- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcüüm kuşum ben gelmem sanmıyorum geleceğimi
allah dualarınızı kabul etsin
bi de kızım ekşını üzerine çekiyorsun
yalnız kaç gündür bende de bi uğursuzluk var
molla güranideki ölümlü kaza
bostancıdaki ölümlü kaza
geçen sarıyere arkadaşımı bıraktım
tam durduğum yerde yarım saat sonra sliahlı öldürme
ay allahım sen koru ya
daha bikaç bişi vardı da unuttum şimdi
pofff
ayyy ne çayı kız ofiste herkes oruç bi ben gavur töbe töbe gitsin şu hala yaa bende tutuyum artık orucumu :kedi:Burcu gerçekten eşinde sende birbirinizi çok düşünüyonuz:)İnşalah nöbet günü belli olur da erken gidersiniz ikiniz.Yad asen erken gidersin o da arkandan gelir.Sinay sen yerimize çay demle güzel birkahvaltı et bakıyım.
sabah bende kavgaya denk geldım:tomato:
mınıbuse bındım şöfor önune gecen aracı solluyo hız yapıyo nan ddım sımdık camdan fırlıycam mıllet şaşkın şaşkın bakıyy
neyse en son tam hayatımın evının oralarda onumuzdekı servıs aracı durdu 5 6 kısı cıktı hurra
şöforu dövmeye
ama hakılılar yanı ne öle bas bas dur
neyse ozur dılerım abı yapmam zamanım kısıtle falan fılan kapıyı tekmelıyolar yumruklluyor
neyse azcık ılerıvardık adama kapıyı acma dedık
açtı saf
adamlar ıcerı bı doldu dövmek ıcın zor ayırdılar o arada bende önde olduğum ıcın bırı kucağıma dustu:roflol:
bırı benı cekıp kurtardı sonra
kaydirigubbakcemile3ay bende 4 aydır dıyorum yan komsumuzu bı kere bile görmedım cokmu sofular ne
meğersem daire boşmuş zemuszemus
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar ayyy ben her sene oruç tutardı ya yeni evlilik te zor oluyor gece nasıl kalkcam ben mafoldumben bugün tutmadım zaten fisfisfis ama kendimi kötü hissediyorum ahhh benim güzel anam ahhh :teselli:
dün misafirlerim geldi geçen sizden yemek menüsü istiyodum kimsede yardımcı olmadı :dilcikar: çok güzel şeyler yaptık inanılmaz övgüler aldım çok güzel olmuştu haketen hele tatlıma bayıldılar zemuszemus
ayyy ne çayı kız ofiste herkes oruç bi ben gavur töbe töbe gitsin şu hala yaa bende tutuyum artık orucumu :kedi:
ayyy ben bayılırım kavga izlemeye lisedeyken hergün okulun önünde kız kavgası olurdu erkekler birbirlerine girerdi ben izlerken dört köşe olurdum:roflol::roflol: bir defasında benim ismimi yazmışlar kapının önüne onuda bi kızın hoşlandığı çocuk yazmış kızda geldi bana çatıyo ulen dedim manyak karı al başına çal kala kala o kıroya mı kaldım kız böle kaldı -tatlicadiarzu- aayyy okulda popüler kız olmakta zordu yaa:dilcikar::dilcikar:
ya doğrusur ama ne biliyim utanıyorum biri görünce beni ayıplayacak gibi :)
hele burda bi kız askılı minicik elbiseyle gelmiş bugun insan ramzanda giymez bari yafs
:1hug: sabret canım zz kaldı bayrama :) birlikte sayocaz günleri desene.. ilk benbde 1ayı geçkin bekledim dayandım. Şimdide dört gözle bayramı bekliyorum. Görüştüğünde de o kadar mutlu oluyorsun ki özlem hem acı hem doyumsuz bişey..
Burcu gerçekten eşinde sende birbirinizi çok düşünüyonuz:)İnşalah nöbet günü belli olur da erken gidersiniz ikiniz.Yad asen erken gidersin o da arkandan gelir.Sinay sen yerimize çay demle güzel birkahvaltı et bakıyım.
kızlar buraya yazmısmyıdm 4 aydır ılk kez yan komsum kapımı caldı hıc komsum yoktu
gecen gun kıbleyı sordu
dunde mukabele varmıdıyor dedım teyze calsııyom ben meger kadın yenı tasınmış calısıtıgmdan tasındıgından bıle haberım yok
kaydirigubbakcemile3
sen bize de bakem hele neler yaptın
yeemek demen yaa:mymeka:
valla canım
mercimek çorbası (bi gün önceden)
mantarlı tavuk sote (işten hemen koştura koştura gidip yaptım)
pirinç pilavı
iki renkli vişneli sakızlı muhallebi
mevsim salata, makarna salatası
cokacimcoook hepside güzeldi valla hepsi beğenildi :lepi:
özellikle tatlıyı tavsiye ederim kızlar
[ımg][/ımg]
bu arada niye gitmişki hayatım
bu akşam sahura kalkacak kızlar Allah hepinize bol sabırlar versin kaydirigubbakcemile2benim biraz önce halam geldi de :roflol::roflol::roflol:
Evlilik yolculuğuna çıktığım o heyecanlı günlerde sizlere bu şekilde veda etmiştim.
Sizlere yine aynı şekilde veda etmek istedim. Fikren de olsa hakkı olanlar helal etsin, benim de muhakkak verdiğim fikirler olmuştur helal olsun.
Yine aynı soruyu soruyorum HaYaTiM'i nasıl bilirdiniz?
Huysuz? Agresif? Asabi? Çemkiren? Kırıcı? Rahatsızlık Verici?
ama ben hepinizi çok seviyodum mafoldumben
ya arsi girermi acaba bu akşam
warsa teli bi arasa sorsa
yada böcükte warmıdır acaba?
bu arada bugün arsinin tuzlu kurabiyesinden yaptım, mahlepim sorunluydu ama genede harika oldu :))
Arsii ellerine kollarına sağlık
hee buda benn :) gözükçekmi bilmiomm :S
Veeeeee Günaydın Herkeseeeeeeeeee
Akşam 12de yatt 3,5da kalk 5te yat 7de kalk kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Ben daha hiç acıkmadım :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Arsimaa hee az fena değilsinn deve kuşu yapmışınn benii kaydirigubbakcemile3
arsima hoşgeldin canım..
ya hayatım gitti(
sende numarası warmı?
he bu arada eşine kavuştunmu kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?