Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa bu arada bu tavuk tek başına olmuyor yanında patatesde doğruyordun canım biz öyle yapıyoruz sen istersen yap istemezsen yapma zemuszemus

walla benim bildiğim
pirinçleri ayıkla yıka
bol soğan rendele veya doğra
sonra salçasını yağını tuzunu baharatını
özellikle kimyon çok yakışır
istersen maydonoz koy
biberlerin içine doldur
biberleri temizlerken bıçakla altlarına delik aç bi iki tane
yani bıçağın ucu gircek kadar işte
daha ii pişiyo
sonra üzerlerini domatesle kapa
üstünü geçicek kadar su koy pişsin kaydirigubbakcemile5
ama düdüklüde olmaz sölim zemuszemus

zeytinyağlı biber dolması-tatlicadiarzu-

yapmadım ama çok güzel yapan birinden tarifini aldım.
zeytinyağda soğanları kavuruyorsun, üzümmü ne atıyorlar ya onu atıyorsun bir tatlı kaşığıda toz şeker atıp pişiriyorsun sonra biberleri doldurup pişiyorsun.

Ramazan için iftarlık menü yapan varmı??
Misafirlere ne yapıcam karar veremiyorum.
Tek başıma kalabalığa yemekte hiç yapmadım inşallah becerebilirim.

bende densem gıbı bılıyom
soğan cok guzel olıy bı kac tanede sarımsak koyabılırsın

ve kırık pırınc kullanıyoruz

hıımmm benim bildiğim gibi yani acaba dedim yanlış mı hatırlıom en son 5 ay önce baba evinde yapmıştımda dolmayı :kedi:teşekkür ederim kızlar sağolun vaarr olun Şeniz

Günaydın kızlar anca yazabildi açık bıraktım sayfayı işler yogundu.Gülay hoşgeldin böcuk geliyim mi yardıma taa rizeden

h.g cnm ne ne yok

bibermi kız

slm cnm h.g

kızlar bende hındıstan cevızlı kurabiye tarifi istıyom

canım ablamın yaptığı çok güzel bi tarif war harika oluyo sölerim gelir werir sana tarifi yerimseniben

bende densem gıbı bılıyom
soğan cok guzel olıy bı kac tanede sarımsak koyabılırsın

ve kırık pırınc kullanıyoruz

aynen kırık prinç kullanılıyo sarımsakta güzel oluyo yerimseniben

hıımmm benim bildiğim gibi yani acaba dedim yanlış mı hatırlıom en son 5 ay önce baba evinde yapmıştımda dolmayı :kedi:teşekkür ederim kızlar sağolun vaarr olun Şeniz

Şeniz

he gell sen gelene kadr ben evlenırım:roflol: saol bacım
nan ne gunaydını bu arada:mymeka:
bızım gıbı calıskan ev garuları bu saate kadr neler neler eder hatta düdüklünün havası neyımde kalmaz kalkar ıner:roflol:

nan meren dıe bırının albumune baktım abbow amma altın takılmış hee kıskandım

Kırık pirinç hiç bilmiyordum hemd etasarruflu daha ucuz.hemen akşam giderken alıp dolma doldurmak lazım ramazan da geldi dolaba koymak lazım yemeklerı ufff çok zor olcak

esmacım merhaba,deniz tarif aradığını söledi ğer istersen çok güzel bi tarifim var adı kokostar kurabiye birazcık zahmetli yalnız ama çok diil yazmamı istersen söle olur mu kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…