Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcüğüm ben anlamadım koltuk söktüm ne demek ondan bişi diyemedimmm :))

hayırlı sahurlar fmk, kolay gelsin size dikkat edin..

herkese hayırlı sahurlar bende çıkıyım artık :)

ana hevın gtmış bende kacam ı geceler kızlar
uykusuz kalmayın sızde yatın

papı kısaca ön koltukta gelın demış sen oturun kaynana demış sen oturnn kımısı gelıne demışkı cok haklısın kımıde benım gıbı haksızsın
baktım konu devam edıo bende dedım koltuğu sökmeye geldımm :roflol:

oo burcu geldi hoşgeldiiii :)

betada gelmiş bütün gün yoktuu

Sizdende bişe kaçmıyo hee kaydirigubbakcemile3
Bugün hiç giremedimm kk ya annecimee gittimm opuyorumnanaktan
Koçiş uyudu bende bi bakimm dedimm ne çok kaynatmışınız yafuu hayatta bitiremem bugün :umursamaz:

mannak :sm_cool: :roflol: :roflol:

Sizdende bişe kaçmıyo hee kaydirigubbakcemile3
Bugün hiç giremedimm kk ya annecimee gittimm opuyorumnanaktan
Koçiş uyudu bende bi bakimm dedimm ne çok kaynatmışınız yafuu hayatta bitiremem bugün :umursamaz:

hoşgeldin canım hiç uğraşma yarın bakarsın :lepi:
tek kötü haber
hayatım gitti mafoldumben
profilini herşeyini sildi gitti mafoldumben

mannak :sm_cool: :roflol: :roflol:

hoşgeldin canım hiç uğraşma yarın bakarsın :lepi:
tek kötü haber
hayatım gitti mafoldumben
profilini herşeyini sildi gitti mafoldumben
yaaa noldu yaaa şok oldum

muhahaha ama güzel olan kurabiyeler, onları eklim ben beni burda bi pıtır gördü oda tarla komşum diye :))))
evet ben bilimm

ne yani benim feysbukum yok diye tarlam yok diye ezikleniyomuyum :dilcikar:
eziklen sen al bi feysbuk kurtul

yaw hayatım kız banamı kızdın yoksa
ya ben ciddi demiodum bilion
yani sende ciddi demion die bende öle diom
ay işte anladın sen beni
ya sen gidersen ben kime sarcam
heee
geri gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllmafoldumbenlmaz::gitme::gitme::gitme:

uff kimsede yok bizden
nese sabah açarım
ya ben oruçta tutamıcam yaa((
bu şuruplar bitene kadar nese sağlığım yerinde olsunda napalım
diğer ilaçlarım sadece kahvaltıda ve aç karnına şuruplar günde 4 defa onlar bitince sahurda içerim ilaçlarımı tutarım.hadi size iyi geceler
bak bu hayatım üzdü beni cadı ya

günaydin KK nin güzel bayanlari.. ramazanin ilk günü hayrili olsun hepimize allah tuttugumuz oruclari kabul etsin..
cok uykum var :-(

günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar

müslümanlarda küslük 3 gündür hayatim geri gelicektir onca paylaşılanlar var.gün saydık hepbirlikte merakla bekledik herkeslerde olduğu gibi bekliyoruzzzza.s.

şanslı mahlukat :roflol: bende dün abdest aldım :roflol:

bende nan aynen :1shok:

:1shok::1shok::1shok: kı saçma sapan konusma gözünü seveyim
çabuk dön geri kaydirigubbakcemile
seni biyerde bulursam ağzını yüzünü dağıtırım heee :mymeka:
bizde sevioz seni bacım nie böle üzüon ama yaaa mafoldumben

Veeeeee Günaydın Herkeseeeeeeeeee
Akşam 12de yatt 3,5da kalk 5te yat 7de kalk kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Kızlar günaydın.Biraz önce test yaptım işyerinde bi şey çıkmadı beklemedim çok ilk çıkmayıncasinirlendim attım testi.2 dakika yada 3 dakika bekletmişimdir

Bu arada kızlar cumanız mubarek olsun, hayırlı cumalar, Allahım bütün dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:

Hee psoriasis'cim bugün cuma :kedi::kedi:

günaydın kızlar hayırlı bir ramazan diliyorum,
huzur içinde...bütün dileklerinize açılan yollar bu ramazandan geçsin hep güzel haberler alın mutlu olun inşallah...

Kızlar günaydın.Biraz önce test yaptım işyerinde bi şey çıkmadı beklemedim çok ilk çıkmayıncasinirlendim attım testi.2 dakika yada 3 dakika bekletmişimdir

Sinirlenme canım ya vardır bir hayır onda da.. Test yapan arkadaşlar bilirler, gelince sorarız...fisfisfis

Kızlar bu arada; sanırım kayınvalidem bana sinir olmaya başladı kaydirigubbakcemile3

Kızına çok düşkün, geçen anlattığım olaydan dolayı demekki bana sinir oluyor, nişanlımda benden yana oldu ya, dün akşam anladım, ama bende dediğiniz gibi yaptım alttan almadım çekmedim lafımı:kötügelinpufisimili:

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
hayırlı Ramazanlar

çok uykum var bende parpalm be bktbb gibi yattım hatta ben sahurdan sonra baya uyuyamadım naparım bugün bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…