:) geldim kuşlarr nasılsınızzz
Ramazan için iftarlık menü yapan varmı??
Misafirlere ne yapıcam karar veremiyorum.
Tek başıma kalabalığa yemekte hiç yapmadım inşallah becerebilirim.
Kırık pirinç hiç bilmiyordum hemd etasarruflu daha ucuz.hemen akşam giderken alıp dolma doldurmak lazım ramazan da geldi dolaba koymak lazım yemeklerı ufff çok zor olcak
bende densem gıbı bılıyom
soğan cok guzel olıy bı kac tanede sarımsak koyabılırsın
ve kırık pırınc kullanıyoruz
he gell sen gelene kadr ben evlenırım:roflol: saol bacım
nan ne gunaydını bu arada:mymeka:
bızım gıbı calıskan ev garuları bu saate kadr neler neler eder hatta düdüklünün havası neyımde kalmaz kalkar ıner:roflol:
nan meren dıe bırının albumune baktım abbow amma altın takılmış hee kıskandım
tubiş bazı kısıler salca koymuyo içe yaprak sarması yada dolmaya yanı
ama bence cok renksız bısey oluyo
sen bılırsın genede
ben naneyı corbada bıle sevmem hep dılıme takılır :roflol: gecmıyo o yuzden koymuyorum
püü sana bılmıyodun dımek
ıyıkı bız varık bak bı guzellık daha öğrendın eşin artık senı cok sevecek kaydirigubbakcemile3ekonomık karım dıycek
annem hepsine salça koyuyor ama zeytinyağlı yapmıyor.
oda senin gibi renksiz yemem ben onu diyor.
bende öğrenene kadar hep salçalı biliyordum ama zeytinyağlı öyle olmuyormuş.
biz genelde densemin verdiği tarifi etsiz olarak yapıyoruz meze değilde yemek oluyor yani.
ben iftarlık çeşit olsun diye zeytinyağlısını deniycem o makbulmüş masada kalabalık görünsün diye.
portakal mübarek site hee kaydirigubbakcemile3
Evet canım sayenizde.Kocam bana pazartesi günü efferim dedi paylaşıyım sizle mangal neyim yapmıştık misafirler vardı epeyicene köfte artmıştı bende o köftelerı sakladım pazartesi sulu köfte yemeği yaptım o köfteleri kullandım o kada rgüzel olmuştu ki hala tadı damağımda.aşkımda efferim dedi tasarruflu dedikaydirigubbakcemile2
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/304665-buda-nisanimmmmmmmmm.html
bıde sadece eşinin taktıkları bunlarmış aman bende daha cok var :dilcikar:
iim esmacım napiim işe git eve gel hep aynı wala her c.tesi misafir yorgunluklar ewlilik = yorgunlukmuş
yazcana zahmet olmazsaesmacım merhaba,deniz tarif aradığını söledi ğer istersen çok güzel bi tarifim var adı kokostar kurabiye birazcık zahmetli yalnız ama çok diil yazmamı istersen söle olur mu kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?