günaydınnn kızcelerrr
günaydin kizlar... keyifler nasil?
uykum varmirmirmirmir
aynen kociş gece işe gıttı korkuyorum dıey eltımde kaldım am asureklı uyanıp saate bakmaktan uykumu alamadım kocişte 6d a geldi benı aldı sonr eve gıt tekrar uyu böle işteuykum var asabiyim suratsızım pazara daha çok var mafoldumben
mandilin
sendemi kırmısıyı çok seviyosunn
oo sevmek ne demek kırmızı manyaa
bide mandilin
ben senin resimlerini hiç görmedim
beni kabul etmedin
:umursamaz::kedi:
benide etmemişti.
göremedim. ama eminim güzeldir güle güle otur mandilin güzel günlerde mutlu huzurlu sağlıklı
Mandilinn yeni cicilerini iyi günlerde kullan şeker opuyorumnanaktan
Kapı süsünde pek güzell zemuszemus Baş harfleriniz de gözümden kaçmadıı yerimseniben
günaydın kızlar beta nerelerdesin kuzum mandilin pek hoşmuş süsünüzde canım
iyiyiz şeker hoşgeldinn ?günaydin kizlar... keyifler nasil?
günaydın kızlar hepinize
çook uykum var benimde gözlerimi açamıyorum
kızlar yarın sabah yazıcam şimdi çıkıyorum gitmeden şunuda ekliyeyim
kapı süsümüz :)
iyi geceler hepinizeee
benmkıler dugun alsıverısınde bohca yerıne valzı almışıt kaynanamlarkızlar evlenirkende öyle valiz tarzı bişeyler almak gerekir mi acaba.
böcük ne duası ediyorsun allah kabul etsin bu arada
hayırlı olsn cnmkIZZZlarr farkettiniz mi bilmem ama ben bugün yoktum nişan bohçama valiz aldımm 2 tanee indirime girmiş uygun nfiyattı ksptım 2 tane, resimlerini çeker eklerimm sizleree
ee yıne de olmuyormuooo geçmişte yazdım işte
esma eklediin 2.resim ne?
iyiyiz şeker hoşgeldinn ?
geçmişe bakıyordum bende..
senin yazını gördüm nasıl gidiyor eşinin kursu ?kolay değil hemen alışması ondan zamana ihtiyacınız var Allah yardımcınız olsunn :Saruboceq:
esma ben hafta ici cogu zaman erkenciyimdir.. 6.30 mesai basliyor
ama haftaya calismiyorum ekonomik kriz nedeniyle. Yavas yavas isler acilmaya basliyor isler cogalmaya basladi cok sükür..
evet duymstum bu konuyuesma ben hafta ici cogu zaman erkenciyimdir.. 6.30 mesai basliyor
ama haftaya calismiyorum ekonomik kriz nedeniyle. Yavas yavas isler acilmaya basliyor isler cogalmaya basladi cok sükür..
1.5 su bardagı attım tadı guzel kesıncede guzelesma evet cnm 3 yumurta
nasıl oldu tadı
şekeri ne kadar kattın
resim biraz kayık çıkmış ama güzel gözüküoo
cnm selnay ıstemıstı ya esrbına aksesuaresma eklediin 2.resim ne?
ıns canm senın annenlerın turkıyede odlgunu bılmıyordumesma iyiki silikon kek kapi almamisim.. pastan pek suratsiz olmusama lezettli oldugundan eminim. Silikon kaplar cikti cikali isinamadim.
Kizlar kasimda kurban bayramina belki annem babam gelecekler türkiyeden bir ihtimal insallah gelirler.
Mandilina kapı süsüne bayıldım mende istiyorum, her zamanki gibi:dilcikar:
mandilin kapmışın yine kırmızıları
kız sen seninkinide kırmızı boyaya batırmadın inşallah
güle güle kullan tatlım
kalıplarına bayıldımm
gunaydn cnm cok erkencısın
buket kekınden yaptm kac yumurta oldugunu yazmamaısım 3 kattım
ama benm slikon kek kalıbımdan nefret edıyorum ıkıdır yapıyorum
hiç güzel sekıl vermıyor yamuk yumuk oluyor
ahanda [/COLOR]]
esma iyiki silikon kek kapi almamisim.. pastan pek suratsiz olmusama lezettli oldugundan eminim. Silikon kaplar cikti cikali isinamadim.
Kizlar kasimda kurban bayramina belki annem babam gelecekler türkiyeden bir ihtimal insallah gelirler.
ne guzel bişey ole adınızı ayrımı aldınız bas harflerı nerden aldın kapınızda cok guzel
yavaş yavaş olur canım ilk günler bende öyleydim şimdi otomatiğe bağladım kaydirigubbakcemile3 alışıyosunn yerimsenibenvalla nasıl gitsin yoğun tempo dediğin gibi çalışana özellikle yemekleri yapıyorum ama dolaba koymayı unutuyordum ilk önceleri şimdi onada alıştım atıyodum çünkü bozuluyodu yemek napım:1no2:
günaydın kızlar hepinize
çook uykum var benimde gözlerimi açamıyorum
ben ikinizin yerinede uyuyayımm kaydirigubbakcemile3uykum var asabiyim suratsızım pazara daha çok var mafoldumben
inşallahh uygun bi iş bulursunuz canımyerimseniben Zamanla herşey olur bakarsın eşin senden daha güzel almanca konuşur kaydirigubbakcemile3Hamd olsun.. Kursu haftaya pazartesi basliyor hafta ici 4 gün gidecek ocak ayina kadar. Dün kurs planinini inceledim.. kurstan 1 de cikiyor.. yani öglenden sonra yada gece isi bakmamiz gerek.. part time da olur kursu bittene kadar. Hayirlisi allahtan.
ıns cnm yoluna gırere dunde yazdım cok normal seyler onuda anlaHamd olsun.. Kursu haftaya pazartesi basliyor hafta ici 4 gün gidecek ocak ayina kadar. Dün kurs planinini inceledim.. kurstan 1 de cikiyor.. yani öglenden sonra yada gece isi bakmamiz gerek.. part time da olur kursu bittene kadar. Hayirlisi allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?