- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bizde daha düne kadar birlikte iftar yapmanin hayalini kuruyorduk.. hamd olsun bu günümüze..
kizlar kiymet bilmek cok önemli..hani simdi sevgilimizle nisanlimizla birlikte birseyleri yapmanin hayalini kuruyoruzya, hani uzak olunca birbirinden rüya gibi gelir bu hayaller.. malesef ki kavusunca bu hayaller unutuluyor hayat monotonlasiyor kadir kiymet unutuluyor.. insallah burda olan hic birimiz böyle bir durumla karsi karsiya kalmayiz..
benı sen bozdun erva
neyse yenı bıttı namazım allahım kabul etsın
bıde kasıklarımı üşütmüşüm zor bela bıttı
benımkının adı abay ben ona abowww dıom:roflol:
kizlar kiymet bilmek cok önemli..hani simdi sevgilimizle nisanlimizla birlikte birseyleri yapmanin hayalini kuruyoruzya, hani uzak olunca birbirinden rüya gibi gelir bu hayaller.. malesef ki kavusunca bu hayaller unutuluyor hayat monotonlasiyor kadir kiymet unutuluyor.. insallah burda olan hic birimiz böyle bir durumla karsi karsiya kalmayiz..
aminn canımm inşallah bu günlerimizi unutmayızda hayallerimiz gerçekleştiği zamanda şimdiki kadar heyecanlı oluruz
ayy ilk ramazanlarımızı hatırlıyorumda bazen sahura kadar mesajlaşırdık :)) her sahur mutlaka mesaj atardık birbirimize, iftarda da aynı şekilde..
şimdiyse uyku daha tatlı geliyo
üüff evlenince napçaz biz yaaa
aynen canim bizde öyle.. ne romantik oluyordu simdi ise üc haftalik evliyim
bazen kendime inanamiyorum.. vay be sende evlendinya fmk helal olsun diyorum.. evde kalmisliga alistirmistim kendimi.. yerimseniben
canim benim ya allah kavusursunnnn
benım usak günduz bana dedıkı karar verdımm senı sıkmıycam 2010 yazı evlencez bende şaak edın dedım yaa
yok yok harbı dedı
bende oleyyyyyyyyy dedım
ohhhhhh kışın evlenmekten kıcımın donmasından kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?