Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ayrıca mesela ben beyaz eşyalarımı aldım..mobilyaları mobilyacı olduğundan nişanlım yapacak..kalanlarıda beraber öderiz sanırım..

kızgenelde bulaşık makinası fırın falan alır gerisi erkek alır derler ama beraber alın daha iyi edersiniz..

biz de ztn ikimiz alıcaz herseyi ama bi usulu var mıdır diye sormak istedim..bi de şimdiden ödeyip en üstmodelini daha sonradan alınabiliomuş galiba ???

Kızlar gece kalktım niyetimi ettim yemeğimi yedim. Az önce bi baktım halam gelmiş ya =((
bozcaksın
esma nedn öle dedin kızmafoldumben

böcükzemuszemus
cunkusulfata hep derdim dolduramyın ceyızı dıye onuda merak edıyom yaptı
eskıdenmiş ya artık genled ortak alıyolar
ayrı olsn dersen kız genlde bılasık mak alıyor bıldıgım

kızlar dün sormuştum gene sorayım nasıl sizce?

canım artık almışsın zaten
ama doğrusunu sölemek gerekirse ben beğenmedim :1no2:
o sallanan püsküller olmasa daha hoş olcakmış böle yatak örtüsü gibi duruyo sanki..
ama tabi sen beğendiysen benim zevkim bu diyosan
güle güle kullan şekercim a.s.

ilginc geldi dogrusu yazdirdim.. kismet olursa bu ramazanda denerim a.s.

kızlar o zaman fikirlerinize ihtiyacım var vinaldinin sitesine girip dekoratif masa örtülerinden birini beğenin bana ya...çok kararsız kaldım...salonum kavrengi agırlıklı olacak...

camasr mak bulasık mak. kız alır genelde ama sımdık o bu yok ortak alınıyo
sızde öle yapcaksınız sanırım
ben nışanlanmadan camasr ve bulasık mak aldımm mağazada ıstersem ürün değişımı yapabılırım
garantısıde eve alınca başlıyo :lepi:

yelizcim bide buranın fiyatları nasıl
mesela bu takımlar yatak örtüleri fln?
bana çok uçuk fiyatları warmış gibi geliyo
ve pek beğenemedim açıkçası yani o püskül olayı hoş diil bence yerimseniben

Pufimmm sen benı arıycaktın ya hatırlatmak için beni pazar günün arar mısın yarın işe gelmıycem doktora gitcem direk evden pazar ararsan pazar koyarım arabaya pazartesı getırır kargo ederım

cnm fiyatlar uçuk ama beğendim ne bileyim değiştirme şansım var katalogtan begeniyorsun getirtiyorlar...öyle herkes almadığı için getirtimiyorlarmış yani...yatak örtüleri nasıl sence cnm...

cnm fiyatlar uçuk ama beğendim ne bileyim değiştirme şansım var katalogtan begeniyorsun getirtiyorlar...öyle herkes almadığı için getirtimiyorlarmış yani...yatak örtüleri nasıl sence cnm...

yatak örtülerini beğendim ben açıkçası
yani ben severim bu tarz şeyleri..
ama örtüleri beğenmedim cnm yaa :1no2:
ama dedimya önemli olan senin beğenip sevmen yerimseniben

yatak örtülerini beğendim ben açıkçası
yani ben severim bu tarz şeyleri..
ama örtüleri beğenmedim cnm yaa :1no2:
ama dedimya önemli olan senin beğenip sevmen yerimseniben

yatak örtülerinden hangisini beğendin cnm çok soru soruyorum kusura bakma...örtülerin püsküllü oluşumu hoşuna gitmedi....sadece tek örtüsü 90 tl cnm...benim takımıda 6 parça 250 değişik olsun dedim kötümü yapmışım ay kararsız kaldım offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…