ben ikinizin yerinede uyuyayımm kaydirigubbakcemile3
eski görumce :jeyyar:
kırmızılar almışsın gene
cok guzeller ı gunlerde kullan
kapı süsünde cok özel
tatlım anladık biz şaka yaptığını ama biraz iğneli bi şaka gibiydi glcnn o yüzden kızdı. :teselli:
yooh ben ne zaman tanıştım kocişle o zmandan beri zamanla almaya başladım ufak ufak şimci sabahları 57 akşamları 58 oldum işte .. Bi 52-53 olsam :1rolleyes:
gelin bana yawrularr bende hepinizi kucaklayacak yürek varr
pişt düdükçü sinay hadi sende gel laelaelaelaelae
ya ben bu şarkıya nbayılıorumm özellikle Börtüm böceğim bitki örtüm bu kısmına aşkımla ben böyle dioz birbirimize malum meslek ziraatçi oluncaa
ben zehra ekimde evlenicem inşallah :)) sizleri uzaktan takip ediyordum..
ben ikinizin yerinede uyuyayımm kaydirigubbakcemile3
esma nan ne suratsız bı kek olmuş ölekaydirigubbakcemile3
cnm zeynom güle güle kullankızlar geçen gün nişanlımla saç kurutma mak. aldık küçük bişey ama braun dan
resmini her zaman ki gibi çekemedim tabii:)
mandilincim hepiciğide çok güsel. migrosta ben de görmüştüm bu kek fanuslarından ve o kurabiş kalıplarından. güle güle kullan tatlım.son aldıklarımı ekliim size :)
kek standı
kase
buda kurabiyelere şekil şaapma şeysi
bende almadım daha ama aklımda. annemde söylemişti hatta geçen gün. kullanışlı ve küçük bir tava alıcam ben.ben mutfağa artık hiç bişey almıcam tek eksiğim çaydanlık ve cezve..
kızlar birde size bişey sorcam ya.
yemek yaparken yağ yakılır hani neyde yakıyorsunuz siz. ya da ne aldınız onun için.
çok pahallı bişey almamk lazım yağ yakmak için ama ne olabilir.
tubışş nerelerdesın kuzum sen
esma lafımm patron yuzunden yarımm kaldı cnm bız evde hıc kullanmıyoruz tupperden alcaktım vazgecım ozmn he
teflon olanlar cok guzel sekıl verıyo
ama bana bu aralar kek demeyınnn cok kızgınım benımkıne cokk:mymeka:
ya ben o silikon kalıplara hiç alışamadım
tubışş nerelerdesın kuzum sen
esma lafımm patron yuzunden yarımm kaldı cnm bız evde hıc kullanmıyoruz tupperden alcaktım vazgecım ozmn he
teflon olanlar cok guzel sekıl verıyo
ama bana bu aralar kek demeyınnn cok kızgınım benımkıne cokk:mymeka:
ya ben o silikon kalıplara hiç alışamadım
neden ? kötümü oluyo kek silikonlarda..ya ben o silikon kalıplara hiç alışamadım
kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaebıdaha asla almıycam dedım kendı kendıme asla :mymeka: okadr uğrastım
bıdaha ona özel bısey yok:mymeka: sınır oldum yengem bıle dalga gectı
baksana senın yaptığnı yemıyo ne ayıp yok beğenmedı mı yok şu bu offf
benim hiç silikon kalıbım yok?kaydirigubbakcemile2
mandilin günaydınnn tatlım:içelim:
mandilincim hepiciğide çok güsel. migrosta ben de görmüştüm bu kek fanuslarından ve o kurabiş kalıplarından. güle güle kullan tatlım.
teşekkür ederim a.s. ayaklılarda güzel oluyor evet..kızlar günaydın
mandilin aldıkların çok güzeeel bayıldım, bende kek kalıbı istiyorum ama alttan ayaklı ve kapaklı istiyorum yaaa ama istediğim gibi bulamazsam seninkini çok beğendiim, hele kaseler çok güzel yalnız buralarda mudo yok artık evlenince hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?