Evlilik yolculuğuna çıktığım o heyecanlı günlerde sizlere bu şekilde veda etmiştim.
Sizlere yine aynı şekilde veda etmek istedim. Fikren de olsa hakkı olanlar helal etsin, benim de muhakkak verdiğim fikirler olmuştur helal olsun.
Yine aynı soruyu soruyorum HaYaTiM'i nasıl bilirdiniz?
Huysuz? Agresif? Asabi? Çemkiren? Kırıcı? Rahatsızlık Verici?
ama ben hepinizi çok seviyodum mafoldumben
bu akşam sahura kalkacak kızlar Allah hepinize bol sabırlar versin kaydirigubbakcemile2benim biraz önce halam geldi de :roflol::roflol::roflol:
kızlar hangisinin modeli güzel sizce...kahverengi yatak odaya hangisi güzel olur...[/QUOTE]
benceikisinide alma derim ama tercih yapacaksam 1 i seçerdim.
[quote="_minik_, post: 8591925"][B][COLOR="Magenta"]merhaba kızlar bugün rahatsızım halsizim ve ilaçlardan çok uykuluyum bil. başında duramadım bakamadım sizede
:sinifsinif:[/COLOR][/B][/QUOTE]
geçmiş olsun minik :teselli:
[quote="burcuözge, post: 8591662"]ay esma bana diyorki sen bayrama azcık kala gidersin bende bayram nöbetini tutar arkadan gelirim diyor. ama kaçıncı günü nöbet gelecek belli değil... bende olmaz diyorum. ya ilk günü vermezlerse seni namaza uğurlıycam geldiğinde elini öpücem simit getireceksin namaz dönüşü harçlık vereceksin banaa. ben kahvaltı sofrasını donatıcammm :asigim:[/QUOTE]
:asigim: canım beniiiim şimdiden düşünmesi bile çok güzeeeel... bırakma tabi kocişini, inşallh nöbetibelli olur bayrama yakın
[quote="PapiBJK, post: 8593748"]evet bukette pişirmişti bu kurabiyelerden, bende ondan özenip yapmıştım :)
heebuda[/URL] benn :) gözükçekmi bilmiomm :S[/QUOTE]
ellerine sağlık papiiii güzel görünüyiler. tadı da süpermiş ooh
[quote="burcuözge, post: 8596013"]geldim kuzular da annemle telde dedikodu yapıyoruz :))
zaman geçmiyor başka türlü[/QUOTE]
:1hug: bende iş yerinde bişle canım sıkıldıkça annemi arıyorum laf bitmiyor zaten :)
[quote="fmk, post: 8600847"]biz gece yedik öyle yattik.. cünki sahura kalksam bir daha yatip uyuma sansim yok...[/QUOTE]
canım kayınvalideni ara fotoğrafların hepsini sana kargo ile göndermesini iste. Kargo ücretini ben ödeyecceğim siz yeterki gönderin de. Birde hepsini istiyorum ben size kopyalarını yollarım ama siz bana hepsini yollayın de sıkı sıkı tembihle. Hatta eşinde söylesin sadece sen değil :lepi:
RABBIMe bınlerce şükür bızı bu güzel günlere ualştırdığı için
11 ayın sultanı ramazan bolluk bereket huzur sağlık getrsın tüm yuvalara
ne yaspak azdır RABBIMız için
ama bız gerekenlerı bıle yapamıyoruz affetsın ınş
kulları gıbı değildır RABBIM bız kızdık mı vermeyız bı lokma ama ona ne yapsak sonsuz nımetını serer önumuze
her zaman gülümse kalp kırma
ve bugunlerının kıymetını bıl
acı cektığınde sabretmesını bıl
cumanız mubarek olsunzemuszemus
aynenGünaydın kızlar...
Ben daha hiç acıkmadım :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol:
gecmiş olsn cnam yaof kizlar almanyada firtina tehlikesi bahcede cadir devrilmis gittik cadiri sökük sandaliyeleri iceri aldik.. simdide yemek yiyip yatacagiz... hepinize hayirli sahurlar
bende öyle derdım gorurusn ıns cnmNe güzel ya ben o günleri görebilecekmiyim acaba... (iki sene sonra görücem inşallah)
evet ya öle olduesmacım 1.30 çok geç yatmışsın..
inş.. zamanla alışırsın kuzum
:1shok: kısss ne diyosun sen..
niye üzüyorsun bizi böyle bırakmak kolaymı aşkolsun yaaa vallahi sabah sabah canım sıkıldı moralim bozuldu. mafoldumben
Hadi şaka yaptım de dön gel yoksa atışalanına gelip saçından tutcam heeee sensiz çeyiz topiğinin tadı olmaz..
sadece ben değil kız biz seni çoook sewiyoruz sen nerelere gidiyorsun. Burda birlikte saymadık mı günlerimizi pılımızı pırtımızı göstermedikmi şimdiye kadar sevmedinmi hiiç bizi? Dönem dönem hepimizin gergin zamanları sinirli çıkışları olabiliyor, ama hepimizde niyetimizin ne olduğunu çoook iyi biliyorum.. Hadi çok özletmeden dön yerimseniben
beniiimde halam geldi :sinifsinif:
ayıp olcak diye oruçlu gibi oturuyorum su bile içemedim yafs
aslında burda tutmayan çoook kişi var ama utanıyorum ben.
:asigim: canım beniiiim şimdiden düşünmesi bile çok güzeeeel... bırakma tabi kocişini, inşallh nöbetibelli olur bayrama yakın
:1hug: bende iş yerinde bişle canım sıkıldıkça annemi arıyorum laf bitmiyor zaten :)
:
Kızlar bu arada; sanırım kayınvalidem bana sinir olmaya başladı kaydirigubbakcemile3
Kızına çok düşkün, geçen anlattığım olaydan dolayı demekki bana sinir oluyor, nişanlımda benden yana oldu ya, dün akşam anladım, ama bende dediğiniz gibi yaptım alttan almadım çekmedim lafımı:kötügelinpufisimili:
RABBIMe bınlerce şükür bızı bu güzel günlere ualştırdığı için
11 ayın sultanı ramazan bolluk bereket huzur sağlık getrsın tüm yuvalara
ne yaspak azdır RABBIMız için
ama bız gerekenlerı bıle yapamıyoruz affetsın ınş
kulları gıbı değildır RABBIM bız kızdık mı vermeyız bı lokma ama ona ne yapsak sonsuz nımetını serer önumuze
her zaman gülümse kalp kırma
ve bugunlerının kıymetını bıl
acı cektığınde sabretmesını bıl
cumanız mubarek olsunzemuszemus
mandalın burdada oruc tutmayan var ama bende ıcıp yıyemıyorum ama bı yerde okumuştum
bu gunahmış yanı oruc tutmadın halde vucuduna ezıyet etmekmış
annelerle hakkaten laf hiç btmiyor yaaaakaydirigubbakcemile3
ahh canım evet çok düşüncelidir sevdüceğim. dün akşam biraz buruldum işte annem şimdi sahurda neler yapmıtır falan dye. hemen yarın yollıyım seni aşkım diyor. azcık özlem gider dönersin diyor. ama ben bayrama kadar dayanmaya kararlıyım. hemen sukoyu vermek yok yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?