Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benı sen bozdun erva
neyse yenı bıttı namazım allahım kabul etsın
bıde kasıklarımı üşütmüşüm zor bela bıttı

benımkının adı abay ben ona abowww dıom:roflol:

:sinifsinif:
uff monotonlaşmasın yaaaa :sinifsinif:

benı sen bozdun erva
neyse yenı bıttı namazım allahım kabul etsın
bıde kasıklarımı üşütmüşüm zor bela bıttı

benımkının adı abay ben ona abowww dıom:roflol:

Allah kabul etsin canım
bugünden itibaren bozmakmış jeyarlıkmış kafam o konulara çalışmıyy
:roflol:
:roflol:

aminn canımm inşallah bu günlerimizi unutmayızda hayallerimiz gerçekleştiği zamanda şimdiki kadar heyecanlı oluruz

ayy ilk ramazanlarımızı hatırlıyorumda bazen sahura kadar mesajlaşırdık :)) her sahur mutlaka mesaj atardık birbirimize, iftarda da aynı şekilde..

şimdiyse uyku daha tatlı geliyo

üüff evlenince napçaz biz yaaa

hoşgeldin canım doğru söylüyorsun.
o hayaller uçup gidiyor sonra umuyorum hiçbirimiz karşılaşmayız böyle bir durumla

aynen canim bizde öyle.. ne romantik oluyordu simdi ise üc haftalik evliyim
bazen kendime inanamiyorum.. vay be sende evlendinya fmk helal olsun diyorum.. evde kalmisliga alistirmistim kendimi.. yerimseniben
canim benim ya allah kavusursunnnn

saolun var olun

sımdık sabahtan berı bı konu vardı onu okudum hala kılıtlenmemış hayret
ama cok komık bı cvp verdım :roflol:
konunun özetı şu
kaynanası 1000 km uzaktaymış 40 yılda bı gelır dıo neyse kadın arabanın önune kaynanası oturmasın dıe gömulmüüş kaynanada gelırken hopp kapmış koltuğu:roflol:
neyse kadın hırs yapmış arabaa kullanmayı öğrenmış bıdaha gelmış kaynanası kadını öne oturmamış
kımı ı ettın kımı kotu dedı
tabı bende cok fesatsın gıbı seyler deıdm
sonrada cok şanslı kaynanan dedım senden uzakta:roflol:
neyse baktım konu devam edıyo
gıttım yazdım
koltuğu sökmeye geldım koltuk gıttı kavvga bıttı

Amin fmk, bütün sevenleri inşallahh hayırlısıyla kavuşsun herkes sevdiğine :Saruboceq:

sizede maşallahh

oo burcu geldi hoşgeldiiii :)

betada gelmiş bütün gün yoktuu

Bi gün bende bu kırmızıyla işaretli kısmın cevahirx li versiyonunu söyleyebilecekmiyim acaba:sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
aslında adak adamayı düşüüyorum
Bi ortaya çıkarsam evleniyorum diye
Tüm çeyizleirmi tek tek çıkaırp çekip size sergiliyim adağı düşünüyorum
Amma ve lakin yapamamda zar zor bulduğum evlilik tehlikeye düşer diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3

benım usak günduz bana dedıkı karar verdımm senı sıkmıycam 2010 yazı evlencez bende şaak edın dedım yaa
yok yok harbı dedı
bende oleyyyyyyyyy dedım
ohhhhhh kışın evlenmekten kıcımın donmasından kurtuldum

muhaha hayırlısı böcüğüm bee :))

bu arada bugün ilk defa bamya pişirdimmm, ama çok zormuş yapması :))) aşkımın en sevdiği yemek bamya valla dedim çok yapamam kusura bakma :)) olsun dedi sen yemek yapamazsan ben sana patates kızartırımm :))

seviyorum ulaann adam aç kalmaya bilem razı benle olmak için :)))

of kizlar almanyada firtina tehlikesi bahcede cadir devrilmis gittik cadiri sökük sandaliyeleri iceri aldik.. simdide yemek yiyip yatacagiz... hepinize hayirli sahurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…