Densem, , bugün ramazanın ilk günü, dargın kalmak istemiyorum,
belki gerçekten ben yanlış anladım, kusura bakma olur mu?
barışalım mı ? yerimseniben
Densem, , bugün ramazanın ilk günü, dargın kalmak istemiyorum,
belki gerçekten ben yanlış anladım, kusura bakma olur mu?
barışalım mı ? yerimseniben
afferin kızlar barışın koklaşın , depişmeenn emi alkisalkisalkis ulen bende kaynanam karıyla mı barışsam ne etsem bilmiim ki :sm_confused:
guzelsın kızım bızde cocuklu olunca umarum böle oluruzkızlar şımartıyosunuz beni çok teşekkür ederim de ben artık çoluk çocuk sahibi bi gacıyım nerde anam güzellik mi kaldı offf offff çok dertliyim çoookkkkkk -tatlicadiarzu-
kızlar benim mutfak dolaplarım küçücük fakat benim bisürü mutfak eşyam var hepsi kullanacağım şeyler ne yapıcam ben nereye koyucammafoldumben
yok yok yarın tutmam lazım oruç
yarın tutmam lazımsa gece kalkmam lazım
gece kalkmam lazımsa erken yatmam lazım
erken yatmam lazımsa kocişe az zaman ayırmam lazım
ayyy yok o zaman mutfağa az zaman ayırmam lazım offf amann
en iyisi ramazanda annemin evine gidemm :jeyyar: hem duştan kurtuluruz :roflol:
Gülçin benim kimseyle bi sorunum yok
bunu bil yeter yerimseniben
ama sölediğin şey hiçte unutulcak bişey diildi....
neyse..dediğin gibi olsun yerimseniben
bidahada yanlış anlama beniklava:
gülçiin işte bu sabahın bir güzel hareketi senden geldiiii :lepi:
OLEYYYYYYYYYYYY:asigim:
kaydirigubbakcemile5 Şeniz
afferin kızlar barışın koklaşın , depişmeenn emi alkisalkisalkis ulen bende kaynanam karıyla mı barışsam ne etsem bilmiim ki :sm_confused:
kızlar benim mutfak dolaplarım küçücük fakat benim bisürü mutfak eşyam var hepsi kullanacağım şeyler ne yapıcam ben nereye koyucammafoldumben
mrb kızlar..herkese günaydın...sizlere bişey sormak istiyorum...2010 temuzda evlncem kısmetse...yavas yavas beyaz esyaları ödemeye baslamayı düşünüyoruz da..bi kısmını nişanlım alcak bi kısmını ben.genelde kızın yada erkeğin aldığı belrili seler var mı?yoksa anlasmaya mı bağlı...
mrb kızlar..herkese günaydın...sizlere bişey sormak istiyorum...2010 temuzda evlncem kısmetse...yavas yavas beyaz esyaları ödemeye baslamayı düşünüyoruz da..bi kısmını nişanlım alcak bi kısmını ben.genelde kızın yada erkeğin aldığı belrili seler var mı?yoksa anlasmaya mı bağlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?