Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

...................
bukettt koptuuuuuuuuummmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy bugün çok sinirliyim bu g..tmcelere:mymeka:
aferin alıştır böle yarın görecez senide maynak:mymeka::mymeka:
peki kızlar
eşlerinis nişanlılarnıs
sizin ailenise karsı nasıl?
sık sık gelp gider mi?
bayılıo hele babama geldiklerinde ne yedireceğini şaşırıyo kapılarda beklio resmen ne zaman gelecekler die bizimkilerde yere göğe koyamıyolar ama annem falan damadım die sarılır kız kardeşim falan benden farklı görmezler yani:asigim:Şeniz
yerden yere atmışsınız nan benı ınsafsızlar hele sınayy benı öldurdu mafoldumben

işim vardı olm canım cıktı ve hala 230 duam kaldı bıtmedı mafoldumben

görümcelere ölüüümmmmkötükedihüso

Benim sözleneceğim insanla ailem tanıştı. Benim aileme karşı çok sevgi ve saygılı Allah bozmasın. Benden daha fazla yani =))

hoşgeldin pırlanta a.s.

Selen_ay sen bi ara bekar kızlar buyrun muhabbete topiğine gelmiştin dimi o selanay sensin galiba yanılmıyosam =)) Hoşbulduk.

pIRLANTA bende koptum hemen dolabın arkasına girdim napion orda deseler
heeç suntaları inceliom diecektim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heryere atlarlarsa böle olur. hiç olmucak yerden lafını alır. sonuçta sen oturucan yani sen beğenicen ne bilim bende kaynana olunca öylemi olurum acep...

peki kızlar
eşlerinis nişanlılarnıs
sizin ailenise karsı nasıl?
sık sık gelp gider mi?

benim kocacık bizimkilerin gözdesi vallahi allah nazardan saklasın. daha dün telefnda kouştuk bizimkilerin evlenme yıl dönümüydü allah sizin gibi upuzun bir evlilik nasip etsin bize dedi. bizimkiler erişim :roflol: ayrıca bizimkilerde ona karşı çok sıcak ama. annem telde konuşurken hep sen bitiriyorsun kontörleri hiç oğlumla konuşamıyorum ver çabuk der alır onlada konuşur :1rolleyes:
dün aşkımla yolda yürüyoruz atlasjet firması uçak biletlerini 59 tl ye düşürmüş. aşkım şöyle dedi aynen iletiyorum. aşkım alalım gidiş dönüş bileti babama. diyarbakıra yollayalım süpriz yapalım ona. babam memleketine gitmeyeli 2.5 sene oldu özledim diyip duruyor. ona böyle bir süpriz yapmayı ben değil aşkısım akıl ediyor siz düşünün artık aralarını :1rolleyes: allahım nazarlardan sakla

ya burada iyi muhabbet dönüyomuş sositososito

hee bura böle ya bütün çatlaklar burda keller birbirini ağırlar hesabı :roflol::roflol:hiç bir topikte bir araya gelemeyecek kırıklar buraya toplanmış :roflol::roflol::roflol:
kıs çilek yoksa sen benim görümcem misin ???:mymeka:

sınay öle deme bee hep taş atcak deılız ya azda cıcek ataalım aman aramız bozulmasın kımseyle

erva saol kuşum saol yakındır bızımde düdüklüde nohut yapmamız:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…