psoriasis
yaaa ne zor nickin var nan
yazacam diye 2 kere baktm
senden bebiş haberi alcas gibime geliy
hadi hayırlısı
:)
ahahaha bende dısarda cekılemdım diye ıcmde kaldı ölemi yapsam heheh lülülülülülü yenımmı evlıydı odaevet böcüş :jeyyar:
bende de 2 tane görümce var birisi evli
onun stüdyo resmi yoktu düğünde gitmemişler
ben nişanda stüdyo resmi çektirdim diye 15 gün sonra gelinliğini giyip stüdyoya koştu :dilcikar::roflol::roflol::roflol:
çokta tınımdı ya :) yaa sinay gör işte
sen bnm gibi görümceyi görsen öpmekten doyamazsın kaydirigubbakcemile3
ıns cnmAyy sağolun kızlar inşallah.Eğer hamileysem çocukumun ismini burda vercez sizlerle ortak.İlk fikir benden gelsin mi kız olursa çeyize erkek olursa çeyizo:)
Ayy sağolun kızlar inşallah.Eğer hamileysem çocukumun ismini burda vercez sizlerle ortak.İlk fikir benden gelsin mi kız olursa çeyize erkek olursa çeyizo:)
ahahaha bende dısarda cekılemdım diye ıcmde kaldı ölemi yapsam heheh lülülülülülü yenımmı evlıydı oda
ama benm gelnlkte krıalk tühhh
erkek kardeşin yeni nişanlandıysa bence hemen yapma biraz zaman geçsin benim gibi düşünebilir :roflol:
3 yıllık evliydi
uyy cnm cektı nan :sinifsinif:
gel gel senden cakalını tanımıyom hee kaydirigubbakcemile3
he bim marketlerınde kutahya porselenın urettığı güveçler 5 tl ıdı bu hafta onuda alam dedım
hoşgeldin a.s.
seninkinde boza pişirme özelliğimi var benimkinde de yumurta her türlüsü hemde rafadan,safadan :roflol::roflol::roflol:burda bitarafınızda bozalar pişseydi sıcaktan görürdüm sizin pratik çözümlerinizi:smiley-cool:
efendim canım bana mı dedin :mymeka::mymeka:sınay bıdaha vurursan bıdahada bu topıce gelmem:roflol:
kaydirigubbakcemile5 vallahi billahi süper oldu... kaydirigubbakcemile3
bizim ütülerin buhar fışkırtma özelliği var ya aha ondan sıktım birde zor katt izlerine.
inan ütü masasında ütülerken bir yandanda yere düşen kısım kırışıyordu yerimseniben
sen bakma bu zilllere takıl benim pıratk çözümlere :sm_cool:
erkek kardeşin yeni nişanlandıysa bence hemen yapma biraz zaman geçsin benim gibi düşünebilir :roflol:
3 yıllık evliydi
böcükk ktahyanın sitesinde bunu gördüm çokk beğendimm hediyelik die geçiyo yemek takımı sanırım bu sen biliyon mu
acıktım nan benn
gelın kalk nan bsıler hazır et:mymeka:
bayıldım çok güzelmiş
böcük bilir kesin kaydirigubbakcemile3
bnmde günlük yemek takımı almam lazım başka eksiğim yok elektronik dışında :içelim:
minikcim benim bildiğim bu iki kişilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?