Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çok iyi ettin pufim.Off çok üzgünüm ben.Hayatım da gitmiş biz onu çok seviyoruz ve geri dönmesini bekliyoruz.Sanırım hamile değilim

Çok iyi ettin pufim.Off çok üzgünüm ben.Hayatım da gitmiş biz onu çok seviyoruz ve geri dönmesini bekliyoruz.Sanırım hamile değilim

Ya üzülme lütfen vardır bunda da bir hayır:Saruboceq: hem daha emin de değilsin, bence hem gecikmenden hemde kafandaki diğer soru işaretlerinden kurtulmak için doktoruna git muayene ol, o sana olup biteni söyler, yani 20 günlük gecikmede normal olmasa gerek...

Hayatim için bende üzüldüm ama geleceğini biliyorum, içime öyle doğuyor, bizi bırakmaz ki o :asigim:

Günaydın kızlar;
Hayırlı ramazanlar.
Niyetlilerin oruçları kabul olur inşallah..(Halam var Malesef tutamadım)

RABBIMe bınlerce şükür bızı bu güzel günlere ualştırdığı için
11 ayın sultanı ramazan bolluk bereket huzur sağlık getrsın tüm yuvalara
ne yaspak azdır RABBIMız için
ama bız gerekenlerı bıle yapamıyoruz affetsın ınş
kulları gıbı değildır RABBIM bız kızdık mı vermeyız bı lokma ama ona ne yapsak sonsuz nımetını serer önumuze
her zaman gülümse kalp kırma
ve bugunlerının kıymetını bıl
acı cektığınde sabretmesını bıl
cumanız mubarek olsunzemuszemus

Günaydın hayırlı cumalar.
Hayırlı ramazanlar, ALlah sonuna ulaşmayı nasip etsin.

AMİNNN, inşallah dualarımız ve tutacağımız oruçlarımız kabul olur.

Oruç babaya giden varmı?

amin böcük senağlama

bız pazar günü hz yuşaya gıdıyoruz
yarında burdan bı arkadasıma davetlıyım
daha doğrusu bı kaç kişi davetlıyız
pazar gunu aynı arkadaslarımla karşıda hz yuşaya gtcez ınş
dua etcem ama dılek dılemıycem
oruc babaya hıc gtmedım

davet edıldığım kısınınde doğum gunu süprıs etcez aman duymasın
benım usak zor bela ızın verdıkı zaten oda benı almaya gelcek

pıtırım feysbuk neyim açamam yawrım
adamın biri kızıyo klava:

Kızlar günaydın.Biraz önce test yaptım işyerinde bi şey çıkmadı beklemedim çok ilk çıkmayıncasinirlendim attım testi.2 dakika yada 3 dakika bekletmişimdir

2 3 dk da belli olmuyo bildiğim kdrıyla
hem bazen o testlerde çıkmıyo
kesin sonuç kan testi unutma yaptır mutlaka yerimseniben

Günaydın kızlar;
Hayırlı ramazanlar.
Niyetlilerin oruçları kabul olur inşallah..(Halam var Malesef tutamadım)

aynenn yerimseniben

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar....
günaydın..
hayatım gelmedi daha dimi :çok üzgünüm:

günaydın
tahmın ettıgım uzere gec kaldım işe 1.30 yatıp 3.30 kalkıp 4.45 tekrara yatınca tahmın güç olmadı
yen evli arkadaşlarım sizde benım gıbı annenızın kıymetını bugece dahamı ıyı anladınız?

Hz.Yuşa'daydı sanırım taşlardan istediğin şekli yapıyordun ama hatırlamıyorum.
Orası çok güzel.
Oruç babaya ilk geçen yıl gittim. Bugünde gidicem kısmetse adağım vardı onu yerine getiricem.

hemde nasıl oyy oyyyyyyyymafoldumben

esmacım 1.30 çok geç yatmışsın..
inş.. zamanla alışırsın kuzum

densem sağol canım negatifi görünce çok üzülüm hemen attım ama 2-3 dakıka durdu.4 mılyonluk testlerdendı.Bakalım uffff çok istiyorum yaaa

biz gece yedik öyle yattik.. cünki sahura kalksam bir daha yatip uyuma sansim yok.. ama bugünden sonra bir hafta izinliyim izin demek yanlis krizden dolayi zorunlu izin.. ozaman bizde sahura kalkariz..
ben neye taktim kafayi kizlar.. dügünde cekilen fotograflar cikmis annemler kayinvaldemlere gittiler bas sagligina (dede sizlere ömür) fotograflari vermisler annemlere almanyaya gelirlerse getirecekler.. ama simdi kayinvaldemler resimlerden secip almistir, bizim taraf da secip alir. bize tek tük kimsenin begenip almadigi fotograflar kalir.. fotograflarin sayisi zaten cok degil 70 tane anca. Buna gicik oluyorum resmen bu düsünce beni deli ediyor. Bide esimin bavulu vardi yükümüz cok diye alamamistik kayinvaldemler babamlara vermek istemisler siz almanyaya dönerken götürürsünüz diye babamda almamis bavulu :-( niye öyle yapmis anlamadim esimin kiyafelteri gerekli olan esyalari bunu duyuncada dün aglamakli oldum. Kaynanamin demesine göre babam demiski ben bavula urasamam yil sonunda kendileri gelirler gezmeye türkiyeye alirlar demis.. bu bana cok dokundu. Esimin kurslari ivar issiz 2 sene izin filan yok bize. Babam niye böyle söylemis anlamis degilim dünden beri bun taktim kafama. Annemi aramak istedim ama evde yoklar ulasamadim.

Son düzenleme:

kafamçokkarıştıbir kaç gün alışana kadar böyle olacak.. az bunalımda takılıcaz sonra maneviyat ağır basacak ve geçecek kuzum :teselli:
adetlerimiz bile ortak geliyo buket :roflol:

Hayatım dön özledm seni :çok üzgünüm:

Kızlar günaydın.Biraz önce test yaptım işyerinde bi şey çıkmadı beklemedim çok ilk çıkmayıncasinirlendim attım testi.2 dakika yada 3 dakika bekletmişimdir

günaydın arkadaşım, 1 çocuk annesi olaraktan sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka kan testi yaptırman çünkü bazı hamile kadınlarda 9 aylık hamile olsa bile idrarda çıkmıyo.. bir önce kan testi yaptır derim ben Rabbim gönlünün istediğini versin inşallah :Saruboceq:

ayrıca bütün AVRATLAR KILAB' na hayırlı cumalar ve ramazanlar diliyorum dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek günlerde bütün dualarınızın kabul olması dileğiyle...

günaydın bu arada kızlar..
hayırlı bereketli bir ramazan ve nur dolu bir cuma günü diliyorum....
bir nöbeti daha atlattık hayırlısıyla...

ben hiç gtmedım sakın yanlış anlasılmasınkı ben onlardan medet uman ınsanları gördukce utanıyorum
kesınlıkle onun ruhu ıcın dua okur bıseyler ıstemem
ıstencek sadece RABtır veren o alan o yerimseniben
aslında bunada gtmezdım ama arkdaslarım cok ısrar ettı hemde guzel olur dedım
zaten kırklar yedıler.... dıe dua ederken butun buyuk alımlere rahmet dılıyorum
allah kabul etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…