Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

geçer geçer

benim kayınvalide bana nasılsınız dio bende cevap
iyiyim anne sen nasılsın?
zemuszemus

ohh süpersinnn

kaynanalrınz gorumcelerınızmı geldi

efetttlaelaelaelaelae

ederim ben

mesela şimdide bende bundan var ama benimki sarı ayrıca çift zincirli bide küçücük bi kalbi var

ama çok güzellll
bana hedaye etsene

bu arada pıtır yaa sizin evin bahçesinde fırındamı var annem fırında yapıyo demişsin, eski taş fırınlardan deme bana yaa ööff ne güzel eviniz var ne şanslısın
topraktan canım babam yaptı annem pişirio:)
onunda resmini çekerim bi ara

bu arada ben doktora gittim şekerler
adamla on saat muhabbet ettik
nese sanırım gastrit varmş öle yazmş reçeteye
sora kansızlıkta var gibi sende dedi ellerime baktı gözlerime baktı onun içinde ilaç yazdı
sora adetlerin düzenlimi fln filan sorduda sordu
sora dedi gel sna akapunkturda yapalım kilo al biraz dedi
ondan sora nese gittim eczaneye ilaçları almaya karnem yanımda diil die yazdıramamştım meğersem 75 yetale tuttu oha dedim aldım ilaçları ben yarın yazdırırım dedim.Şimdi ben ramazanda oruçta tutamıcam ama olsun sağlık daha önemli sağlıklı olunca tutarım napalım
bide görümce muhabbeti dönmüş bende olcam görümce

aman bende ne kayınvalide ne kayınpeder hepsi rahmetli görümce eltiyide salla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sinay benden bişi istionmu hemen yollayamm :1ninca:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız sen hıc yemeğe misafiralmıyonmu looo

akıllı kıs nie alsın bana da eşim ablamları ramazanda çağıralım dedi bende nie dedim biz çağırıyoz 10 kişi geliolar biz 2 kişiyiz onlar bizi çağırsınla yada çağırmasınlar onların 2 kaşık yemeğine mi kaldım dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buket
senin kaynana sana siz diyo
sen iim anne sen
diyosun öle mi

hee aynen öleee
ben sevmem öle sizli bizli
samimi ol canımı ye

yürüü be buket vallaha bravo yaw bende kimseyi çağırmadım görümcen bir arka sokağımda onada seslenmedim o bana seslensin

kaydirigubbakcemile5

Pıtırım ayıp ettin al senin olsunnn

oha sinay bu kadarmı çabuk olar
bende bazen bişiler diliom oluo ama hemen olmuo ama oluo
bi el atsana benim ex aşkıma
beni bi kerecik özlediğini göreyim ölmeden
he bide akşama yine pasta yapıcam bu sefer yaparkende çekicem resim inanmıon ya

ben geldimmm...haftalardır farklı yerler keşfedıyorum bu kadınlar kulubnnde....aıle evlılk ,bır derdım var,evım evım guzel evım...vs.nasıl zman gecıyo anlamıyor ınsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…