Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Möcük kimin dedikodusunu yapak kıssss söylede yapalımkaydirigubbakcemile3

Fmk; canım sağol takmıyorum ama işte insanın canı sıkılıyor, bizimkide gitmiş yapıştırmış hemen sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim, ama yinede kötülük olsun istemem

ohhhhhh bee sonunda duam bıttı çok şükürrr

sımdık rahatca dedıkodu edebılırıkk

nan erva sımdık ağzımı bozabılırım nan
koca totolu

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
şimdik bşy dicem ayıp olcak neyse :jeyyar:
jeyarlık bi konuydudaaa:jeyyar:
biz böcükle dedikodu ediyorus bilinis mi
:roflol:

Benim takvimdeki günüm bu saatlerde değişiyor, yarım saat önce 1 ay 6 gündü şimdi 1 ay 5 gün, KK nın saati ileri herhalkaydirigubbakcemile3

Benim takvimdeki günüm bu saatlerde değişiyor, yarım saat önce 1 ay 6 gündü şimdi 1 ay 5 gün, KK nın saati ileri herhalkaydirigubbakcemile3

amaa nedeeeeeeeeeeeen benimki varya 1 aydır birgün bile ilerlemediii biliyomusunnn
aaaaaaaaaaaaaaay napayım bennn takvimim bile ilerlemiyo ben gün sayıyorum burdaaaa
:sinifsinif::sinifsinif:

amaa nedeeeeeeeeeeeen benimki varya 1 aydır birgün bile ilerlemediii biliyomusunnn
aaaaaaaaaaaaaaay napayım bennn takvimim bile ilerlemiyo ben gün sayıyorum burdaaaa
:sinifsinif::sinifsinif:

Kuzum yeniden yap sende, bazen oluyor öyle yenile bence yani güncelle olma mı ?

erva yenı duam bıttı nan jeyarlık konu gnah ama dedıkodu deıl nede olsa doğruları dıycez demı yaa
senınde hıc sansın yok hee takvım bıle gerılemıyo :roflol:

pufı sevmedığın bırı var mı burda bak aramısda kalcak onun dedıkodusunu edek

Sevmediğim kimse yok gııı şimdi aklıma gelmi ben safım bu konularda, bugün börülceye sinirlendim o kaaaaaCADIARZU

Yok papi orası değil kamyon gibi ismi var, söylemeyim şimdi burda demekki nick benzerliği:ecrin_bebek:

Mende çıkıyorum, bıcı bıcı bapıcam, öptüm hepinizi bize dua edin unutmayın

cnm sıkkın şuan ve şoktayım
bı kişi ıle konustum msn de allahım ya
bana neler neler dedı neyse yaırn anlatım suan cok gergınım cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…