Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

reyhancım evlenme beyannemesi mi başvuru şeysi mi ne onu netten indirip çıktısını aldık. Sonra sağlık ocağına gittik, kan testi yaptırdık. ısteğe bağlı cinsel hastalığın olup olmadığna dair test sana kalmış ister yaptır ister yaptırma. Neyse kan testi 2güne çıkar dediler ama bize raporu hemen verdiler. Raporu ve diğer evrakları aldık belediyeye gittik başvurduk bu kadar. Biz yarım günde hallettik...
Hangi belediyeye başvurcaksanız onun internet sitesinden detaylı oku canım

bizde yemekte patlıcan kebap vardı ıımm çok lezizdi heee
bu arada meren kardeşimizede mutluluklar daha fazla yorum yapamıycam zenginin altını züürtün çenesini yorarmış:roflol::roflol::roflol:

canım beyoğlu belediyesi aradım sitedende baktım ben sağlık raporu diyo sadece.sağlık ocağını aradım dediki buradan form alıyosunuz dolduruyorsunuz,taksim verem savaşta film çektiriyorsunuz daha sonra bulaşıcı hastalık lar için testleride devlet hastanesi v.s. hastanede yaptırıp gelip burada sağlık ocağında onaylatıyorsunuz dedi..

yaaa bende o kaa altın olsa şimdi yook yoook vallahi çalışmam oturururm evde..
düğününde takılanları taşıyamaz artık..

a.s belediyeler arası farklılık oluyor evet, bizimkisi çoook zahmetsizdi :)

pufı bende sevmedım ne o hıhh
daha guzellerı sızın olsun demış hee ruyamızda oluır
ya o deılde ben trabzon hasırı ıstıyom ama ıstemekle kalıyom kendı kendıme dıyıp duruyom acep bı sey için kredı mı ceksem:roflol:

esmaaaaaa çıldırttı bu AVRATLAR KILABI beni ya 1 saat yazdım anlattım pat bağlantı kesildi offff kötükedihüso -tatlicadiarzu- bekle yeni baştan yazayım barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…