Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlaaaaar takılardan bahsedilmişte
açıkcası seviyorum ben hele ki yeni evli olduğum zamanlarda düğünler giderken takarım takılarımı, yeni gelin olduğum belli olsun

yalnız ben seneler öncesinden hasır bileziği görmüş vurulmuştum, senelerdir isterim hasır bilezik diye ama son bikaç senedir öyle moda oldu ki herkeste var bi de bozdururken acayip düşüyor en çok ona sinirim bozuluyor, zaten kapalıyım set aldırmam kolyesi küpesini takmam bişey fark etmiyor o yüzden şu kalın bileziklerden mi aldırsam ki diyorum

peki nolcak o sağleple mahlep yaa atıcazmı? poşetleri kavanoza doldururken ikisini aynı snaıp koymuşuz şimi karışımımız var :bbo:

bilemem :)

bu menü listesini 30luk hazırlamıcaksınız dimi

o güne göre deil kız
alternatif :)

elceğizlerimle açtığım ve pişmeyi bekleyen kıymalı açma börekopuyorumnanaktan

streçli resim çekmeseydin
burda bi iki arkadaş var benim resimlere takmışlar niye streçli çekiom die :mymeka:

slm arkadaşlar

damdan düşer gibi bir soru :)))
akşama ne yemeğiniz var

anam ne yaparsa
kocam yok bende anamda kalıyorum

uyy gamze yaaa cokacimcoook ellerine sağlık maşallahhhh sanaa

bu arada biz açma böreği bi tane kocaman açıyoruz sonra yağ sürüp dilim dilim kesip üst üste katlıyoruz ortada, 2 tane yapıp tekrar onları tepsi kadar açıp altına üstüne koyuyoruz, seninkide öyle duruyo öylemi yapıosunn?

bu arada ben nasıl açıyosam, normalde yuvarlak açılır ya, ben bi açıyorum dikdörtgen kare gibi şekiller çıkıyo ortaya yuvarlayamıyorum bi türlü :)) Allahtan artık tepsiler dikdörtgen :)) ama borcama yapmak hiç aklıma gelmemişti :bbo:

neyse şimdi burda sizin sayenizde staj yapıyorum evlenince bende yapıcam bööle

aynı kurabiyenin tarifini bende veriym daha dün aksam yaptım da ordan aklımda
Hamuru için:
1 paket margarin ( oda sıcaklığında)
1/2 çay bardağı sıvı yağ
1,5 çay bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
3-4 yemek kasığı kakao
1 yumurta sarısı
alabildiği kadar un

iç malzemeler
2 çaybardağı hindistan cevizi
1 yumurta beyazı
2 yemek kaşığı şeker
1/2 çay bardağı süt
:lepi:

ayrıca trabzon setindende nefret ediom

al işte gene aynı fikirdeyiz kaydirigubbakcemile5
zerafetten çok uzaklar bencede Şeniz

ay selanay yok be ne takıcam sadece kelepcemı takıyorumcok spor zaten

yok bacım ya normalde takı takmayı sevmem ben zaten
sadece düğüne giderken set yerine kalın bilezik aldırsam da ondan mı taksam ki diyorum yeni gelin olduğumuz belli olsun yani zemuszemus

möcük opuyorumnanaktan

haha o zaten vardı kız
,

yapim istersen sana yeni takvim

nasıl etcenki hem baksana benim yaptığım niye ilerlemiyoda sen in yaptığın ilerliyo de bakim

esmaaaaaa çıldırttı bu AVRATLAR KILABI beni ya 1 saat yazdım anlattım pat bağlantı kesildi offff kötükedihüso -tatlicadiarzu- bekle yeni baştan yazayım barii

AVRATLAR KILABI ahahahahahah :roflol::roflol::roflol::roflol:

ooooooooohhhhh iyi etmişin valla ne güzel
bendede para olsada çıkıp bi stres atsam yaaaa
üfff okul aamaya basladım yenisezonda çalışıcam
yeter bukadar evde oturmak
para kazanıp stres atıcam hıh sositososito

kaydirigubbakcemile5

bukett bende uyuz oluyom onlara çok çirkin neyini seviyolar yıllardır anlamamm
kibar olduğu sürece altın severim ama öle bide yeni gelinler takarya koluna bilezikleri çok komik yaa
:roflol: :roflol:

anam şimdi bu kızlara ayıp olacak kaydirigubbakcemile3 ben ilk buketin yorumunu okuyup yazdım kızlar kusura bakmayın sizlede aynı kafadanmışız:roflol:

saçlarını kestirenler hemen foto ekleyin :enbuyukkk:

glcnn paprm saatler olsun eklende bakak

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Annaaa kısamıı kestirdinn :bbo:
Ahh bi ben cesaret edip kestiremedimm :umursamaz:

Sıhhatler olsunn canımm Şeniz

tşk ederim cnm.fotoğraf makinası yok ki nasıl ekliymm
yoo çok kısa değil de eski haline göre biraz kısaldı ama asıl değisiklik kahkülde
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yok bacım ya normalde takı takmayı sevmem ben zaten
sadece düğüne giderken set yerine kalın bilezik aldırsam da ondan mı taksam ki diyorum yeni gelin olduğumuz belli olsun yani zemuszemus

bende seninle aynı fikirdeyim bende kapalıyım ve kalın bilezik almayı düşünüyorum
nişanda günlük de takılabilecek minisetler oluyoya ondan takılmıştı ama çok beğenmedim
düğünde benim dediğim olcak
benim görümce varyaaa
hep onun yüzünden oldu
anam hepsimi gıcık olur yaaa
bide oda üyeymiş buraya
anaaaaaam :kedi: okuyomuş bunları sırnaşık şey

papi canım hani şu el kadar pahalı bezleri soruyodun yaa evde bulduk şimdii elim değmişken yazayım sana,

markası, Royal sales internetional- mikrodokulu
royal cleaning eco-line
isveç malıymış

kullanmadan önce 1 saat suda bekletion kullanımdan sonra beyaz sabunla yıkanıp asmadan kurutuuluo

anneem kışın 25 ytl ye almışş

teşekkür ederim canım a.s. benimde aklımda arsinin kurabişlerini denicem onlara bu hafta

mrb güzeller, ögle arasında saçlarımı kestirdim de geldim :) hemde kahkül kestirdim bu sefer bakalım yakışacak mı?kullanışlı olacak mı_?

hani foto bkalım hemeneeen :teytey:

aman iyi olmuş bari hadii küs mü değilmi içini daraltmıştı kuşum yafs

]evet kızlar söz verdiğim gibi dün aldıklarımı ekledim 2 tane aldım bir örnek
umarım beğenirseniz nişan valizi olcak kendileri[/COLOR][/B]

aaaaaaaa bizim bavullarımızdan. balayına çıkmadan önce almıştık kocişinkibu renk benimki kırmızı :lepi: çok sağlam ve kaliteliler güle güle kullan paşim ama biz kazık yedik 105 e aldık tekini

iftar için menü isteyenlereee
buyrunnnnnnnnn

hepiciğini kopyaladım thanks canım kaydirigubbakcemile5

elceğizlerimle açtığım ve pişmeyi bekleyen kıymalı açma börekopuyorumnanaktan
]
oooh ellerine sağlık pişincede ekle emi cokacimcoook
kızlaaaaar takılardan bahsedilmişte
açıkcası seviyorum ben hele ki yeni evli olduğum zamanlarda düğünler giderken takarım takılarımı, yeni gelin olduğum belli olsun

neden selenay takmayınca yeni gelin olduğumuz anlaşılmıyor mu ? laelaelaelaelae

streçli resim çekmeseydin
burda bi iki arkadaş var benim resimlere takmışlar niye streçli çekiom die :mymeka:
heee geçen gördüm onları sizene yafss tarife bakın yazceedim kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…