Bunları konsolumun üzerine düşündüm
Bunları da bugün annem almış, üzülüyorum diye habire birşeyler yapmaya çalışıyor:sinifsinif:
Bunları normal tuvalete koyucam, banyo için mavili primanova var
Buda zeytinliğim
canımm güle güle kullan
bende çalışııım böle stresim var deyip
kendimi alışveriş atcam
yokmu aranızda anaokulu işleten
iş arıyorummm
duyurulur
3 senelik öğretmenim alimallah
papi canım hani şu el kadar pahalı bezleri soruyodun yaa evde bulduk şimdii elim değmişken yazayım sana,
markası, Royal sales internetional- mikrodokulu
royal cleaning eco-line
isveç malıymış
kullanmadan önce 1 saat suda bekletion kullanımdan sonra beyaz sabunla yıkanıp asmadan kurutuuluo
anneem kışın 25 ytl ye almışş
canımm güle güle kullan
bende çalışııım böle stresim var deyip
kendimi alışveriş atcam
yokmu aranızda anaokulu işleten
iş arıyorummm
duyurulur
3 senelik öğretmenim alimallah
hehey ben bunu alıntılamıştım hala duruyomuş :)) Sağol pashminaa yadım markayı deftrime işe başlarsam bende alcamm :)
nann benide alsınlar bende bilgisayar öğretirim çocuklara 2 yıllık öğretmenimm kaydirigubbakcemile2:enbuyukkk:
sen açta mıçına gül :dilcikar:
ücretli öğretmen başvuruları başladı :mymeka: onlardan kalan yerlerede kadrolu alcaklar !! ne güzel dimi?
başvurmayı laa sakınn
nan erva koca kıçının neresıne hayran baksınlar bee allasen[/B]
burcu benden cok yasicaksin ayni seyi bende aklimdan gecirdim... bikakine carsafi serdikten sonra o sekil ütülemeyi taktim kafaya.. yoksa diger sekil ütüle ütüle bitmiyor sonu gelmiyor mübarekkızlar demin büyük bir çakallık yaptım tabi kimine göre tembellikte olabilir...:))
hani geçen nevresim deiştirirken ütülemenin burda çok sıkıntılı olduğundan bahsetmiştim. neyse ütüyü mütüyü taşıyacaktım salona klimanın önünde ütüleyecektim ki içimden bir his ser çarşafı ser çarşafııı dedi... bende o sesi dinledim ve serdim. ardından ütüyü fişe takıp serili ve gerilmiş çarşafı rahatça ütüledimmmmmmmm:)))))))))))))))))))))))))
Bunları konsolumun üzerine düşündüm
Bunları da bugün annem almış, üzülüyorum diye habire birşeyler yapmaya çalışıyor:sinifsinif:
Bunları normal tuvalete koyucam, banyo için mavili primanova var
Buda zeytinliğim
fmk gelmiş
hoşgeldin fmk,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?