Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya ben o silikon kalıplara hiç alışamadım

benim hiç silikon kalıbım yok?kaydirigubbakcemile2

benimdee yoook :sm_confused:
silikonlar pahalı diye alamamıştım şimdi bahanemde olduteflon kek kalıplarından alırım artık kaydirigubbakcemile5

bnmde sadece küçüklerinden var (muffin kalıplarından)

benim o da yok şakkıdı

nenden yemedi senin uşak kekini süprizzzzz

şöyle güzel bi diyete başlasak 55 kiloyum 50 olsam yeter, sporla birlikte başlamam lazım ama, bu göbekcik erimez yoksa, yok mu destek olacak biri :teytey:

günaydın kızlar

kIZZZlarr farkettiniz mi bilmem ama ben bugün yoktum nişan bohçama valiz aldımm 2 tanee indirime girmiş uygun nfiyattı ksptım 2 tane, resimlerini çeker eklerimm sizleree

evet farkettim ve özledimmm
iyi günlerde kullan canımcım

son aldıklarımı ekliim size :)

hepsi çok güzel ve kırmızı iyi günlerde kullan

kızlar yarın sabah yazıcam şimdi çıkıyorum gitmeden şunuda ekliyeyim
kapı süsümüz :)

çok cici :asigim:

Günaydın topik ahalisi hayırlı sabahlar.

hoşgeldin adaşım

bugün size kuzenimden gelen düğün resimlerini eklicektim ama
harici harddiski takınca pc görmüyor deli oldum kafamçokkarıştı

benimdee yoook :sm_confused:
silikonlar pahalı diye alamamıştım şimdi bahanemde olduteflon kek kalıplarından alırım artık kaydirigubbakcemile5

aslında ben kek kalıbı sevmiyorum galiba?
bi kere yapmıstım ortası hamur kalmıstı ondan beri küskünüm kek kalıplarına :)
tabi bu dediğim 10 yıl kadar önceydi ilk kek deneyimlerimden :)
:roflol:

ay benmde heryerım agrıyor ahh dun parkta cok spor yaptım snırımkaydirigubbakcemile3

esma yaaa ben bu sizin meşlhur parkı çooooook merak ettim rica etsem acep parkın fotosunu çekip eklermisin buraya?

şöyle güzel bi diyete başlasak 55 kiloyum 50 olsam yeter, sporla birlikte başlamam lazım ama, bu göbekcik erimez yoksa, yok mu destek olacak biri :teytey:

çoooook isterim ama beceremiyorum yaaa sürekli şimdi ne yesem sırada ne var modundayım cokacimcoook

teşekkür ederim balım . Şeniz
hadi inşallh düzelirde eklersin, bakarız çekiştirirz..

aslında ben kek kalıbı sevmiyorum galiba?
bi kere yapmıstım ortası hamur kalmıstı ondan beri küskünüm kek kalıplarına :)
tabi bu dediğim 10 yıl kadar önceydi ilk kek deneyimlerimden :)
:roflol:

küsme küsme canımcım bi tane cici kek kalıbı alıp buketin ya da gamzenin kekini dene süpper oluyor kim yaptıysaa kaydirigubbakcemile5

Kızlar günaydın herkese,

Bugün kocam işe gitmedi benim işyerime gelcek. O yüzden o geldikten sonra siteye girmicem ama eğer olur da hani sen arada bahsediyosun göstersene derse girerim. o yüzden bugünlük kaynımdan, manyak eltimden ve kaynanamdan bahsetmek yok kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

vah anacım vahhh

ya ben bu şarkıya nbayılıorumm özellikle Börtüm böceğim bitki örtüm bu kısmına aşkımla ben böyle dioz birbirimize malum meslek ziraatçi oluncaa

:asigim:

kIZZZlarr farkettiniz mi bilmem ama ben bugün yoktum nişan bohçama valiz aldımm 2 tanee indirime girmiş uygun nfiyattı ksptım 2 tane, resimlerini çeker eklerimm sizleree

ben farketmedim laelaelaelaelae Şeniz hayırlı olsun canım. anlamadım onların sana getircene mi aldın? hangi boyundan aldın bi de?

günaydın kızlar..

mandilin güle güle kullan canım çok güzeller..

böcük bak yine yiyememiş kısmet diilmiş cnm yerimseniben

ben varım ben varımm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bak şimdi iftarda çok yemezsek veririzz

ben iftarda çorba salata düşünüyorum yanınada yapabilirsem bazen hafif yemek
iftardan 1 saat sonra fln meyve yeriz olur biter
ilk zaman bakalım böyle doyarsak devam ederiz doymazsak bakarız çaresine :)

her mesajımın altına yazacam :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…