Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Densem, , bugün ramazanın ilk günü, dargın kalmak istemiyorum,
belki gerçekten ben yanlış anladım, kusura bakma olur mu?
barışalım mı ?
yerimseniben

Gülçin benim kimseyle bi sorunum yok
bunu bil yeter yerimseniben
ama sölediğin şey hiçte unutulcak bişey diildi....
neyse..dediğin gibi olsun yerimseniben
bidahada yanlış anlama beni klava:

kızlar şımartıyosunuz beni çok teşekkür ederim de ben artık çoluk çocuk sahibi bi gacıyım nerde anam güzellik mi kaldı offf offff çok dertliyim çoookkkkkk -tatlicadiarzu-

afferin kızlar barışın koklaşın , depişmeenn emi alkisalkisalkis ulen bende kaynanam karıyla mı barışsam ne etsem bilmiim ki :sm_confused:

kızlar benim mutfak dolaplarım küçücük fakat benim bisürü mutfak eşyam var hepsi kullanacağım şeyler ne yapıcam ben nereye koyucammafoldumben

afferin kızlar barışın koklaşın , depişmeenn emi alkisalkisalkis ulen bende kaynanam karıyla mı barışsam ne etsem bilmiim ki :sm_confused:

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

kızlar şımartıyosunuz beni çok teşekkür ederim de ben artık çoluk çocuk sahibi bi gacıyım nerde anam güzellik mi kaldı offf offff çok dertliyim çoookkkkkk -tatlicadiarzu-
guzelsın kızım bızde cocuklu olunca umarum böle oluruz
kızlar benim mutfak dolaplarım küçücük fakat benim bisürü mutfak eşyam var hepsi kullanacağım şeyler ne yapıcam ben nereye koyucammafoldumben

aahh sakalım yokki dınleteyım

heheeh

nan bu klima yüzünden belim tutuldu yine yaa
ikide bir klimayı aç klimayı aç mok war sanki alla allaaaa mafoldumben

Gülçin benim kimseyle bi sorunum yok
bunu bil yeter yerimseniben
ama sölediğin şey hiçte unutulcak bişey diildi....
neyse..dediğin gibi olsun yerimseniben
bidahada yanlış anlama beni klava:

gülçiin işte bu sabahın bir güzel hareketi senden geldiiii :lepi:

OLEYYYYYYYYYYYY:asigim:

kaydirigubbakcemile5 Şeniz

:kedi: vereliniortak

mrb kızlar..herkese günaydın...sizlere bişey sormak istiyorum...2010 temuzda evlncem kısmetse...yavas yavas beyaz esyaları ödemeye baslamayı düşünüyoruz da..bi kısmını nişanlım alcak bi kısmını ben.genelde kızın yada erkeğin aldığı belrili seler var mı?yoksa anlasmaya mı bağlı...

Bazı yerlerde var evet, kız tarafı şunu alır erkek tarfı bunu alır diye. Bu adetlerinize ve kişilerin adetlerine bağlılığına bağlı...

Ama artık yok böyle şeyler olmamalı, biz herşeyimizi birlikte yaptık yada yapamadıkkaydirigubbakcemile3
Ama hiç erkek-kız tarafı sorunu olmadı. Herşey eşit ve ortak keseye göre.

kızgenelde bulaşık makinası fırın falan alır gerisi erkek alır derler ama beraber alın daha iyi edersiniz..

deniz aynen ablacım ya bu erkek milleti çok sıcakkanlı oluyo zaar anlamadım gitti :bbo: benim burda biyerlerim buz tuttu klima yüzünden yaaa ayaklarım buz kesti ....
esmaaaa çok saol güzelim sen daha da güzel bi anne olursun inşallah denize söliyim de bide oğluşumla resmimi koysun görsün teyzeleri opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…