi çıkıyorum gitmeden şunuda ekliyeyim
kapı süsümüz :)

iyi geceler hepinizeee

ne guzel bişey ole adınızı ayrımı aldınız bas harflerı nerden aldın kapınızda cok guzel
kızlar evlenirkende öyle valiz tarzı bişeyler almak gerekir mi acaba.

böcük ne duası ediyorsun allah kabul etsin bu arada
benmkıler dugun alsıverısınde bohca yerıne valzı almışıt kaynanamlar
kIZZZlarr farkettiniz mi bilmem ama ben bugün yoktum nişan bohçama valiz aldımm 2 tanee indirime girmiş uygun nfiyattı ksptım 2 tane, resimlerini çeker eklerimm sizleree
hayırlı olsn cnm
ooo geçmişte yazdım işte
ee yıne de olmuyormu

Hamd olsun.. Kursu haftaya pazartesi basliyor hafta ici 4 gün gidecek ocak ayina kadar. Dün kurs planinini inceledim.. kurstan 1 de cikiyor.. yani öglenden sonra yada gece isi bakmamiz gerek.. part time da olur kursu bittene kadar. Hayirlisi allahtan.

ama haftaya calismiyorum ekonomik kriz nedeniyle. Yavas yavas isler acilmaya basliyor isler cogalmaya basladi cok sükür..

inş biizm işlerde açılır valla akşama kadar otur otur sıkılıyorum artıkkkk

evet duymstum bu konuyu
esma evet cnm 3 yumurta
nasıl oldu tadı
şekeri ne kadar kattın
resim biraz kayık çıkmış ama güzel gözüküoo
1.5 su bardagı attım tadı guzel kesıncede guzel
esma eklediin 2.resim ne?
cnm selnay ıstemıstı ya esrbına aksesuar
esma iyiki silikon kek kapi almamisim.. pastan pek suratsiz olmus ama lezettli oldugundan eminim. Silikon kaplar cikti cikali isinamadim.
Kizlar kasimda kurban bayramina belki annem babam gelecekler türkiyeden bir ihtimal insallah gelirler.
ıns canm senın annenlerın turkıyede odlgunu bılmıyordum
ya biekde dah yaptm bendemı sorun var oda böyle bıtarfıan dah ayogun gelıyor sanırım fırının ıcınde erıycek gıbı bı tarfı yamuluyor svmedım slıkonları

Mandilina kapı süsüne bayıldım mende istiyorum, her zamanki gibi:dilcikar:

Teşekkür ederim pufi a.s. o anahtarlıktı aslında :):)

mandilin kapmışın yine kırmızıları
kız sen seninkinide kırmızı boyaya batırmadın inşallah
güle güle kullan tatlım
kalıplarına bayıldımm

yoooh kıs Şeniz daha batırmaadım kırmızıya
zati bazı durumlarda kızarıyor gerek kalmıyor laelaelaelaelae

dün bende kek yapmaya niyetlenmiştim sonra tembelliğim tutu yapmadım bişe zemuszemus
fena görünmüyor kek esmacım dağılmamış gayet iyi :) ellerine sağlık yerimseniben

hadi inşallh gelirler..
sen ramazanda gelicekmisin buraya

ne guzel bişey ole adınızı ayrımı aldınız bas harflerı nerden aldın kapınızda cok guzel

canım balayında bitane amca isim yazıp anahtarlık şeklinde satıyordu. Bende baş harflerini yazarmısın dedim ortayada bi kalp sıkıştırdı bu çıktı. Ben anahtarlık halkasını çıkardım.

valla nasıl gitsin yoğun tempo dediğin gibi çalışana özellikle yemekleri yapıyorum ama dolaba koymayı unutuyordum ilk önceleri şimdi onada alıştım atıyodum çünkü bozuluyodu yemek napım:1no2:
yavaş yavaş olur canım ilk günler bende öyleydim şimdi otomatiğe bağladım kaydirigubbakcemile3 alışıyosunn yerimseniben
günaydın kızlar hepinize
çook uykum var benimde gözlerimi açamıyorum

uykum var asabiyim suratsızım pazara daha çok var mafoldumben
ben ikinizin yerinede uyuyayımm kaydirigubbakcemile3
inşallahh uygun bi iş bulursunuz canımyerimseniben Zamanla herşey olur bakarsın eşin senden daha güzel almanca konuşur kaydirigubbakcemile3

ıns cnm yoluna gırere dunde yazdım cok normal seyler onuda anla
evın erkegı ama bılmedıgı bı ulke cok zorlanıyorlar zten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…