benim kayınvalide bana nasılsınız dio bende cevap
iyiyim anne sen nasılsın?
zemuszemus
onamı düşmüş şimdiden senişn gelinliğin tübe tübbeeeklava:
yaa işte 2-3 kere görüştük yüzyüze, ama telfeonda sohbet edioz çokta arar bende ararım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
inanmıycaksınız kayınvalidemle konuşurken ikimizde çok heyecanlanıozz yaa zemuszemuszemuszemus
kimse bişey anlamıo heyecandan iyi mi dedi kötümü dedi ne konuştuk biz diye kalıom ortada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bir enerji sözkonusu aramızdaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
benim kayınvalide bana nasılsınız dio bende cevap
iyiyim anne sen nasılsın?
zemuszemus
kaynanalrınz gorumcelerınızmı geldi
ederim benmöcük opuyorumnanaktan
nasıl etcenki hem baksana benim yaptığım niye ilerlemiyoda sen in yaptığın ilerliyo de bakim
AVRATLAR KILABI ahahahahahah :roflol::roflol::roflol::roflol:
ooooooooohhhhh iyi etmişin valla ne güzel
bendede para olsada çıkıp bi stres atsam yaaaa
üfff okul aamaya basladım yenisezonda çalışıcam
yeter bukadar evde oturmak
para kazanıp stres atıcam hıh sositososito
ama çok güzellllmesela şimdide bende bundan var ama benimki sarı ayrıca çift zincirli bide küçücük bi kalbi var
topraktan canım babam yaptı annem pişirio:)bu arada pıtır yaa sizin evin bahçesinde fırındamı var annem fırında yapıyo demişsin, eski taş fırınlardan deme bana yaa ööff ne güzel eviniz var ne şanslısın
ne alcam nan
benle yemek yemek isteyen çağırsın müsaitsem giderim :dilcikar:
aman bende ne kayınvalide ne kayınpeder hepsi rahmetli görümce eltiyide salla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anammmm dişli çıktı bizim kızz:roflol:
benimde yok kaydirigubbakcemile3
ne görümcem var nede eltim free ve özggür bir hatunum :lepi:
benim kayın validem vefat ettiği için bu soruna cevap veremiycem tatlişkom yerimseniben
:roflol::roflol::roflol::roflol:sinay benden bişi istionmu hemen yollayamm :1ninca:
kız sen hıc yemeğe misafiralmıyonmu looo
buket
senin kaynana sana siz diyo
sen iim anne sen
diyosun öle mi
yürüü be buket vallaha bravo yaw bende kimseyi çağırmadım görümcen bir arka sokağımda onada seslenmedim o bana seslensin
şimdi böcük biyerden çıkıp bi saldrıcak kaydirigubbakcemile3
oha sinay bu kadarmı çabuk olaraman uğraşmasınlar benle yeter ne yakınımda ne uzağımda hayatımdan uzak olsunlar yeter gerzekler :mymeka:
bağladım valla şimdi biri denk gelse yolarım buracıkta kaydirigubbakcemile
valla bazen gerçekten çok sinir oluyorum geçen gün araba istedi eşim görümcemlerden kem kümm ıhh mıhh dedim eşime neyse boşver biner tranvaya gideriz(bu arada arabada otoparklarında duruyor dışarı falan çıktıkları yok yani) neyse zaten vermediler o gün bir içerledim bu yaptıklarına sizi Allaha havale ediom dedim ama çok moralim bozuldu üzüldüm gözlerim doldu sıcak tepemizde tranvaydan in sıcakta 1 saat yürü falan filan o gün akşam görümcemlerden haber geldi trafik kazası yapmışlar arabaları hurdaya çıkmış 1.500 TLye hurdacıya satmışlar ne onlara ne bize yaradı araba anlayacağınız ama ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste (bu arada mazlum ben oluyom -tatlicadiarzu-)tabi onlar ufak tefek çizikle atlattılar ama bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilirler :mymeka:
hee aynen öleee
ben sevmem öle sizli bizli
samimi ol canımı ye
kaydirigubbakcemile5
Pıtırım ayıp ettin al senin olsunnn
ben geldimmm...haftalardır farklı yerler keşfedıyorum bu kadınlar kulubnnde....aıle evlılk ,bır derdım var,evım evım guzel evım...vs.nasıl zman gecıyo anlamıyor ınsan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?