Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komsu cok guzelmış bacım gule gule kullan ben sımdık bısey dıycem yanlış anlama yolarım
nazar boncuğu asla tasımam

pshmına cok şık cnm bızde nışan bohcası ıcın alsak mı hem kullanıslı olur demı yaa

psoriass bacı sen hamılesınn :ecrin_bebek:

glcnn paprm saatler olsun eklende bakak

bende bunun bi tane nazar boncuklusu var günlük çok severek kullanıorum

bendede bunun büyük 3 lü nazar boncuklusu var..opuyorumnanaktan
en çok onu takıyorum bide 2.eklediğinin halkalı olanından var babacım aldıı favoriden ben bilezik istemedimm böyle bişe al hediye olsun senden hep takayım dedi oda kırmadıı benii opuyorumnanaktan

bide setimin kelepçeli zarif bileziği var bide eşimin iş arkdaşları zarif kelepçe bilezik taktılar..
onların dışındakilerinn hepsinee yok gözüyle bakıyorumm :dilcikar:
zaten bi çoğunu bozdurduk borçlara yatırdıkk..

he okey canm eve erken gıdersme bunu gidemezsem
arsininkini yapam

bide buna benzer var onuda çok seviom

mesela şimdide bende bundan var ama benimki sarı ayrıca çift zincirli bide küçücük bi kalbi var

oham be amma takılarınız varrr maslalh

Böcük o hasır setini rizeli gelinlere genelde alırlar bende de vardı set olarak anneannem ve 3 dayım ortak takmışlardı herşeyı vardı ama düğünden sonra bır ay taktım hiç begenemdım hemen o araları kırılıyor rahatsız edici bozdurduk hedıyelık bılezıklerle beraber burma yaptırdım hiç takıyon mu dıye sorarsan hayır takmıyorum alyans dışında bi şey.Ama buketın çok güzelmiş günlük kullanım için buket çok beğendim gule gule kullan canım.
pufi sende çok ıyı etmışsın bazen böyle moral buluyor ınsan bird eyemge gıtseydın tek başına yesen yesen bır sürü şeyler ben genelde bunu tercıh ederım gergin oldugum zaman.Ufff bı gideyim gene markete eti puff alayım

Buket o mavı boncukludan bende de var ama benımkı de sarı ve tek zıncırlı kupesı ıle takım kolyesı flan çok severek almıştım

Böcük bende istiyorum çok hamileolmayı ama bilmiyorum ki ekrar test etmeye de cesaretim yok en son pazartesi günü birdamlacık kahverengı akıntı gelmişti sankı hastalık bıtecegı zaman olur ya aynen onnu gibim:)

böcük mavi boncuk batil inanc oldugu icin takmazdir
ama süs olarak kulanilabilinir bence

yaa Arsii burdamısınn

senin kurabiyenden yapçaktım canım çekti amaaa

evdeki mahlepin bşına bi iş gelmiş kafamçokkarıştı sağleple mahlep karışmış, şimdi ben ondan koysam nasıl olur? yada hiç mahlepsiz yapsam ? yoksa hiçmi yapmasam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…