Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:1shok: kısss ne diyosun sen..
niye üzüyorsun bizi böyle bırakmak kolaymı aşkolsun yaaa vallahi sabah sabah canım sıkıldı moralim bozuldu. mafoldumben
Hadi şaka yaptım de dön gel yoksa atışalanına gelip saçından tutcam heeee sensiz çeyiz topiğinin tadı olmaz..
sadece ben değil kız biz seni çoook sewiyoruz sen nerelere gidiyorsun. Burda birlikte saymadık mı günlerimizi pılımızı pırtımızı göstermedikmi şimdiye kadar sevmedinmi hiiç bizi? Dönem dönem hepimizin gergin zamanları sinirli çıkışları olabiliyor, ama hepimizde niyetimizin ne olduğunu çoook iyi biliyorum.. Hadi çok özletmeden dön yerimseniben

bu akşam sahura kalkacak kızlar Allah hepinize bol sabırlar versin kaydirigubbakcemile2benim biraz önce halam geldi de :roflol::roflol::roflol:

beniiimde halam geldi :sinifsinif:
ayıp olcak diye oruçlu gibi oturuyorum su bile içemedim yafs
aslında burda tutmayan çoook kişi var ama utanıyorum ben.

Günaydınnnnnnnnn günayydınnn günaydınnnnnnnn opuyorumnanaktan

Herkesee hayırlıı cumalarrr,
Hayırlııı Ramazanlarrr....

Allah tuttuğunuz oruçları ve dualarıı kabull eylesinnn :Saruboceq:

valla benım kaymak gıbı gecıyo bu yıl
yengem hazrlamış yedım azcık tv ızledım yattım
yengem dıyokı bu son ramazanın bu evde
nan dedım olur mu öle sey evlenıncede gelcem burda kalcam sen hazrlıycan:roflol: oldu anam başka derdın dedı

Son düzenleme:
günaydın güzelleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar:Saruboceq::Saruboceq:

amin böcükçüm:Saruboceq::Saruboceq:

mandalın burdada oruc tutmayan var ama bende ıcıp yıyemıyorum ama bı yerde okumuştum
bu gunahmış yanı oruc tutmadın halde vucuduna ezıyet etmekmış

Dünn anacımaa gittimm erkendee opuyorumnanaktan
Bi girmedimm yine neler olmuşş CADIARZU

Hayatimm
gitmişş :gitme: Yafs niye böylee olduu gerçi okudumm olayları dün istihkarla 1'e kadar..Ama çok üzüldümm o kadar şey paylaştık beraber güldük beraber üzüldük beraber bekledik düğün günlerimizii niyee böylee olduu mafoldumben
İnş..bu küskünlük çabuk biterr :umursamaz:

Buketttttttt
kelebekli takılarınaa bayıldımm öldümm bittimmm sana hiç yakışmamışş bana gönderr :dilcikar: Şeniz

Pufii aksesualarınn çok cücell iyi günlerde yerleştirr opuyorumnanaktan

yaaa bidee Allahh iyliğinizii versinn gece ne güldümm yaa kaydirigubbakcemile3
Flash flashh taa neler yapmışınızz kaydirigubbakcemile3

Mandilinn hemen vermiş çocuğuu kucağımaa kaydirigubbakcemile3
Arsimaa hee az fena değilsinn deve kuşu yapmışınn benii kaydirigubbakcemile3

Sinaya,bukette,esmaa tiplemeleri beni öldüü bitirdii :roflol:

Günaydın kızlar...

Ben daha hiç acıkmadım :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

:roflol:
aynen
of kizlar almanyada firtina tehlikesi bahcede cadir devrilmis gittik cadiri sökük sandaliyeleri iceri aldik.. simdide yemek yiyip yatacagiz... hepinize hayirli sahurlar
gecmiş olsn cnam ya
Ne güzel ya ben o günleri görebilecekmiyim acaba... (iki sene sonra görücem inşallah)
bende öyle derdım gorurusn ıns cnm
esmacım 1.30 çok geç yatmışsın..
inş.. zamanla alışırsın kuzum
evet ya öle oldu

oruclu arkadaşlar aman dıkkat edelm gıybetten dedıkodudan uzak duralım
orucumuzun sevabı azalmasın ALLAH sadece bosuna ac duranlaradn eylemesın bizi
HAYATIM a bende uzuldm ters bı anda sanırım soyledık hepımız ama ben emınm takıp edıp bizi geri gelecek

annelerle hakkaten laf hiç btmiyor yaaaakaydirigubbakcemile3

ahh canım evet çok düşüncelidir sevdüceğim. dün akşam biraz buruldum işte annem şimdi sahurda neler yapmıtır falan dye. hemen yarın yollıyım seni aşkım diyor. azcık özlem gider dönersin diyor. ama ben bayrama kadar dayanmaya kararlıyım. hemen sukoyu vermek yok yasakkelime

kızlarrrr hazırsanız dün bahsettiğim resmi eklicemmm kaydirigubbakcemile3
he ama pıtırda gelsin öle eklicem yerimseniben

aa neden kii ben kaçırmışım olayı

Aminnnn :Saruboceq:

Allah oruç tutanların orucunu kabul etsin....

Mandilin sağol tatlım repde yazcaktım ama 20 kişi sınırına takılmışsın Şeniz

mandalın burdada oruc tutmayan var ama bende ıcıp yıyemıyorum ama bı yerde okumuştum
bu gunahmış yanı oruc tutmadın halde vucuduna ezıyet etmekmış

ya doğrusur ama ne biliyim utanıyorum biri görünce beni ayıplayacak gibi :)
hele burda bi kız askılı minicik elbiseyle gelmiş bugun insan ramzanda giymez bari yafs

:1hug: sabret canım zz kaldı bayrama :) birlikte sayocaz günleri desene.. ilk benbde 1ayı geçkin bekledim dayandım. Şimdide dört gözle bayramı bekliyorum. Görüştüğünde de o kadar mutlu oluyorsun ki özlem hem acı hem doyumsuz bişey..

Burcu gerçekten eşinde sende birbirinizi çok düşünüyonuz:)ınşalah nöbet günü belli olur da erken gidersiniz ikiniz.Yad asen erken gidersin o da arkandan gelir.Sinay sen yerimize çay demle güzel birkahvaltı et bakıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…