Selen_ay sen bi ara bekar kızlar buyrun muhabbete topiğine gelmiştin dimi o selanay sensin galiba yanılmıyosam =)) Hoşbulduk.
evet canım o selen_ay ım :)
sözlenince burda takılmaya devam ettim
yok kız batmam. Senin yolunu izleyip çeyiz düzücem daha.
h geldın la bekar naper kımse kalmadı demı orda herkes bekarlıktan cıkcak ne yaptı acep
ne edınn Şeniz
hee bura böle ya bütün çatlaklar burda keller birbirini ağırlar hesabı :roflol::roflol:hiç bir topikte bir araya gelemeyecek kırıklar buraya toplanmış :roflol::roflol::roflol:
kıs çilek yoksa sen benim görümcem misin ???:mymeka:
benim kocacık bizimkilerin gözdesi vallahi allah nazardan saklasın. daha dün telefnda kouştuk bizimkilerin evlenme yıl dönümüydü allah sizin gibi upuzun bir evlilik nasip etsin bize dedi. bizimkiler erişim :roflol: ayrıca bizimkilerde ona karşı çok sıcak ama. annem telde konuşurken hep sen bitiriyorsun kontörleri hiç oğlumla konuşamıyorum ver çabuk der alır onlada konuşur :1rolleyes:
dün aşkımla yolda yürüyoruz atlasjet firması uçak biletlerini 59 tl ye düşürmüş. aşkım şöyle dedi aynen iletiyorum. aşkım alalım gidiş dönüş bileti babama. diyarbakıra yollayalım süpriz yapalım ona. babam memleketine gitmeyeli 2.5 sene oldu özledim diyip duruyor. ona böyle bir süpriz yapmayı ben değil aşkısım akıl ediyor siz düşünün artık aralarını :1rolleyes: allahım nazarlardan sakla
hee bura böle ya bütün çatlaklar burda keller birbirini ağırlar hesabı :roflol::roflol:hiç bir topikte bir araya gelemeyecek kırıklar buraya toplanmış :roflol::roflol::roflol:
kıs çilek yoksa sen benim görümcem misin ???:mymeka:
sınay vurma cıleke bee bana vurduğun yeter
o masummm
hee hos.geldin ozamanhoşbulduk uğur böcüğü
hoşbulduk. valla uğur böcüğü sayesinde buldum. onu takip ettim buraya geldim =))kaydirigubbakcemile3
emın mısın son kararın mıkaydirigubbakcemile3
mınık naber olm aksam gelde ekşın edek ervada var
papıde gelır
mınık naber olm aksam gelde ekşın edek ervada var
papıde gelır
Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende Allahın izniyle Mayısta sözlüler kervanına katılıcam. Biraz var ama napak işte beklicez...
nan bu saate ne ruju senın herıf mı gelıy yoksala bi ruj sürmeye gittim ne çok yazmışsınız
hb bu arada kızlar.
valla cnm sen bizim gelin misin bilmem ama bende görümceyimlmaz:kaydirigubbakcemile3
evet ya kaç akşamdır eksın edemiyok
gelin akşam alkisalkisalkis
kızlar demin büyük bir çakallık yaptım tabi kimine göre tembellikte olabilir...:))
hani geçen nevresim deiştirirken ütülemenin burda çok sıkıntılı olduğundan bahsetmiştim. neyse ütüyü mütüyü taşıyacaktım salona klimanın önünde ütüleyecektim ki içimden bir his ser çarşafı ser çarşafııı dedi... bende o sesi dinledim ve serdim. ardından ütüyü fişe takıp serili ve gerilmiş çarşafı rahatça ütüledimmmmmmmm:)))))))))))))))))))))))))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi burcu yaakızlar demin büyük bir çakallık yaptım tabi kimine göre tembellikte olabilir...:))
hani geçen nevresim deiştirirken ütülemenin burda çok sıkıntılı olduğundan bahsetmiştim. neyse ütüyü mütüyü taşıyacaktım salona klimanın önünde ütüleyecektim ki içimden bir his ser çarşafı ser çarşafııı dedi... bende o sesi dinledim ve serdim. ardından ütüyü fişe takıp serili ve gerilmiş çarşafı rahatça ütüledimmmmmmmm:)))))))))))))))))))))))))
ben cok beğenıyorum ne bıleyım bı huyum var bışeyı beğenır alırım ama alınca hıc takmam mesela dığer altınlarımıda cok severım ama takmam hıc
hatta aylarca küpe bıle takmadığım oldu halada öle
şuan mesela kolumda bjk bıleklığı var sıyah beyaz kırmızı bana dıolarkı nışanlın mı aldı kaydirigubbakcemile3he dıom nışanda taktı
[Bhayrlısını dıle
ama yorgunluk falan var mı
bellı eder herhalde
sabah bı kız gordum sanırım 20lı yaşlarda daha 5 6 aylık ama kız yuruyemıyordu
karnı ıyıce aşağı ınmıştı mafoldumbencok kötu oldum yanındada k valıdesı vardı sanırım ınsan bı koluna gırerr yok kız nasıl zorlanıyordu yawrm ya
senınde cünjir bı bebışın olur ınş
uyy böcüküm ağzına diline sağlık inşalah bebişim olur hamileyimdir çok yorgunum akşama uyuyorum masaya kafamı koyuyorum ofise gelir gelmez yada bilgisayar başınd ahep uykulu haldeyim yani yorgunum hep
heh yaaa sonunda benden olan biri Şenizsinay şimdi okudumda senin görümcelerde çok geri kafalıymış yani...
gelin mi alıyon hizmetçimi yaniklava:
az bile yapmışsın canım ağzına sağlık
sana vurmayımda kime vuruyum pis görümce :mymeka:sınay vurma cıleke bee bana vurduğun yeter
o masummm
hacı macı olmaz bu işler görümceysen özet mözette yok:mymeka:sinay ben okuyamadım bea ne yazmıştın bi özet geçiver be hacı
la bi ruj sürmeye gittim ne çok yazmışsınız
hb bu arada kızlar.
valla cnm sen bizim gelin misin bilmem ama bende görümceyimlmaz:kaydirigubbakcemile3
yılın ilk güllaçını yiyom da çok şekerli olmuş cokacimcoook
ekşın varsa kesin gelirim oliimm :jeyyar:
:roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?