Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bunları konsolumun üzerine düşündüm

Bunları da bugün annem almış, üzülüyorum diye habire birşeyler yapmaya çalışıyor:sinifsinif:

Bunları normal tuvalete koyucam, banyo için mavili primanova var

Buda zeytinliğim

hehey ben bunu alıntılamıştım hala duruyomuş :)) Sağol pashminaa yadım markayı deftrime işe başlarsam bende alcamm :)

canımm güle güle kullan
bende çalışııım böle stresim var deyip
kendimi alışveriş atcam
yokmu aranızda anaokulu işleten
iş arıyorummm
duyurulur
3 senelik öğretmenim alimallah

nann benide alsınlar bende bilgisayar öğretirim çocuklara 2 yıllık öğretmenimm kaydirigubbakcemile2:enbuyukkk:

Sağol erva daha güzelleri senin olsun inşallah, valla çalıştığımdan değil stresten sıkıntıdan çıktı bunlar, alamancı hediyesiyle kaydirigubbakcemile3
Canım bizim burda milli eğitime başvurular başladı anaokulu öğretmenleri için, bir abla varda bizim burda o da kpss si düşük geldiği için başvurdu başlamış yani başvurular,

ne kaa guzel cnm yaa anneler olmasa ahh ahh halımız duman kokusu sesi yeter
gercı ben koklamayalı 1 yılı gectı :gitme:
cok guzel hepsı emeklerne sağlık annecığının
gule gule kullan cnm

temam iş bulayım senide dicem
bilgisayar öğretmenide ayrı alınıyo zaten
en son okulumda bilgisayar sınıfın içindeydi
ben yaptırıyodum ne yapcaklarsa.
sen bana okul bul ben sana okul bulam
bağıracam parasızlıktan
:çok üzgünüm:

ücretli öğretmen başvuruları başladı :mymeka: onlardan kalan yerlerede kadrolu alcaklar !! ne güzel dimi?

başvurmayı laa sakınn

ücretli öğretmen başvuruları başladı :mymeka: onlardan kalan yerlerede kadrolu alcaklar !! ne güzel dimi?

başvurmayı laa sakınn

ben kaydımı dondurduydum aöf.de
4 yıllık bitiricektim
aydında kazandım üni.yi gitmedm
şimdi yeniden kayıtlar basladı ekime kadar
kpssyi hiç hiç düşünemiyorum bile
çok felaket bşy yaa

ohhhhhh bee sonunda duam bıttı çok şükürrr

sımdık rahatca dedıkodu edebılırıkk

nan erva sımdık ağzımı bozabılırım nan
koca totolu

bayan mafia, dyg_6, elisaa, fmk+, PapiBJK+, Pufilota, songa84+, yesm

aşağıdakıler bakman nan az yazında bee dedıkodu edek hadı ya nolur bugun dedıkoduda sn gun yarın olmaz gec olmadan hadın bee

burcu benden cok yasicaksin ayni seyi bende aklimdan gecirdim... bikakine carsafi serdikten sonra o sekil ütülemeyi taktim kafaya.. yoksa diger sekil ütüle ütüle bitmiyor sonu gelmiyor mübarek

güle güle kulan canim.. bide o görümceni kayinvaldenin alinmasini takma kafana sala gitsin.. bildigin yoldan ilerlemeye devam et.. hem keniniz yapiyorsunuz herseyi hem bide onlara mi secim yaptiracaksiniz alla alla

fmk gelmiş
hoşgeldin fmk,

saolll canim.. ben sabah da buralardaydim opuyorumnanaktan
esim bugün balkonda otururken cay iyi gider dedi benim demliyesim yerimden kalkasim yoktu.. simdi gece oldu suan mutfakta cay demelemis getiriyor sırnaşık şey öyle erkek milettini cok simartmicaksin :lepi:

cayim geldi.. cikiyorum kizlar yarin konusuruz allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…