peki nolcak o sağleple mahlep yaa atıcazmı? poşetleri kavanoza doldururken ikisini aynı snaıp koymuşuz şimi karışımımız var :bbo:
bu menü listesini 30luk hazırlamıcaksınız dimi
elceğizlerimle açtığım ve pişmeyi bekleyen kıymalı açma börekopuyorumnanaktan
slm arkadaşlar
damdan düşer gibi bir soru :)))
akşama ne yemeğiniz var
anam ne yaparsa
kocam yok bende anamda kalıyorum
Hamuru İçin:
•1 kahve fincanı kakao
•2 yumurta (birinin akı iç malzemesine)
•250 gram margarin
•2 kahve fincanı pudra şekeri
•1 pkt kabartma tozu
•1 pkt vanilya
••Aldığı kadar un
içine
•2 su bardağı hindistancevizi
•2 çay bardağı purda şekeri
•1 yumurtanın akı (hamur malzemesinden alınacak)
YAPILIŞI:
Un dışında tüm hamur malzemesini karıştırın.
Un azar azar ekleyerek yumuşak bir hamur elde edin.
Ayrı bir kapta hindistancevizi, yumurta akı ve şekeri karıştırın.
Hamurdan küçük parçalar kopartarak yuvarlayın ve mümkün olduğunca ince olmasını sağlayarak içini açın.
İç malzemeden koyarak hamuru kapatın. Kapalı yeri alta gelecek biçimde yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Fazla basık olmasınlar. Yuvarlak formu korumaya dikkat edin.
180 dereceli fırında kurabiyeleri pişirin.
ALINTIDIR
ne güzel :asigim:
bende pazar günü gittim ama anacımı yine özledim mafoldumben
tatlım hamurdan 8 beze yapıorum 4 alta 4 üste. 4 taneyi teker teker açıorum aralarına yağ sürüorum hepsini üstüste koyup tekrar açıorum
kimse kusura bakmasın ben hayatta takmam öyle altın
anneme versem o bile takmaz o ne be öle
kızmayın ama o bele takılan tam bi görgüsüzlük
takı dediğin şık durmalı
parlayıp gözümün içine içine girmemeli
ben sevmedim
ayrıca trabzon setindende nefret ediom
ay selanay yok be ne takıcam sadece kelepcemı takıyorumcok spor zaten
ervaaa:jeyyar:
haha o zaten vardı kız
,
yapim istersen sana yeni takvim
esmaaaaaa çıldırttı bu AVRATLAR KILABI beni ya 1 saat yazdım anlattım pat bağlantı kesildi offff kötükedihüso -tatlicadiarzu- bekle yeni baştan yazayım barii
Bende dün çok sinirliydim işten çıktıktan sonra işyerinin tuvaletine girdim böğüre böğüre ağladım sinirlerim boşaldı yaaaa sonra çıktım, arabayı bi yere bıraktım gezdim gezdim cüzdanımda da alamancı akrabamın düğün için verdiği bi çeyrek altın vardı 1 aydır harcamadım düğün zamanı lazım olar diye. Gittim bi züccaciyeye uzun zamandır aman bunlarda alınırmı bu parasızlıkla,sonra alırım dediğim iki tane bibloyu obje mi biblo mu işte her neyse onları aldım çıktım 20 tlde borç yaptım ohhh rahatladım sefam olsun
Birde dün bornoz takımı hediye geldi zaten yoktu alacaktım bunları da pek beğenmedim ama en azından 150 tl'den yırttım, akşam resimlerini çeker gösteririmmirmirmirmir
içine et koymadıysan bu zeytinyağlı oluyor
dolmalar dolunca tencereye dizion üzerine nie zeytin yağı dökmedin bakimmmklava:
profilime bakabilirsin
kelin ilacı olsa kendi başına
aynen :lepi:
üstüne para verseler takmam :umursamaz:
kaydirigubbakcemile5
bukett bende uyuz oluyom onlara çok çirkin neyini seviyolar yıllardır anlamamm
kibar olduğu sürece altın severim ama öle bide yeni gelinler takarya koluna bilezikleri çok komik yaa
:roflol: :roflol:
buket al benden de o kadar ben kendi altınlarımı bile nikahtan beri görmüom şeytan görsün yüzlerini hiç sevmiom ya sarı altın takmayı ben onları yatırım için aldım ben onlara baktıkça 4 tekerlek görüom bana doğru geliolar tez zamanda yarabbiiikaydirigubbakcemile3
saçlarını kestirenler hemen foto ekleyin :enbuyukkk:
glcnn paprm saatler olsun eklende bakak
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Annaaa kısamıı kestirdinn :bbo:
Ahh bi ben cesaret edip kestiremedimm :umursamaz:
Sıhhatler olsunn canımm Şeniz
yok bacım ya normalde takı takmayı sevmem ben zaten
sadece düğüne giderken set yerine kalın bilezik aldırsam da ondan mı taksam ki diyorum yeni gelin olduğumuz belli olsun yani zemuszemus
sonracıma mandilin o kek fanusuna bayıldımmmm ama ama amaaa kurabiye şekilleri harika yaa :) güle güle kullaannn.. Arsininkurabiyelerden yap bence onla harika olur eminimm cokacimcoook ilk fırsatta bende yapıcam zaten :)
hee Mandilinin kapı süsüde çok güzelmişşş
mrb güzeller, ögle arasında saçlarımı kestirdim de geldim :) hemde kahkül kestirdim bu sefer bakalım yakışacak mı?kullanışlı olacak mı_?
aman iyi olmuş bari hadii küs mü değilmi içini daraltmıştı kuşum yafsDün akşam misafirlerim vardıı...
Eltilerimm kaydirigubbakcemile3
Bana darılan eltimde geldi hiç bişe olmamış gibi muhabbet sohbet ettikk zemuszemus
Böyle olsun işte küslük dargınlık olmasınn dimii opuyorumnanaktan
]evet kızlar söz verdiğim gibi dün aldıklarımı ekledim 2 tane aldım bir örnek
umarım beğenirseniz nişan valizi olcak kendileri[/COLOR][/B]
buyrunnnnnnnnniftar için menü isteyenlereee
oooh ellerine sağlık pişincede ekle emi cokacimcoookelceğizlerimle açtığım ve pişmeyi bekleyen kıymalı açma börekopuyorumnanaktan
]
kızlaaaaar takılardan bahsedilmişte
açıkcası seviyorum ben hele ki yeni evli olduğum zamanlarda düğünler giderken takarım takılarımı, yeni gelin olduğum belli olsun
heee geçen gördüm onları sizene yafss tarife bakın yazceedim kaydirigubbakcemile
streçli resim çekmeseydin
burda bi iki arkadaş var benim resimlere takmışlar niye streçli çekiom die :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?