Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kütahyadan şikayetmi :1shok:

erva nası kıvama gelio yaww :)) ulaa şu ekşınları bi ben göremedim anasını satimm yaaa akşama bende gelcemmm bananeeeeeee

MINIK onlar kullanmayı bılmıyo:roflol: belkıde karşı markadan yazmışlardır cekemıyolaR

papı gel baıcm
nan benım usak hıc sevmedığım kızla resım cekınmış durun ekleym bakın yolcamonu

yok anam yok koyamıyomm resmı nedense
neyse o zıllıyı ben nasılsa yakalarım
bıdaha benım usağu yalnız maça asla yollamıycam

bnıze geldığınde o resım ne öle dedım ben koymaıdm etıketlemışler resmı dedı
o an zafer sarhoşuydum bılemedım dedı:mymeka:

facede askerlerle ılgılı vıdeo ızlıyomm alsana acılım dıe ayy ağlıycam sımdık yaamafoldumben

[
nan seninle aynı ofiste çalışmakta zordur hee bıdı bıdı :roflol::roflol::roflol:
sen ramazanda saldırganlaşırsındakaydirigubbakcemile3

bende gidiom akşam kocam halı sahaya gidicek arkadaşlarıyla beni arkadaşının evine bırakacak birazda onun karısıyla görümce çekiştiriyim o kızda kayananadan dertli kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alem gacı seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bide bana cadı gelin derlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet jumbodan burayada bikaç kişi yazmıştı memnun olmadığını..

bu arada kütahyanın daha çok şikayeti var demişsin ya, birde şöyle düşünmek lazım bernardodan takım alıp kullanan çok kişi olduğunu sanmıyorum ama kütahyayı kullanan binlerce kişi vardır mutlaka..

kütahyadan şikayetmi :1shok:

erva nası kıvama gelio yaww :)) ulaa şu ekşınları bi ben göremedim anasını satimm yaaa akşama bende gelcemmm bananeeeeeee

nan bütün ekşınlarıda yanlıs anlamışsın nan papi :roflol:

jumboda o kadar çok şikayet varki çatal bıçak takımını almaktan vazgeçtim valla

o enayiliği burda bitek ben yapmışımdır :kedi:

evet bu söylediğinde çok önemli faktör papicima.s bende aynı şeyi söylemiştim bir satıcıya oda bana bu açıklamayı yapmıştı...
ayrıca birde şöyle bir şey demişti. meesela sen hisarsın sahte profillerle jumbo adına mesajlar yazıyorlarmış şikayet var coma. yerimseniben yani çok kıstas alınacak şeyler değil. okuyun değerlendirin ama ürün hakkında gerçek hayatta araştırma yapın. mesela ben jumbolarımdan çok çok memnunum. tencerelerinde bir şey dikktimi çekti. yemek yapıyorum ya saat 3 gibi aşım gelince 7 de ısıtayım diyorum bakıyorum hala sıcak :uhm: yemeği hemen soğutmuyor. ve dipleri ince diye galiba çok da çabuk pişiriyor. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…